Şimdi Ara

Sony mdr 100abn hakkında - Değer mi? 800₺ Kulak üstü tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Günde 3 5 saat arası müzik dinliyorum. Bass düşkünüyüm. Aldığım tüm o lanet olası kablolu kulaklıklar bozulup durduğu için sağlam para verip iyi bir Bluetooth kulaklık almak istiyorum. Benim küçük birader bundan almış çok övüyor. Kullanmış olan başka bir önerisi olan varsa düşüncelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip, ben de bass ağırlıklı kulaklık arıyorum.
  • Merhaba
    Sony mdr 100abn bass serisinden değil, onun yerine sony extra bass serisinden sony xb950bt öneririm. Zaten işin içine bass ve bluetooth girince 2-3 seçeneğiniz kalıyor, bu kulaklıkda onlardan biri.
  • ben kullanıyorum, bass konusunda başarılı olduğunu düşünmüyorum. geri kalan özellikleri çok iyi, şarjı 24 saat civarı gidiyor, NC özelliği bose kadar iyi olmasa da başarılı, malzeme kalitesi çok yüksek, ergonomik olarak çeneye baskı yapmıyor ya da kulakları terletmiyor. kanyon sony'de indirimdeydi, 850'ye almıştım, bu fiyata çok iyi özellikler sunuyor.
  • dikmenibo kullanıcısına yanıt
    Sipariş verdim media markt online mağazadan 750 TL ye hocam bugün geliyor artık bass kısmını eq ile halledeceğiz. Beklentim büyük.

• dikmenibo kullanıcısına yanıt
    Evet hocam geldi kulaklık akşamüstü. Dediklerinize birebir katılıyorum. Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi. Ergonomi fena değil pc ye bağlayıp dota 2 oynadık mic vs sorun yok. NC özelliği de güzel çalışıyor. Dediğini gibi basslar Biraz sönük bunun içinde telefonum rootlu olduğunda viper4android ile ayar çektim şuanda memnunum. Fiyatta iyi oldu

• Burnisher kullanıcısına yanıt
    çok iyi fiyata almışssın, güle güle kullan şarj etmeyi unutacaksın, bitmiyor pili
  • konuyu hortlatmış oluyorum, 500-600 lira civarında satan yerler var, almaya değer mi?

not: kablolular bu fiyataymış. yine de ses kalitesi iyiyse olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 12 Ocak 2018; 0:56:59 >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Hocam ben konuyu açtıktan sonra satın aldım Bayadır kullanıyorum. Öncelikle o 500 600 ₺ satan ile bu model arasında ses farkı mevcut. Bu modelin 1400 ₺ ye satılan versiyonu da var. Ben 800 ₺ ye yakın fiyata aldım. Sesi özellikle izolasyonu çok iyi. Uçakta dahi çok iyi sonuçlar aldım. Tek eksisi bassi bi beats değil . Onun dışında gidip Mediamarkt te denemişligim var beats in bu fiyat kulaklıklarına 10 basar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.