Şimdi Ara

*** SONY lcd'de Dünya da ( 1 ) Numara ! *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sony ci olarak süper bir topik dediğin doğru perakende tüketicidede satış rakamlarında 1 numara
    quote:

Orjinalden alıntı: Ps3_Ology

*** SONY lcd'de Dünya da ( 1 ) Numara ! ***

*** SONY lcd'de Dünya da ( 1 ) Numara ! ***

quote:

Sony #1 in LCD; Biggest Names Hold Fast, But Cheap-o Brands Taking Out Weaker Competition

Last quarter was an all-out TV-maker battle, and you my friends were the territory. DisplaySearch's results for Q4 '07 declared the victor in the US LCD category to be Sony for the very first time. Panasonic handily crushed all comers in the smaller US plasma race, and Samsung, with strong #2 finishes in both, ended up remaining the #1 overall TV brand in the country. LG also held its own. But while these Big Four gained ground—often by keeping profit margins slim and exploring cheaper manufacturing—other well-regarded brands like Sharp, Philips and Hitachi fell back. The strongest competition in LCD came from Vizio and Polaroid, but many other brands clashed like barbarians at the gate. DisplaySearch's charts with market share number are just after the jump, but first answer this simple question:

SONY ve Diğerleri , OKADAR !!!

Kaynak :http://gizmodo.com/353571/sony-1-in-lcd-biggest-names-hold-fast-but-cheap+o-brands-taking-out-weaker-competition

• albani tüm topiklerde paylaştığın bilgileri dikkatle takip ediyorum ve seni takdir ediyorum senin bu tarz yazılara kötü sözlerle değil bilgi üstünlüğün ile cevap vereceğindende eminim
    sevgiler
  • Sn.Bölüm sorumlusu;
    -Yukarıdaki tüm msg larımı sildim
    -Belliki yazıları kontroldan kaçırıyorsunuz!bunu bildirdim size özellikle!
    -Sitede artık yazmam mümkün değildir,özellikle buraya gelmemi isteyen üylerden
    özür diliyorum,ancak böyle seviyesiz,üslupsuz ve kanuni mercilere karine teşkil edecek
    hakaret içeren muhteva konusunda bu hakkımı saklı tutuyorum!
    Bu kabil işleri oldukça iyi biliyorum,yarın site olarak başınızı sıkıntılı hallare düşebilir,böyle
    yöneticilik olursa başınız ağrıyabilir ve Türkiye de bu işler artık eskisi gibi değildir!
    ------------
    Bu arada özellikle son 2 gündür yukarıdaki msg sebebiyle bana e.mail atarak destek veren,
    ayrıca yazılarıma devam etmemi isteyen üyelere/tanıdıklara ve şahsen tanıdığım kişilere;
    bundan sonra burada bulunmamın söz konusu olamayacağımı bildiriyorum.
    Yönetimede verdiğim sıkıntıdan dolayı özürlerimi sunuyorum,lütfen kabul edin,ama bende bir çok
    yerde yönetici olarak bulundum vede bulunuyorum,böyle üslupsuz ve ciddi hakaret içeren
    bir yazının olduğu sitede bulunmam asla söz konusu olamaz!
    Sizlere başarılar dilerim,kolaylıklar dilerim,özelliklede böyle "derin üsluplu" üyeler dolayısıyla
    sizlere sabır diliyorum!
    Albani ve Albanez benim Türkiye de kullandığım Nick lerimdir,bilen bilir tanıyan tanır beni,ne bildiğimi
    neler yazdığımı,hangi üslupta olduğum v.s iyi bilirler.
    Saygılar
    Can Özyaman/Antalya

• Can bey sizin gibi tv olayında oldukça kültürlü ve olgun şahıslar, bu foruma lazım,objektif ve kaliteli bilgilerinizden bu tv bölümünü mahrum bırakmayınız lütfen,bir kendini bilmez için değmez bakın...
    Kendi yolunuzdan taviz vermeyin,gereken sanal olarak hak edene mutlaka yapılır,klavye başından maalesef ne üfüğü belirsiz yazılıyor malum,ama kaale almaya gerek yok biliyorsunzu bu tip üslubu bozukları.
  • Can Bey! Bu forumlarda ben ve benim gibi nice insanı bilgilendirerek ve doğru yönlendirerek yaptığınız katkılardan dolayı size kendi adıma çok teşekkür etmek istiyorum.Forumda yeni olmama rağmen forumlarda yaptığınız değerlendirmeleri ilgiyle okuyorum.Sizin gibi değerli bir arkadaşı kaybetmemek adına forum yöneticilerini bu durumu çözmek için sorumlu ve duyarlı davranmaya davet ediyorum... Bence bu topicde daha fazla yazmak da anlamsız!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NickoBonetti -- 14 Şubat 2008; 0:02:32 >
  • sony mükemmel.
  • @albani bence gitmeniz çok kötü olur forum için bu tarz kişiler foruma gelir birkaç birşey karalar ortalığı karıştırır sonra bir daha uğramazlar bence biraz daha düşünün, kaldıki sizi bilen biliyor zaten arkadaş sony hayranıysa zaten siz ne deseniz kabul etmeyecektir "dediğim dedik çaldığım düdük" misali gerek yok böyle insanlar için dostlardan ayrılmaya
  • Heal olsun sony
  • TFT teknolojisinde gerçekten dünya lideri olan Sony lcd de bayağı geride kalmıştı.7 ay öncesine kadar tüm lcd panellerini samsung dan alan sony şimdilerde ise samsung la beraber panel üreten bir tesis kurdular.Samsungun bu işteki başarısı Sony i samsungla beraber iş yapmakta zorlamış durumda.Bu yazıyı aslında yazmasam da olurdu ama kısa bir not geçeyim dedim.Çünki forum içerisinide çok fazla kere tartışıldı bu konu...

Neyse benim fikrim ise...Elbete SAMSUNG tek geçerim.....
  • Ben Samsung'u Sony'e tercih ederim..
  • iki markanın amiral gemileri olan 40x3500 ve 40f86 ya bakıyorum. Görüntü kalitesi vb. Kesinlikle sony daha iyi. Ama samsungun büyük fiyat avantajı akılları kurcalıyor.
  • Sony 46X3500 ve Samsung 46F86 yı HD yayında yanyana izledim. Hem de uzun süre. Samsung dinamik ayarda daha renkli ,Sony daha doğaldı. Samsung'ta örneğin maviler abartılı fazla çıkıyordu. Sony'de yeşiller daha iyiydi,Samsung'ta kayboluyordu. Samsung siyahı daha iyiydi, fakay Sony'de siyah detayları daha belirgindi. Daha sonra Samsung ayarlarıyla oynayarak görüntüyü Sony'e yaklaştırdım. Hemen hemen hiç bir fark kalmadı. Kırmızı Samsung'ta bayrak rengine yakınken Sony'de bir miktar çingene pembesi gibiydi. Parlaklık, netlik ve tonlama tatmin edici şekilde çok yakınlaştı Samsung siyah detayları da belirginleşebildi. Tersine Sony'i Samsung kadar siyahlaştırmak mümkün olamadı. Sadece görüntüye bakarak tercih yapmak gerekseydi Samsung'un daha fazlasını yapabildiğini düşünürdüm. Karar vermek için başka faktörler de vardır. Örneğin Samsung F86 nın 24p film performansında 100 Hz de bazı sorunları olabildiğinden sözediliyor. 100Hz'i kapatınca geçiyormuş. Sony'de Clouding genel bir sorun olarak anlatılıyor. Bunları analiz edemiyorum. Fakat görüntü kalitesinde benim algılayışımda Samsung iyiydi.

• BRAVIA diyorum ENGINE diyorum LIVE CLOUR CREATION diyorum Başkada bişi demiyorum Pardon bide en büyük SONY diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

arkadaş sony satıyor galiba

lcd konusunda bence ilk sırada samsung geliyor.
    toshiba, philips, sharp, sony ve lg daha sonra.

+1905
  • SONY ve diğerleri .....
  • Sony çok iyi gerçekten de aynı performanstaki başka markayla fiyat konusunda arada uçurum var....
  • Böyle mantık, böyle zihyniyet oldukça daha çok itelerler gariban halkıma çakma sony'leri..
  • O Çakma dediğin senin KORE malı SAMSUNG'un olmasın ? GENÇ !
  • insanoğlu maalesef bazen salaklaşabiliyor,inanın merak ediyorum plazmanın yada lcdnin önünde ibadet edip ona ne zaman tapacaklar diye....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.