Şimdi Ara

Sony Linkbuds S ve Sennheiser CX Plus True Wireless hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 kulaklık arasında karasız kaldım sizce hangisi?

Sony Linkbuds S veya Sennheiser CX Plus True Wireless

Ne için kullanıcam, müzik dinleme var, telefon görüşmesi çok elzem değil, MacBook a bağlayıp eğitim videoları izliyorum, anc kısmen önemli bazen Cafe de falan gürültülü yerlerde bilgisayarı açmam gerekiyor.
    Telefon 14pro Max

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İkisi arasında kalsam Sony alırdım. Sh de üzmez ama mikrofona hiç önem vermiyor, ana amaç olmasa da önem verse ölmezdi bence. Ayrıca sony çift cihaz desteği sunarken sh sunmuyor diye biliyorum, laptopta müzik dinlerken telefona arama geldiğinde otomatik geçiş yapıyor. Ama ikisi arasında kalmasam daha uygun fiyatlı bir model düşünebilirdim çünkü bu cihazlar bataryalı ve mac 2-3 yıl sonra çöp olacaklar, iyi ama hesaplı bir alternatif değerlendirirdim, soundpeats capsule 3 pro gibi mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Kedi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim pil konusu hiç aklıma gelmedi, ben uzun yıllar kullanırım düşüncesindeydim, pil değişimi falan olmuyor değil mi bunlarda.
    Şuan çok aklım karıştı.

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    Teorik olarak pil değişimi tabii ki mümkün ama bence pratikte uğraşmaya değmez. Mesela suya ve toza dayanıklılık durumunu ele alalım, cihaz açılacağı için su ve toz yalıtımı fabrika çıkışlı kadar düzgün olmayabilir, kaldı ki uygun boyutta pil piyasada olmayabilir, serviste değişim olur mu, olursa fiyatı ne olur tahmin etmek zor.

Ancak kafayı karıştırmaya, bununla çok yorulmaya gerek yok bence. Ben 3 yıl sonra kullanamayacağımı varsayarak, ödediğimde canımı sıkmayacak bir bütçe belirleyip, o bütçeye sadık kalarak, aklıma yatan bir model belirleyip alırdım. Daha uzun yaşarsa ne âlâ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ANC’de Sony daha iyi olabilir ama müzik kalitesi olarak Sennheiser 1 hatta 2 gömlek daha üstündür. Bu noktada kişisel tercihler devreye girer. Ben olsam Sennheiser’ı tercih ederim.

• erdem2697 E kullanıcısına yanıt
    Kampanya da yakaladım link buds s aldım, teşekkürler.

Hayırlı olsun. Kullanım tecrübelerinizi burda paylaşabilir misiniz? Teşekkürler

• erdem2697 E kullanıcısına yanıt
    Tabi ki, biraz içerde dışarda kullanayım paylaşıcam.

• cihazla ilgili bir problemim:

Kulaklığın gürültü engelleme veya ortam sesi modu açık olduğunda sol kulaklık bir süre sonra rüzgar sesine benzer bir ses çıkarmaya başlar ve o ses bir süre sonra statik gürültüye (cızırtı) dönüşüyor. bu sesin yüksekliği sürekli değişmekle beraber sol kulaklığı çok rahatsız etmekte. Sony’nin internet sitesinde yer alan bütün adımları denedim fakat çözüme ulaşamadım. Problemin donanımsal olduğunu düşünüyorum. Sadece sol kulaklık olduğu için de mikrofon kaynaklı bir problem olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.