Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: schu-mi

quote:

Orjinalden alıntı: starks

arkadaşlar kabloyu değiştirsem görüntüde baya bi fark olur mu?dcr uydu alıcısı var bende?iyice yakından bakınca objelerin çevresi böyle pütür pütür görünüyo.bunları ortadan kaldırabilir miyiz?tavsiye kabloları ve ortalama fiyatları yazabilir misiniz.?

Sen skart ilemi bağlıyorsun? Eğer uydu alıcında komponent çıkış varsa komponent bağlantı kullanmalısın...

skart kullanıyorum.sanırım kompozit var alıcıda komponent yok.
  • Kompozit skarttan daha kötüdür..Öyleyse altın uçlu bir skart kablo almanız lazım..Görüntüde iyileşme olduğunu söylüyorlar fakat ben kullanmadığım için birşey diyemicem..
  • Sonunda 46'X4500 Aldık ..İnceleme Yapıcaz Ama Çok Yorgunum ,Öldüm Diyebilirim Ya Bugün ..Hayırlısı İle Bi Toparlanım..incelemeye başlıcam,
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Sonunda 46'X4500 Aldık ..İnceleme Yapıcaz Ama Çok Yorgunum ,Öldüm Diyebilirim Ya Bugün ..Hayırlısı İle Bi Toparlanım..incelemeye başlıcam,

Hayırlı olsun kardeşim,Allah güle güle kullanmak nasip etsin şöyle sorunsuz,dertsiz derin siyahlar içinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denson

quote:

Sonunda 46'X4500 Aldık ..İnceleme Yapıcaz Ama Çok Yorgunum ,Öldüm Diyebilirim Ya Bugün ..Hayırlısı İle Bi Toparlanım..incelemeye başlıcam,

Hayırlı olsun kardeşim,Allah güle güle kullanmak nasip etsin şöyle sorunsuz,dertsiz derin siyahlar içinde.

Sizdeki BU Samimiyet Ve Mükemmel Kişiliğinizle Hayatımda LCD Olmasın Tv'Olmasın Sizin Şu İnsanlığınız Olsun Başka Bişey İstemem İnanın Burdan Samimi Bi Şekilde Yazıyorum Çok Teşekkürler Abicim ..SAYGILAR

İncelemeye Başlıcam Yarına Bıraktım _Bu Gece Uğraşamıcam ..Kutuyu Açarsam Sabaha Kadar Oturuacağımdan Açmam Yarına Bırakırım dedim İ
    yide Oldu ...İlk Forumda Ben Aldım Gibi_İnsan Şokta İnanın Her Biri Nasip Olmuyo Bu Tv'Den Ama ..İsteyene Allah Bin versin

• quote:

Sizdeki BU Samimiyet Ve Mükemmel Kişiliğinizle Hayatımda LCD Olmasın Tv'Olmasın Sizin Şu İnsanlığınız Olsun Başka Bişey İstemem İnanın Burdan Samimi Bi Şekilde Yazıyorum Çok Teşekkürler Abicim ..SAYGILAR

İncelemeye Başlıcam Yarına Bıraktım _Bu Gece Uğraşamıcam ..Kutuyu Açarsam Sabaha Kadar Oturuacağımdan Açmam Yarına Bırakırım dedim İ
    yide Oldu ...İlk Forumda Ben Aldım Gibi_İnsan Şokta İnanın Her Biri Nasip Olmuyo Bu Tv'Den Ama ..İsteyene Allah Bin versin

Bilmukabele kardeşim.Aynı fikirdeyim,açma yoksa dediğin gibi başından kalkamazsın.Ama eğer yarın çalışıcaksan akşam olmaz valla sana.Ne tatlı bir heyecandır o kimbilir.
  • quote:

quote:

Bilmukabele kardeşim.Aynı fikirdeyim,açma yoksa dediğin gibi başından kalkamazsın.Ama eğer yarın çalışıcaksan akşam olmaz valla sana.Ne tatlı bir heyecandır o kimbilir.

Heyecan Var Ama Ttalı Diil_Sonuçta TELEVİZYON Ama Tabi İnsan İster İstemez Etkileniyo..Bu Arada Sen Naptın ?

• Ben olsam saniye beklemezdim valla hemen keserdim kartonu Ölümlü dünya beklemeye gelmez Şaka bir yana hayırlı olsun kardeş fotoları bekliyorum....Neuwiev'le neler yapar hayal edemiyorum bu panel....
  • ben 3.siparişimdede stokta kalmamış cevabı aldım.Sadece darty de var.1195 e geliyor.Fiyat 1200'e yaklaştığı için S5500 ü düşünmeye başladım mecburen çünkü bu modeli 1370 e buldum:Herhangibir kullanıcı yorumuda olmadığı için bilmiyorum ne yapacağımı valla.
  • quote:

ben 3.siparişimdede stokta kalmamış cevabı aldım.Sadece darty de var.1195 e geliyor.Fiyat 1200'e yaklaştığı için S5500 ü düşünmeye başladım mecburen çünkü bu modeli 1370 e buldum:Herhangibir kullanıcı yorumuda olmadığı için bilmiyorum ne yapacağımı valla.

Sen artık bekleyeceksin dostum...Acele etme yeni birçok panel çıktı bekle biraz incelemeleri yapılsın, fiyatlar otursun...Ama bu sefer "taymink" hatası yapma..
  • quote:

Ben olsam saniye beklemezdim valla hemen keserdim kartonu Ölümlü dünya beklemeye gelmez Şaka bir yana hayırlı olsun kardeş fotoları bekliyorum....Neuwiev'le neler yapar hayal edemiyorum bu panel....

Bu Paneli PC,Bağlamak İstemiyorum HD /RIP Ler İçin Her zaman Savunduğum (L) Seri Panel Var,HTCP İçin Odanın Boyutu İçin Yeterli..Zaman Zaman Bunları Çok Konuştuk Hımm Şunuda Demeden Gecemicem .X4500'Kutusu Cillop Gibi Açmaya Kıyamıyo İnsan Vallaha , Zaetn Şimdi Açsak Çıkamıcaz İşin İçinden Gece 12 Kadar Burdayız Açarsak Sabaha Kadar Uğraşıcamki Hiç Gerek Yok...

• quote:

Sen artık bekleyeceksin dostum...Acele etme yeni birçok panel çıktı bekle biraz incelemeleri yapılsın, fiyatlar otursun...Ama bu sefer "taymink" hatası yapma..

Ama artık daha fazla beklemek istemiyorum yaaa.Yorumlar incelemeler falan bayağı zaman alıcak gibi,zamanlama hatası oldu valla hep benim pimpirikliğimden,yeni modeller geldiği için elde kalan son V veya L 4000 lerden birini iyi fiyata düşürürsem beklemem.

1153 e buldum ama stokta varmı bilmiyorum yarın gündüz öğrencem.Ama Kafamı karıştıran S4000 ile S5500 fiyatları bu fiyata yakın.
    L4000........1153 STOK DURUMU ?????YARIN BELLİ OLCAK
    S4000.......1371..MEVCUT
    S5500.......1409..MEVCUT

????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 27 Nisan 2009; 23:26:13 >

• quote:

quote:

Ama artık daha fazla beklemek istemiyorum yaaa.Yorumlar incelemeler falan bayağı zaman alıcak gibi,zamanlama hatası oldu valla hep benim pimpirikliğimden,yeni modeller geldiği için elde kalan son V veya L 4000 lerden birini iyi fiyata düşürürsem beklemem.

1153 e buldum ama stokta varmı bilmiyorum yarın gündüz öğrencem.Ama Kafamı karıştıran S4000 ile S5500 fiyatları bu fiyata yakın.

S4000.......1371
    S5500.......1409

????????????????

Sana Şunu Dicem Alacağın 32'Panel 4000 Serisi İse Arkana Yaslnmanın Tadına Bak

• quote:

Anlıyorum zaten panellerele ilgili soru işarteim yok sadece aralarındaki fiyat yakınlığına bakarak en doğrusu hangisi olur diyorum ??? .eğer L yoksa (yarın öğrencem) s4000 mi s5500 mü tavsiye edersin aralarında 39 Tl var sadece.Çünkü L bulamıcam galiba.Dartyde var ama 200 Fazla verip S5500 almak daha mantıklı geliyor bana.S4000 aynı V4000 ile ama S5500 daha iyidir harhalde ikisinden haa??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 27 Nisan 2009; 23:36:16 >
  • quote:

quote:

Anlıyorum zaten panellerele ilgili soru işarteim yok sadece aralarındaki fiyat yakınlığına bakarak en doğrusu hangisi olur diyorum ??? .eğer L yoksa (yarın öğrencem) s4000 mi s5500 mü tavsiye edersin aralarında 39 Tl var sadece.Çünkü L bulamıcam galiba.Dartyde var ama 200 Fazla verip S5500 almak daha mantıklı geliyor bana.S4000 aynı V4000 ile ama S5500 daha iyidir harhalde ikisinden haa??

Tabi S,V,L Aynılar İşte 550 Serileri Teknik Bir Kaç veri Taşır_Ama Bu Konuda (V) Serisini Öneririm ...
  • Tamam dostum sağol,yarın bir stok durumu öğrenicem yoksa Dartye yönelicem orda 1194 'e geliyor L4000.Düşündümde buna en yakın model s4000 207 Tl yapıyor ben bunu verebilirim ama alacağım kablo,ses kartı sehpa gibi ek ihtiyaçlarda olucak o zaman masaraf artıcak.

SONUÇ.Yine L

Sağol kardeşim,iyi geceler sana.Tekrar hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 27 Nisan 2009; 23:48:50 >
  • quote:

Tamam dostum sağol,yarın bir stok durumu öğrenicem yoksa Dartye yönelicem orda 1194 'e geliyor L4000.Düşündümde buna en yakın model s4000 207 Tl yapıyor ben bunu verebilirim ama alacağım kablo,ses kartı sehpa gibi ek ihtiyaçlarda olucak o zaman masaraf artıcak.

SONUÇ.Yine L

Sağol kardeşim,iyi geceler sana.Tekrar hayırlı olsun..

SONY'Hangi 32'Si Siniyo İçine Model Örn:?
  • Teknosada S ve L serilerini incelerken aradaki fiyat farkını sordum. Aynı ürünler neden 200 TL fark var diye. Bu arada 40 inç ti baktığım. Bütün değerler aynı fakat işlemci sürümleri farklı dedi. Ne kadar doğrudur ve firmware update tarzı bir şey var mıdır bizim yapabileceğimiz ? V, L, S arasında ne gibi farklar var ve o paralara değer mi ? Üstatlar cevap verirse çok makbule geçer. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
  • S4000 DAHA UCUZ OLSA BİLE ALMAM.l4000 in kasası yeter.sony benim için tv yapmış sanki.

1-kasa müthiş
    2-5 yıl garanti
    3-it'a sony
    4-çok ucuz

hayatımda en içime sinen elektronik alet.
  • quote:

SONY'Hangi 32'Si Siniyo İçine Model Örn:?

Aslında hepsi içime siniyor o konuda problemim yok.L bulabilirsem alıcam ama olmazsa S yerine V alırım ama V de yok gibi o yüzden S tek seçenek kalıyor.L yi hem beğeniyorum hemde dediğim gibi aldıktan sonra adamakıllı yarralanmak için yapıcağım masraflar olucak en başta sehpa olmak üzere...o yüzden teknoloji ilerlerken giriş seviyesi bir model bana yeticek fazla para vermek istemyorum yani şimdilik.Zaten bunların ömürleride en fazla 5 yıl gider .
    kısaca böyle.şimdi tekrar araştırıcam Dartyde var ama L'nin fiyatı 1100 lere kadar düşmüşken şimdi dartyden 1200' e almak canımı sıkıyor o yüzden başka yerler bakıyorum.Olmazsa tekrar değerlendiricem.Geö oldu bayağı ama oda benim aşırı pimpirikliğimden,şimdi bakıyorumda 50-60 Tl nin hesabını yaparken eldekinide kaçırdım ona yanıyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 28 Nisan 2009; 21:28:10 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.