Şimdi Ara

Sony Live With Walkman Dokunmatik Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben cm10 fxp150 kullanıyordum telefon ara sıra kendini kapatıp açıyordu. telefon üzerinden fxp152 ye yükselttim. wi fi çalışmıyordu. rage kernel atıp ultimate hd yi yükledim. lww yoktu ben de pro ya da arc ı seçtim galiba. ultimate hd nin yanlış versiyonunu atmışım yani. yüklenince büyük tuş takımı falan çıktı. sayıların bi kaç tanesi ancak görünüyordu o kadar büyüktü yani simgeler, sayılar. ve telefonun dokunmatiği de çalışmıyordu. daha sonra ultimate hd nin lww için olanını yükledim boyutlar düzeldi ama dokunmatik çalışmıyor hâlâ. 2 yedek vardı elimde ikisini de yükledim dokunmatik düzelmedi. farklı kerneller attım düzelmedi. orjinal kernel ve romu flashladım düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

• Bootloader kapatın, herşeyi sıfırlayın. (Orjinal romu yükleyin kerneli içinde yükleyecektir.)

Düzelmez ise servise gönderin.
  • Bootloader ı kapattım, orjinal romu attım. Pc Suite den onarım da yaptım ama düzelmedi. Servise göndermekten başka çaresi yok mudur ? Bir de garanti kapsamında kabul ederler mi acaba telefonu, bootloader açtığım falan anlaşılmaz de mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.