Şimdi Ara

Sony Lcd Ve Hd Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ben bırsey sormak ıstıyorum yenı bır tv aldım modeli : KDL-40V5500 SONY BRAVIA LCD TV

bu hd olayındanda fazla anlamıyorum sımdıde bır player ve uydu almak ıstıyorum ama benım tvm hem hd dvd hemde blueray desteklermı netten okuduguma gore bu ıkısıde aynı ısı yapıyormus ancak formatları farklıymıs ayrıca tvm 1080i 1080p yi desteklermı okuduguma gore bundada goruntu kalıtesı farklıymıs ve aldıgım tv desteklıyormus
    anlıcagınız fazla bırsey bılmıyorum benı aydınlatırsanız sevınırım ayrıca hem hd dvd hemde blueray destekleyen bır player varmı eger yoksa bana tvm hangısını desteklıyorsa ona gore bır player ve uydu alıcısı onerısınde bulunurmusunuz? ve son bırsey daha sormak ıstıyorum bugun hd bir klip indirdim usb bellek e attım tv ye taktım ama okumadı bunu nasıl tv de oynatabılırım?

• hd player devri çoktan bitti artık sadece blue-ray var yani blue-ray player her ikisni oyanatan bir player yok gerekte yok zaten onun için ya blue-ray player alın yada hdmı çıkışlı dvd player 1080p ancak onda sadece sd dvd izlersiniz yada vcd dvix ama blue de blue filmde izlersiniz sd dvd de...

uyduya gelince ister hd d-smart alın ister teledünya hd ister dıgı plus ister normal ama hdmı çıkışı olan 1080i uydu cihazı karar sizden öneri bizden

not: tv nize bence en uygun cihazlar eğer bütçeniz varsa (blue-ray player alın ve blue film izleyin yada p3 de olabilir) uydu olarakta dıgı plus ve hd d-samartan birini seçin derim yada teledünya hd son altarnatif olabilir

• senın dedıgıne gore benım televızyonum blue-ray ide oynatır? ayrıca bu ındırdıgım hd klıbı tv de nasıl ızleyebılırım?
  • Selamlar,

1)Aldığınız televizyon hem 1080i hem de 1080p'yi destekliyor sorun olmaz.

2)HD-DVD artık üretilmeyecek;ancak televizyonunuz hem hd-dvd'yi hem de bluray'i destekliyor. (HDMI giriş + 1080p desteği yeterli desteklemesi için)

3)Bundan sonra hd-dvd player almanızı tavsiye etmem,bence blu-ray player almalısınız.

4)HD klip ve benzeri dosyaları bilgisayarınızı tv'ye bağlayarak ya da hd mediaplayerlar(WD TV,Popcorn Hour,eGreat) ile oynatabilirsiniz.

5) HD uydu alıcısı hakkında bilgim yok.
  • arkadaslar yardımlarınız ıcın saolun son bır sorum olucak suan player falan olmadıgı ıcın usb ye atarak ındırdıgım bır ıkı klıpı televızyondan ızlemek ıstıyorum ındırdıgım vıdeo .ts uzantılıydı usbye atarak denedım ama oynatmadı bunu hangı formata cevırırsem hem goruntu kalıtesı bozulmaz hemde tv usb den oynatır??

Not : pc ye baglayamıyorum kablosu olmadıgı ıcın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.