arkadaslar elimde casper laptop var ve cogu kisinin bildigi gibi biraz sorun yasamassın zaman gectikce sorunsuz yeri kalmaz benim laptop da ole öldü ölecek yeni bi laptop almayı düşünüyorum elimden asus acer casper gecti bunları kesinlikle almam geriye toshiba sony dell kaliyor ben sony almak istiyorum ve sony ucuzladı die bi haber duydum bu ne kadar dogru ve ögrenmek istedigim bir diger konu siz olsaniz hangi sony tercih edersiniz ve neden yazarsanız sevinirim .
sony nin ucuzladığı falan yok sony yine aynı sony :) hangi modeli almak istdiğine bağlı birazda o. eski model alırsan tabiki eski modeller gün geçtikçe ucuzlar ama yeni modellere bakıyosan ucuzlayan bişey yok :)
ama bir kaç yerde okudum krizden dolayı satamayınca fiyatları indir di gibi yazılar gördüm dogru degilmiki acep
birisi saka yapmis yada insanlari yaniltiyorlar Dün netbook Almaya gittim Samsung N150 650-680 TL iken Yanında Sony Vaio Minik Aynı kasa Açma kapam düğmelerinden biliyorum Aynı özellik 900-990 TL neresi ucuz en ufakı 900 TL düşünün Gerisini normal 15.6 inch kaç para
quote:
Orijinalden alıntı: ByBilir birisi saka yapmis yada insanlari yaniltiyorlar Dün netbook Almaya gittim Samsung N150 650-680 TL iken Yanında Sony Vaio Minik Aynı kasa Açma kapam düğmelerinden biliyorum Aynı özellik 900-990 TL neresi ucuz en ufakı 900 TL düşünün Gerisini normal 15.6 inch kaç para
Ekrani yüksek çözünürlükte epey kaliteli de.
Ekran çözünürlüğü birkere 16" liklerle aynı...
hmm ucuzlama kısma palavra galiba ama söle bi durum var tamm diger bilgisayarlar ucuz ama casper acer samsung dur bunlar tırt bilgisayarlar bi bilgisayar alırken sadece özelliğe bakıp alıyosanız o bilgisayardan iş gelmez bilgisayarda önemli olan bi konuda uyumluluk ve performansdır sony bunları sorunsuz sagladıgı icin o kadar fark yapıyo diger bilgisayarlarla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme