Şimdi Ara

Sony LBT-LV 100 AV Gövdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Features
    -5500W PMPO
    -RMS 200Wx2 + 50Wx3
    -CD/Tuner
    -Tape/Phono
    -Video1/Video2/MD
    -Groove
    -VACS
    -SYNC-Base
    -SYNC-EQ
    -Karaoke Pon
    -Multiplex
    -Digital Echo
    -Key control
    -Full/AV Remote Control
    -CDJog Shuttle
    -Direct Key

Kaset çaları dışında bütün işlevleri çalışıyor.
    SuperWoofer efekti çok etkili, ayrıca istediğiniz cihazı bağlayıp anfi gibi kullanabilirsiniz.
    Kumandası var.

Fiyat - 300TL
     Sony LBT-LV 100 AV Gövdesi Sony LBT-LV 100 AV Gövdesi Sony LBT-LV 100 AV Gövdesi Sony LBT-LV 100 AV Gövdesi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cappalo -- 22 Ocak 2014; 11:05:11 >

• Rx99 da kıyasla nasıldır acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün uzun zaman önce satılmıştır.
    Rx 99'a karşı çıkış gücü çok daha yüksektir ama woofer tonlaması olarak rx99 modelinin alt frekansları daha yumuşaktır(Woofer yapıldığı malzemeye göre tonlama verir, rx99 modelinde woofer yumuşak kauçuk gibidir, bu yüzden benim deyişimle pufuduk bass verir ama LV100 modelinin orjinal hoparlörleri daha katı, kağıt türevi wooferları ile bass tonları daha katı ve sıkıdır ancak yüksek çıkış gücü sayesinde daha vurguludur)
    Yani ses renkleri bass tonlarında farklılık gösterir, işte burada kişisel zevkler devreye girerek alınacak ürünü belirler.
    Unutmadan önemli bir bilgilendirme; RX99 volume belli bir seviyeye çıkartıldığında bass yutar, yani bass vurgusu volume ile doğru oranda artış göstermez, buna karşı LV100 bass yutmaz ve daha yüksek olan gücünü son sese kadar bass vurgusuna yansıtır.
  • Cappalo kullanıcısına yanıt
    benim rv5 setimde öyle sesi yükselttiğimde basları yutuyor ama neden yutuyor nu anlayamadım hopalörün 4 üde çok gevşekler ondanmıdır acaba ilk aldığım zamanda son seste bile baslrı yutmuyor adeta son ses te bile çok veriyordu ama artık vermiyor sanırım hoparlörler gevşediği için eski bas performansını kaybetmiş olabilir. basları kağıt gibi nemli bezle sildiğimde elime uful uful kağıt geliyor ama baslar gevşek olsa bike asla ses bozmuyor son seste bile çok net verior ben hoparlörleri değişmek istiyorum bana son seste bası tam vuracak bir sony hoparlör önerirmisini. benim setin hoparlör güçleri 2x120 w rms dir bana bu değerde sony hoparlör bulurmusunuz. not: hoparlörler lbt serini hoparlörü olmak kaydıyla. bu arada istediğim hoparlör sony ss lx9av 2x120 w rms hoparlör dür fakat arkadaşlarıma sordum bulamassın diyorlar acba satış varmıdır 2.ci el.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Str dh790 Av Receiver
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.