Şimdi Ara

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
0
Favori
32.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte bunlar optik çıkışın marifeti. kulaklığın değil. ama 160 ytl ye optik çıkış kalitesi işte. iyiliği burada. tabi burada ps3 e kızmak lazım. compositten aldığımız sesin ne kadar kalitesiz olduğu ortaya çıkıyor.
  • 2 haftadır kullanıyorum ses oyunlarda ve filmlerde çok güzel, Xbox360 da optikden bağlı, ama PCde müzik dinlemek istediğinizde çok komik geldi bana sesler, bende Pioneer hdj1000 Dj kulaklığıda olduğu için bunun ses kuvveti ve bass gücü çok ezik, tın tın ediyo, ama oyunlarda gerçekten içine alıyo insanı. Müzik için bu paraya çok daha kaliteliler var, technics rp-dh1200, sony mdr v700, pioneer hdj1000 önerebilirim :)
  • @expander_

mdr-ds1000'in ses işlemcisine hdj1000'i bağlayarak kullandınız mı hiç? Merak ediyorum daha kaliteli bir kulaklıkla sonuç farkediyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berhansoylu

quote:

Orjinalden alıntı: hothor

quote:

Orjinalden alıntı: berhansoylu

158ytl 12 taksit, gadikgross. ama geç gelebilir.

mesela nekadar sürede gelir? bundada 2 yıl garanti varmı?

valla stoğa girmesi beleniyo falan dendi bende ondan gecikti. en fazla 5 gün geçti ama, 5 güne tahammülüm yoktur, en az 2 günde kargoya verilmelidir. garantisi tabiki var.

Saol hocam.Biraz önce verdim siparişi bakalım nezaman gelicek.Fiyatıda 154 ytl olmuş.

• http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=192588&GroupID=10082

154 ü 12 ye bölüyorlar 146.30 nakit. 2 iş günü içinde kargoya verilir yazıyor.
  • valla evde home theatre olmasına rağmen sizin gazınıza bende aldımm özellikle gece rahat oyun oyniim diye kulaklık xbox 360 da baya güzel biraz bass sesler güçsüz geldi ama önemli değil çok. Fakat benim dvd ,divx playerımda samsung kendisi digital optik çıkış yok sadece coax. digital çıkış varr eski dvd player larda olurdu hep digital optik çıkış ama şimdiki modellerde yok nasıl kullanıyosunuz dvd player larda bu kulaklığıı
    son olarakda bende augigy2 nx usb ses kartı var onda optix çıkış var ona bağlayarak kullanıyorum bilgisayarda fakat sorum ses kartı atayarlarında hoparlör seçeneğini 5.1 hoparlörmü yoksa kulaklıkmı seçersem en iyi sonucu alırımm??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malmsteen1

valla evde home theatre olmasına rağmen sizin gazınıza bende aldımm özellikle gece rahat oyun oyniim diye kulaklık xbox 360 da baya güzel biraz bass sesler güçsüz geldi ama önemli değil çok. Fakat benim dvd ,divx playerımda samsung kendisi digital optik çıkış yok sadece coax. digital çıkış varr eski dvd player larda olurdu hep digital optik çıkış ama şimdiki modellerde yok nasıl kullanıyosunuz dvd player larda bu kulaklığıı
    son olarakda bende augigy2 nx usb ses kartı var onda optix çıkış var ona bağlayarak kullanıyorum bilgisayarda fakat sorum ses kartı atayarlarında hoparlör seçeneğini 5.1 hoparlörmü yoksa kulaklıkmı seçersem en iyi sonucu alırımm??

360 'da bende optik'ten alıyorum sesi dediğin gibi sesler oldukca sönük ps3'ün yanında

• ya sonuçta bi kulaklık çok da bişi beklememek gerekir zati 150 ytl tabiki fark olucak iyi bi sistemden ama bence kulaklıkla oyun oynamak için en iyi çözümm gündüz vakti normal sistem geced e bu kulaklık
    ama kulaklıklada oynamak acayip oyunun içine atıo insanı dışardan sesi engelledi için bide sesi kökleyebildiğimiz için tadına doyum olmuoo
    ps3 üm olmadı için farkı bilemicem ama ps3 e bunu bağlama şanşı yok hdmı olmadı için analog girişlirsede stero ses çıkar sanırım??
    gerçi onuda merak ediyorum analog girince pro log,c 2 devreye giriomu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malmsteen1

ya sonuçta bi kulaklık çok da bişi beklememek gerekir zati 150 ytl tabiki fark olucak iyi bi sistemden ama bence kulaklıkla oyun oynamak için en iyi çözümm gündüz vakti normal sistem geced e bu kulaklık
    ama kulaklıklada oynamak acayip oyunun içine atıo insanı dışardan sesi engelledi için bide sesi kökleyebildiğimiz için tadına doyum olmuoo
    ps3 üm olmadı için farkı bilemicem ama ps3 e bunu bağlama şanşı yok hdmı olmadı için analog girişlirsede stero ses çıkar sanırım??
    gerçi onuda merak ediyorum analog girince pro log,c 2 devreye giriomu??

entegre edilmiş optik çıkıs var
  • ps3 demi bilmiorum valla
    ben dvd player ımı bağlayabilsem bii:)
  • tahtakale mahmutoğullarında 160 ytl bu arada.
  • 13 mart 2008 saat 11:00 da verdiğim sipariş 15 mart 2008 saat 10:30 da elime geçti.Taktir ettim doğrusu.

@sagarap
    Allah cezagını verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hothor -- 15 Mart 2008; 10:38:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hothor

13 mart 2008 saat 11:00 da verdiğim sipariş 15 mart 2008 saat 10:30 da elime geçti.Taktir ettim doğrusu.

@sagarap
    Allah cezagını verecek

hayırlı olsunn ne diyim

• hayırlısı olsun alan arkadaşlara ..ben gerçi creative t3030 2+1' le son ses COD4 oynamayı tercih ediyom neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: kawanosh

bu arada donusturucu kadıkoy yazıcıoglu 2. katda digital dreamdan aldım

dün oradaydım, döndüm izmire bu sabah. dediğin yerde yok. forumdan falan bahsettim inandıramadım. çaprazında hakan elektronik mi ne var, 10 ytl ye aldım ben. izmirde yok bu arada.
  • bende aldım sonunda laptop ve xbox da eger ps3 servisten gelirse ondadada kullanmak için

140 ytl ye 10 taksitle hizlial.com dan aldım kampanyası wardı 19-20 mart yuzde 20 ındırım

bu arada laptop da kullanmak için 3.5 mm optic kablo lazım avrupa taraflarında önerebileceginiz bir yer warmı yarın gold a bakcam bi ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamman115 -- 20 Mart 2008; 0:19:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

bende aldım sonunda laptop ve xbox da eger ps3 servisten gelirse ondadada kullanmak için

140 ytl ye 10 taksitle ****.com dan aldım kampanyası wardı 19-20 mart yuzde 20 ındırım

bu arada laptop da kullanmak için 3.5 mm optic kablo lazım avrupa taraflarında önerebileceginiz bir yer warmı yarın gold a bakcam bi ama bakalım

Hayırlı olsun dostum çok iyi fiyata almışsın. Güle güle kullan

• teşekkürler
  • Daha önceki mesajlarımda, Z-5500'ün kulaklık çıkışına bağlayacağım kaliteli bir kulaklık ile geceleri ses olayını halledeceğimi yazmıştım. Ancak birkaç gün önce, Z-5500'ün kulaklık çıkışını denemek için aldığım, Philips'in hi-fi serisinden ortalama bir kulaklık olan SBC HP800 ile Z-5500 ikilisi pek tatminkar sonuç vermedi. İşin ilginç yanı, sorun 45 ytl'lik kulaklıktan değil de, 550 ytl'lik Z-5500'den kaynaklandı.

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER

Z-5500'ün kulaklık çıkışı oldukça zayıfmış, kullanırken sesi sonuna kadar açmam gerekti. Ancak yine de seste birşeyler eksik gibiydi.

Ben de bu gün, Z-5500 ile kulaklık kullanma fikrimden cayarak MDR-DS1000 satın aldım. Hem kendi kulaklığı MDR-XD050 ile, hem de Philips SBC HP800 ile sonuç Z-5500'den çok daha iyi. Hatta SBC HP800'ün sesi bana MDR-XD050'den daha berrak geldi. Muhtemelen tizler biraz daha başarılı olduğu için olabilir. Ancak kaliteli kulaklık fikrimden vazgeçmiş değilim. Şu an ses işlemcisi ile beraber kullanmak için Sennheiser HD5xx serilerini araştırıyorum. Battı balık yan gider.

Eğer MDR-DS1000 sahibi arkadaşlardan 2. kulaklığa ihtiyacı olan varsa, hem setin orjinal kulaklığı olan MDR-XD050'yi, hem de birkaç gün önce satın aldığım SBC HP800'ü satıyorum. Ayrıntıları ikinci el bölümünde belirtirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_22321272/tm.htm

Sennheiser'ı satın aldıktan sonraki denemelerimin sonuçlarını yine buraya paylaşacağım.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 3 Nisan 2008; 15:18:59 >

• ben de mdr-ds1000 den çok memnunum şu anda . ps3de izlediğim HD filmlerde 5.1 sesi mükemmel bir şekilde hissettiriyor . birisi yürürken sağ taraftan sola geçtiğini , mermi kovanının ne tarafa düştüğünü . insanlar konuşurken camdan kuş sesleri geldiğini gözünüz kapalıyken bile hissediyorsunuz . hele geceleri için birebir . gece 1de herkes yatmışken resident evil izlemek hem de oldukça yüksek bir sesle ve bu kalitede bu fiyata ancak bu sistemle elde edilebilecek bir zevk bence . silent hill in çok sıkı fanı olmasam da 5incisi çıktığında güzel gecelerin beni beklediğini şimdiden hayal edebiliyorum . film izlerken ikinci kişi için bencil bir çözüm kalıyor bu sistem . ikinci bir kulaklık daha alma niyetim var . 50 liradan fazla vermek istemiyorum . aslında 30-35 liralık mdr-xd100 (bu sette içerilen xd050 nin abisi) bile mantıklı gözüküyor bu kulaklık beni tatmin ederken . bundan başka bana fiyatı 50yi aşmayacak daha kaliteli kulaklıklar önerebilirmisiniz lütfen ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.