Şimdi Ara

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
0
Favori
32.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hothor

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Bu kulaklık ile sabahtan beri Tekken 5 Dark Resurrection Online oynuyorum valla ses kalitesi acayip super. Hatta birazdan yine Tekken'e gideceğim.

Eğer alacaksan bu kulaklığı benim aldığım siteden al derim + kargo parası ödemiyorsun ürünü teslim alırken.

Hangi siteden aldın ki?Madem bukar övülüyo almakda yarar var.

Yukarıda ki mesajlarımda yazıyor hangi siteden aldığım.
  • Az önce Darty den geldim orda da varmış fiyatı 164 ytl word e 12 taksit 177ytl ye geliyo.Fiyat çok iyi gibi geldi sanırım alıcam.
  • Ben peşin aldığım için 160 YTL'ye alabildim kulaklığı. İmkanın varsa peşin paraya al daha iyi oluyor taksit olunca fiyat artıyor çünkü ama yinede senin tercihine kalmış.
  • 158ytl 12 taksit, gadikgross. ama geç gelebilir.
  • kac kişinin kanına girmişim ben yaaaa uumarım alanlar pişman değiLdir
  • cıkıyor ama bole deıl bunun ıkı ucu farklı farketdıysen dıgerı ole deıl dıgerı ıkı ucuda aynı
    quote:

Orjinalden alıntı: husmenus

quote:

Orjinalden alıntı: kawanosh

bana lazım olan sey tam bu olsa gerekhttp://www.astech.com.tr/pages/SONY/Kablo/POC-15AB.htm

zaten o kablo icinden cıkmıyormu urunun

• quote:

cıkıyor ama bole deıl bunun ıkı ucu farklı farketdıysen dıgerı ole deıl dıgerı ıkı ucuda aynı
    quote:

quote:

bana lazım olan sey tam bu olsa gerekhttp://www.astech.com.tr/pages/SONY/Kablo/POC-15AB.htm

bu linkteki kabLonun ne farkı vardır kii

• quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

kac kişinin kanına girmişim ben yaaaa uumarım alanlar pişman değiLdir

Pişman olmayı bırak sana ne kadar teşekkür etsek azdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

kac kişinin kanına girmişim ben yaaaa uumarım alanlar pişman değiLdir

Pişman olmayı bırak sana ne kadar teşekkür etsek azdır.

buna cok sevindim işte kardesimm

• quote:

Orjinalden alıntı: berhansoylu

158ytl 12 taksit, gadikgross. ama geç gelebilir.

mesela nekadar sürede gelir? bundada 2 yıl garanti varmı?
  • bu kablo ıcınden cıkan kabloyla aynı deıl ıcınden cıkan benım ses kartına olmadı optık gırıs oldugu halde bana asıl lazım ola lınkdekı kablo idi ama bugnn kadıkoyden aldıgım bı donusturucuyle bununda ustesınden geldım ve pc dede ses cok ıyı artık sana ne kadar tesekkur etsek azdır heralde kanımıza gırdıgın ıcın
    quote:

quote:

cıkıyor ama bole deıl bunun ıkı ucu farklı farketdıysen dıgerı ole deıl dıgerı ıkı ucuda aynı
    quote:

quote:

bu linkteki kabLonun ne farkı vardır kii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kawanosh -- 10 Mart 2008; 22:33:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

quote:

Orjinalden alıntı: WIZARD of WOR

Yahu ben de öyle aman aman zengin çok para kazanan bir adam değilim ama 5.1 deneyimini yaşatacak kalitede bir ürün üstelikte SONY 165,00 YTL çok da pahal değil bence.Bir üst düzey PS3 oyunu ilk piyasaya çıktığında 140 - 160 YTL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.Uzun ömürlü ve beklentileri karşılayan bu tarz kaliteli bir ürüne değer bence.Açıkçası Z5500 için şartlarımı zorlarken buna dönmek gibi ciddi bir düşüncem var.

altek,
    senin gibi hanımdan izin almada sorun yaşan birinin kaçırmaması gereken bir cihaz
    z5500 alsan, bir süre sonra bunu da alman lazım. hesabını iyi yap.

Ya hoca sende mi?Etmeyin eylemeyin agalar.

• bu arada donusturucu kadıkoy yazıcıoglu 2. katda digital dreamdan aldım
  • quote:

bu kablo ıcınden cıkan kabloyla aynı deıl ıcınden cıkan benım ses kartına olmadı optık gırıs oldugu halde bana asıl lazım ola lınkdekı kablo idi ama bugnn kadıkoyden aldıgım bı donusturucuyle bununda ustesınden geldım ve pc dede ses cok ıyı artık sana ne kadar tesekkur etsek azdır heralde kanımıza gırdıgın ıcın

o zaman sanada hayırlı olsunn dostum güle güle kullan

• http://www.ekonomikticaret.com/Product.aspx?_pId=2000122&_catId=1512
    beyler daha önce linkini vermiştim 153 ytl ye aldım.....5 günde geldi kapıma kadar...almak isteyen varsa buraya bi baksın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARTAGON99

http://www.ekonomikticaret.com/Product.aspx?_pId=2000122&_catId=1512
    beyler daha önce linkini vermiştim 153 ytl ye aldım.....5 günde geldi kapıma kadar...almak isteyen varsa buraya bi baksın :)

Hocam sana da sormak istiyorum.Göremediğim için.Burdan aldığımız üründe 2 yıl garantilimi?
  • Eve gidince bakarım garanti kapsamına...ama benim için kullanılmamış bir SONY ürün olması yeterli açıkçası.... Bir süre için bulabileceğimiz en iyi fiyat üstelik taksitle....daha ne olsun :)
  • Evet fiyat iyi.Ama eğerki garanti olayıda varsa hemen sipariş vermek istiyorum.Rica etcem bana bilgi verirmisin eve gidince
  • quote:

Orjinalden alıntı: hothor

quote:

Orjinalden alıntı: berhansoylu

158ytl 12 taksit, gadikgross. ama geç gelebilir.

mesela nekadar sürede gelir? bundada 2 yıl garanti varmı?

valla stoğa girmesi beleniyo falan dendi bende ondan gecikti. en fazla 5 gün geçti ama, 5 güne tahammülüm yoktur, en az 2 günde kargoya verilmelidir. garantisi tabiki var.
  • Ben pek yarış oyunları oynamam... bu kulaklığın o oyunlardaki performansını bilemiyorum ama dün gece Silent Hill Orijins'i oynadım ve çok memnun kaldım.... normalde TV den kulağınıza gelmeyen uğultu inilti sesleri bile kulaklıktan duyuluyor :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.