Sony'ye çuvalla paraları bayıldıktan sonra mecburen tapmaya başlamış garipler!! :0)
Sony ve Samsung'un bir numara olduğunu herkes biliyo zaten. Bunu ayrıca açıklamaya gerek yok...
Bu Tr'de de böyle, bilinçli alıcı biraz fazla verir ama Sony ve Samsung'tan şaşmaz.
Ne demiş adam, ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
SONY deyince orada akan sular durur! Bu LCD TV de de öyledir dizüstü bilgisayarda da telefonda da...
SONY o kadar
---------LCD monitör üretiminden çekilen SONY'yi yeri gelmişke yüzüncü defa kınayayım dedim.Parası neyse verirdik
Walla sony, philips, samsung, toshiba ve etc bu firmalarin hepsinin degisik ozellikte degisik butcede urunu var isteyen istedigi urunu alir ve o urun o kisi icin en guzel urundur. Bizim köydeki evin catisinda 20 yillik bira göebekli philips var indir bagla calisir. Onun yerini 14 sene once reknli phlips aldi tik yok halen calisiyor. Ben phlipsciydim ama yaklasik 6 ay once lap top alirken hic akimda yokken en son sony vaio yu ve onun lc ekranini kesfettim ve yillardir dell hp aliskanligimi birakip sony ye dondum iyikide donmusum su anda bile yazarken Sony vaiom dan cok memnunum. Ve yine radikal bir degisiklikle istanbuldaki 8 yillik 55 ekran phlips im yerine bu sefer Sony KDL 40W3000 ü aldim ondan da memnunum. Diger markalar kötü mü degil sadece bu bütce ve aliskanlik meselesi fark olmasi icin ornegin ayni ozelliklerdeki iki ürünü yan yana koyacaksin ve carpici bir fark varsa o zaman konusacaksin. Bence bu olay bir ürüne olan aliskanliktir. Sony lap top da benim aliskanligimi degistirdi ve phlips yerine sony aldim. Phlips ve digerleri öldü yasasin yeni kral sony derim.
DÜNYANIN EN İYİ LCD TV Sİ LOEWE INDIVUDIAL COMPOS TUR ÖTESİ YOKTUR.O KADAR
LOEWE.
ben bu marka fanatiklerini anlamıyorum sanki sony babasının markasıymış gibi övüp duruyorlar.bende 4 yılda tüpü biten sony var.ayrıca lcd tv alacağım ve dolaştığım mağazalarda philips lcd lerin görüntüleri benim daha çok hoşuma gitti.sony crt tv de bir zamanlar çok iyiydi ancak lcd de sony den daha iyi işler çıkaran firmalar var sharp,loewe,philips gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: onboardx
ben bu marka fanatiklerini anlamıyorum sanki sony babasının markasıymış gibi övüp duruyorlar.bende 4 yılda tüpü biten sony var.ayrıca lcd tv alacağım ve dolaştığım mağazalarda philips lcd lerin görüntüleri benim daha çok hoşuma gitti.sony crt tv de bir zamanlar çok iyiydi ancak lcd de sony den daha iyi işler çıkaran firmalar var sharp,loewe,philips gibi.
Zaten loewe crt'te de sony daha iyiydi.. Acaba sony'nin 200hz tv'si var mıydı?
Bu konuda insanların genelinde şöyle bir düşüncenin olduğunu söyleyebilirim(en azından kendim ve çevremdeki insanlarda gözlemliyorum) SONY deyince herkes sadece fiyata bakıyor (kalitesini sorgulamıyor bile), uygunsa direkt alıyor(diğerleriyle kıyaslama gereği duymuyor)..Diğer markalar düşünülüyorsa eğer, o zaman diğer rakiplerle karşılaştırma ve fiyat analizleri yapılıyor daha sıklıkla.. Bu durum zaten SONY'nin itibarını yeterince kanıtlamakta..
Kalitesini tüm dünyaya ispatlamış konusunda lider, teknoloji üreten ve yön veren (en son Blueray'i tüm dünyaya kabul ettirip yine geleceğe yön vermiş ve toshibayı bu alanda bitirmiştir) SONY'nin bu kadar eleştirilmesini çok komik buluyorum.
Bence diğer markalardan zaman zaman münferit bazı iyi modeller çıkabilir ama ortalama bir SONY bile tüketici olarak sizde asla memnuniyetsizlik hissi oluşturmayacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: oaston
Bu konuda insanların genelinde şöyle bir düşüncenin olduğunu söyleyebilirim(en azından kendim ve çevremdeki insanlarda gözlemliyorum) SONY deyince herkes sadece fiyata bakıyor (kalitesini sorgulamıyor bile), uygunsa direkt alıyor(diğerleriyle kıyaslama gereği duymuyor)..Diğer markalar düşünülüyorsa eğer, o zaman diğer rakiplerle karşılaştırma ve fiyat analizleri yapılıyor daha sıklıkla.. Bu durum zaten SONY'nin itibarını yeterince kanıtlamakta..
Kalitesini tüm dünyaya ispatlamış konusunda lider, teknoloji üreten ve yön veren (en son Blueray'i tüm dünyaya kabul ettirip yine geleceğe yön vermiş ve toshibayı bu alanda bitirmiştir) SONY'nin bu kadar eleştirilmesini çok komik buluyorum.
Bence diğer markalardan zaman zaman münferit bazı iyi modeller çıkabilir ama ortalama bir SONY bile tüketici olarak sizde asla memnuniyetsizlik hissi oluşturmayacaktır.
aynen katılıyorum
Bu başlık altında bu kadar anlamsız tartışmalar olacağı belliydi. Sony'den başka lcd almayın allah muhafaza çarpılırsınız Bu derece marka tutkunluğu ile kim ne kazanıyor? Bende Vestel Dünyada 10 Numara diye başlık mı açsam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme