Şimdi Ara

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
0
Favori
32.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: best marksman

arkadaslar ben test ettim bu kulaklığı bu 5.1 bir değil sadece sanal dolby sese sahip olan decoder ve kulaklık.
    hiç stereo girişli 5.1 bir olurmu ama kulaklığı hafif ve kaliteli temiz net ses veriyor herkesin bilgisine güzel bir sistem ...

benım kullandığım 5.1 speedlink medusa .

zaten bu aletın esprısı kulaklıgı degil dekoderi dekoderi acayip degiştiriyor ben normal ses sistemindede kendi dekoderini kullanıyorum zaten kulaklık 50 ytl fln lık bir şey yani
  • keske SONY'den hisse talep etseydiim satış basına adamlardan daha ii reklam yaptım valla
  • evet haklısın teşekkürler K.i.T.S ve sana da katılıyorum dreamman115...
    ben cok begendim, benim icin de yeterli fiyat/performans
    en kısa zamanda gidip alacagım.
  •  SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER

Holophonic olayını 5+1 yani 6 kanallı özel bir ekolayzır devresi ile simüle etmeyi başarmışlar. 5+1 kanallı yayını
    2 kanalla Holophonic simülasyonuna dömüştürüyor

ps3 için süper bence almayı düşünüyorum

• sunuda belirteyim kulaklıgın yapısı süper kulaga herhangi bir baskı yapmıyor kulagı direk içine alıyor bu hem hoparlorlerın acık alanda oldugu hıssını yaratıyor yani bir nevi kulaklık hissini azaltıyor hemde uzun kullanımlarda kulakta herhangi bir agrı yapmıyor
  • Bende ses sistemi aldım alalı kulaklığı kullanmaz oldum ama geceleride yüksek sesi açamadığımdan tekrar kulaklığa dönüş yapacağım gibi.
  • ben su anda bu setin dekoderi sayesinde ufak bir 2+1 gibi kullanıyorum minik bir jak ile bozulan microlab 5+1 ses sistemimdeki 2 hoparlörü taktım ve gercekten performans cok iyi.. aynı parcadan bitane daha bulunca 4+1 yapıcam

@defected
    resimler cok iyi eline saglık payLasımın için..

benım aldıgım sistemin kasası siyah sanırım bu japon versiyonu.. kutularıda farklı zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.i.T.S

ben su anda bu setin dekoderi sayesinde ufak bir 2+1 gibi kullanıyorum minik bir jak ile bozulan microlab 5+1 ses sistemimdeki 2 hoparlörü taktım ve gercekten performans cok iyi.. aynı parcadan bitane daha bulunca 4+1 yapıcam

@defected

benım aldıgım sistemin kasası siyah sanırım bu japon versiyonu.. kutularıda farklı zaten

ben x230 aldım yeni alet ın bası kendisini asıyor zaten öle bir aletten o bas cıkması şaşırtıyor insanı şimdi bunun dekoderini baglayınca effecti cinemaya alınca baslar çosuyor bazen bası sıfırlıyorum gene fazla geliyor içerdekiler rahatsız oluyor o kadar bu effeck olayı süper cinemaya alınca bası effekler artıyor aynen sinema salonundaki gibi normal normal zaten :D music konumundada bası biraz azaltıp vokali yükseltiyor ve inanın acayip farkediyor ben bu kadar beklemiyordum bunları denemeden önce ulan gene bi ton para verdik alete diyordum bunları test ettikten sonra ucuza bile almısım diyorum suan bilgisyardan çıkarmıyorum o kadar :D memnunum ses sistemiyle

• bende analogtan PCye baglı Digitalden PS3'e aksamları Pc'den mini 2+1 geceleri kulaklık
  • quote:

bende analogtan PCye baglı Digitalden PS3'e aksamları Pc'den mini 2+1 geceleri kulaklık

bende pc yede digitalden baglı zaten alma sebeplerimden biride buydu :D ama benım pc ile xbox ve ps3 aynı yerde olmadıgında taşıma yapıyorum genellikle o esek kadar adaptör olmasa sorun degilde sırf bu yüzden 2. yi aldırcaklar bana ya :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

quote:

bende analogtan PCye baglı Digitalden PS3'e aksamları Pc'den mini 2+1 geceleri kulaklık

bende pc yede digitalden baglı zaten alma sebeplerimden biride buydu :D ama benım pc ile xbox ve ps3 aynı yerde olmadıgında taşıma yapıyorum genellikle o esek kadar adaptör olmasa sorun degilde sırf bu yüzden 2. yi aldırcaklar bana ya :P

Sen alırsın nede olsa gani bol sende. Bana da sözün vardı unuttun mu hayırsız...

• quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

quote:

Sen alırsın nede olsa gani bol sende. Bana da sözün vardı unuttun mu hayırsız...

oha bunu sen diyorsan :D onların nasıl alındıgını sen biliyorsun zaten

o degilde ne sözüm wardı sana yahu ben hatırlamıyorum bişi

• valla öyle işine geliyorsa...

Sözün vardı geçen gün demiştin 1TB HDD alacaktın bana, ne oldu o iş ? :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

quote:

oha bunu sen diyorsan :D onların nasıl alındıgını sen biliyorsun zaten

o degilde ne sözüm wardı sana yahu ben hatırlamıyorum bişi

Sen yine cips işine gir dreamman115

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 10 Nisan 2008; 15:52:13 >

• Orjinalden alıntı: KAKÁ

Sen yine cips işine gir dreamman115

lazım bu aralar ya uzun zamandır uzak kaldım ama vakit ayıramıyorum bir türlü ya yaza inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamman115 -- 10 Nisan 2008; 16:09:59 >

• quote:

ben su anda bu setin dekoderi sayesinde ufak bir 2+1 gibi kullanıyorum minik bir jak ile bozulan microlab 5+1 ses sistemimdeki 2 hoparlörü taktım ve gercekten performans cok iyi.. aynı parcadan bitane daha bulunca 4+1 yapıcam

@defected

eheh sende saol... valla tüm yorumları okudum. gerçekten 5+1 hissi veriyorsa almayı düşünüyorum bende... örnek olarak sağ arkadan biri yaklaşıp ön tarafa geçermiş gibi bir hava veriyorsa mesela...

• quote:

Orjinalden alıntı: defected

quote:

@defected

eheh sende saol... valla tüm yorumları okudum. gerçekten 5+1 hissi veriyorsa almayı düşünüyorum bende... örnek olarak sağ arkadan biri yaklaşıp ön tarafa geçermiş gibi bir hava veriyorsa mesela...

walla işin dogrusu on ve arkaları cok hissetmedim ama onu hissedecek bir oyunda oynamadım şahsen yani cod4 oynadım genelde ondada zaten sureklı actıon sılah seslerı bomba sesleri fln on arka kavramı cok yoktu ama sol sag kavramı cok cok ii on arkayı condemmend gibi bir oyunda daha rahat anlayabiliriz

• yani benim demek istediğim stereo kulaklıkta da zaten sağ sol ayrımı var :) yani stereo kulaklığa yakın bi ses alacaksam bunu almaya gerek yok o yüzden soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bukalemunn

yani benim demek istediğim stereo kulaklıkta da zaten sağ sol ayrımı var :) yani stereo kulaklığa yakın bi ses alacaksam bunu almaya gerek yok o yüzden soruyorum

ben ya muzik dinliyorum ya cod4 oynuyorum :D ama deneyen birileri wardır cevap verirler sana
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim şey şu, kablu uzunluğu ne kadar?

Bu arada 5.1 olupta kablosuz olan bi kulaklık varmıydı TR de?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.