Şimdi Ara

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
0
Favori
32.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kulaklığı kullanan ve Cod4 oynayan arkadaşlar,
    Aynı zamanda oyun içi konuşmayı nasıl yapıyorsunuz? yani jabra gibi bt kulaklık-mic gömleğe mi monte ediyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

Bu kulaklığı kullanan ve Cod4 oynayan arkadaşlar,
    Aynı zamanda oyun içi konuşmayı nasıl yapıyorsunuz? yani jabra gibi bt kulaklık-mic gömleğe mi monte ediyorsunuz?

Hayır oyun içi konuşma mümkün değil çünkü kulaklıkta mikrofon yok. BT kulaklığı gömleğe monte edersen de telsiz konuşmalarını duyman mümkün olmuyor çünkü BT aktif hale geldiğinde telsiz sesi BT'ye gidiyor. Oyundayken ya BT'den vazgeçip oyun içi konuşmayacaksın ya da Sony kulaklıktan vazgeçip hoparlörlere sesi vereceksin. İşte ben her akşam bunun mücadelesini veriyorum

• bltooth ayarlardan alttaki seceneği değiştiricen o zaman karsıdaki konusmalar kullaklığa geliyor

mic ses ayarı 5

2 ayar:kullandığın bltooth işaretli olucak

3 ayar:system defalut gibi bir yazı olmalı

ben ps eye kullanıyorum microfon için dostum sende yaka mikrofonu gibi kullanıcan bltooth kulaklığı valla herkese tavsiye ederim pseye sarj derdi yok hem kamera hem microfon cok kullanıslı ve yenilikçi mesela rainbow six vegas 2 de kendi yuzunu koyabiliyorsun karaktere yada baska kimin yuzunu istersen pseye sayesinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi best marksman -- 12 Nisan 2008; 12:45:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: best marksman

bltooth ayarlardan alttaki seceneği değiştiricen o zaman karsıdaki konusmalar kullaklığa geliyor

mic ses ayarı 5

2 ayar:kullandığın bltooth işaretli olucak

3 ayar:system defalut gibi bir yazı olmalı

ben ps eye kullanıyorum microfon için dostum sende yaka mikrofonu gibi kullanıcan bltooth kulaklığı valla herkese tavsiye ederim pseye sarj derdi yok hem kamera hem microfon cok kullanıslı ve yenilikçi mesela rainbow six vegas 2 de kendi yuzunu koyabiliyorsun karaktere yada baska kimin yuzunu istersen pseye sayesinde...

aradığım cevap buydu
    aksi halde hem decoder'li ve mic. ve bt bir kulaklık bulmak gerekiyordu ki, bu çok zor.

• Arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak.Şimdi bende yeni almış olduğum Philips MMS460 5.1 ses sistemi var.Ben şimdi bu SONY MDR DS1000 modeli kulaklık setini alsam,PS3'ten optik çıkışı bu aletin dekoderine versem ve de dekodere yukarıda adı geçen Philips seti kulaklık çıkışından bağlasam Digital DTS gerçek 5.1 ses alabilir miyim?Ben şu anda sesi TV'nin stereo kulaklık çıkışından Philips'e veriyorum.Buna göre daha kaliteli ses alabilir miyim?Yani ses kalitesi farkeder mi?Aldığıma değer mi?

NOT : Şimdi diyebilirsiniz ki bu ikisini kullanacağına Z 5500 alsaydın.Ama oturduğum oda çok küçük ve Z 5500 aşırı fazla gelcekti bana.Zaten benim için aşırı yüksek ses şart değildi o yüzdende bunu aldım.

• Sonunda bugün bu ürünü enine boyuna test etme şansı buldum. Ama hiç de memnun kalmadım. Aslına bakarsanız, daha önce kulaklık tecrübesi olmayan birisi için güzel gibi görünüyor bu kulaklık. Ama profesyonel anlamda kaliteli kulaklıklarla haşır neşir olmuş kişilere, hem ses kalitesi hem ses seviyesi hem de baslar falan konusunda çok basit geliyor.

Ben genelde AKG K271 veya Sennheiser HD650 kullanıyorum. Sony MDR-DS1000 bunların yanında oyuncak gibi kalıyor. Sony'nin decoder'ine AKG'yi bağladım ama sonuç pek iyi olmadı. Aynı şekilde, denediğim Sennheiser HD650 kulaklıkla da Sony'nin decoder'inden sağlıklı sonuç alamadım.

Tabi bir de işe şu açıdan bakmak lazım; Sony 150 liraya falan alınabiliyor. Bahsettiğim AKG 550 liralık, Sennheiser HD650 ise 1200 liralık falan bir ürün. Bunlar stüdyo kulaklıkları ve profesyonel amaçlı kullanılıyorlar. Sony ise ev kullanıcılarına hitap ediyor. Yani alınmayacak bir ürün değil. Ama abartıldığı gibi kaliteli bir ürün de değil.

Sanal 5.1 olayına gelince. Bir kere, önden gelmesi gereken seslerde sorun oluyor. Çünkü ses sağdan sola veya soldan sağa hareket ederken, sadece arkanızdan geçiyormuş gibi oluyor. Ön taraftan gelen sesler de ayırdedilebiliyor tabi ki ama arkalardan gelenler kadar değil. Zaten böyle olmasını tahmin ediyordum. Holophonic seslerde önden gelmesi muhtemel seslerde her zaman sorun olur.

Ürünü almış kişilerin canını sıkmak istemem doğrusu. Ben sadece fikrimi belirttim. Normalde oyun amaçlı alınabilir bir kulaklık ve alanlar da memnun zaten. Benim asıl amacım, decoder'i çok daha kaliteli kulaklıklarla denemekti ama bunda başarısız oldu maalesef.

Önümüzdeki hafta Zalman ve birkaç markanın daha 5.1 kulaklıklarını deneyeceğim. Sonucu belirtirim.

• .ZeuS.

ilk oldun tebrikler

seni bu ürünün nazar boncugu ile ediyorumm
  • Teşekkür ederim Ama sanmıyorum ilk olduğumu
  • yok yok ilk oldun :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Sonunda bugün bu ürünü enine boyuna test etme şansı buldum. Ama hiç de memnun kalmadım. Aslına bakarsanız, daha önce kulaklık tecrübesi olmayan birisi için güzel gibi görünüyor bu kulaklık. Ama profesyonel anlamda kaliteli kulaklıklarla haşır neşir olmuş kişilere, hem ses kalitesi hem ses seviyesi hem de baslar falan konusunda çok basit geliyor.

Ben genelde AKG K271 veya Sennheiser HD650 kullanıyorum. Sony MDR-DS1000 bunların yanında oyuncak gibi kalıyor. Sony'nin decoder'ine AKG'yi bağladım ama sonuç pek iyi olmadı. Aynı şekilde, denediğim Sennheiser HD650 kulaklıkla da Sony'nin decoder'inden sağlıklı sonuç alamadım.

Tabi bir de işe şu açıdan bakmak lazım; Sony 150 liraya falan alınabiliyor. Bahsettiğim AKG 550 liralık, Sennheiser HD650 ise 1200 liralık falan bir ürün. Bunlar stüdyo kulaklıkları ve profesyonel amaçlı kullanılıyorlar. Sony ise ev kullanıcılarına hitap ediyor. Yani alınmayacak bir ürün değil. Ama abartıldığı gibi kaliteli bir ürün de değil.

Sanal 5.1 olayına gelince. Bir kere, önden gelmesi gereken seslerde sorun oluyor. Çünkü ses sağdan sola veya soldan sağa hareket ederken, sadece arkanızdan geçiyormuş gibi oluyor. Ön taraftan gelen sesler de ayırdedilebiliyor tabi ki ama arkalardan gelenler kadar değil. Zaten böyle olmasını tahmin ediyordum. Holophonic seslerde önden gelmesi muhtemel seslerde her zaman sorun olur.

Ürünü almış kişilerin canını sıkmak istemem doğrusu. Ben sadece fikrimi belirttim. Normalde oyun amaçlı alınabilir bir kulaklık ve alanlar da memnun zaten. Benim asıl amacım, decoder'i çok daha kaliteli kulaklıklarla denemekti ama bunda başarısız oldu maalesef.

Önümüzdeki hafta Zalman ve birkaç markanın daha 5.1 kulaklıklarını deneyeceğim. Sonucu belirtirim.

yani diyorsunki stereo kulaklıkta kullansan arada dağlar kadar fark olmaz

• Kaliteli bir stereo kulaklıkla aralarında dağlar kadar fark oluyor tabi. Ses dijital olsa da, bir AKG'nin verdiği sesi asla veremiyor Sony. Ama surround için tercih edilebilir. Fiyatı da uygun. Bu fiyata milleti rahatsız etmeden surround ses alma şansınız başka bir marka ve modelde pek mümkün değil. O yüzden fiyatına göre performansı güzel diyebilirim.

Ama şunu bir daha belirtmek istiyorum. Bu kulaklıktaki surround sesler, gerçek surround'a alışmış kişiler için çok basit ve rahatsız edici gelecektir. Özellikle önden gelmesi muhtemel seslerde.

http://www.onheadphones.com/product-reviews/surround-sound-headphones/sony-digital-surround-sound-headphone-system-mdr-ds1000.html

Yukarıda adresini verdiğim kulaklık sitesinden orjinal alıntı yapıyorum,

quote:

The Good
    These headphones are exceptionally comfortable on the ear. I could easily wear these for hours. They’re soft, smooth and plush. I also really like the 11 1/2 foot cord because it gives plenty of freedom to roam around the room.

The Bad
    I was expecting the digital processor to make a bigger difference when hooked up but that didn’t happen. In fact, when I used the processor, there was very, very little difference at all. I wouldn’t even bother using the processor again; it wasn’t worth hooking up.

Yukarıdakileri özetlemek gerekirse, ürünün iyi yanları genelde dizaynı ve rahatlığı ile alakalı. Kötü yanlarında ise ses kalitesi ve decoder'inden bahsediliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• iyiymişbende ne yapayım z-5500 ile oynuyorum oyunları özellikle cod4 tabi.ama yetiyor bana.
  • Arkadaşlar, elimdeki SONY MDR-DS1000 kulaklığı satıyorum.

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER

Ayrıntıları aşağıdaki ilanımda bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_22691113/tm.htm
  • Arkadaslar siz kulaklıklardan baya anlıyor gibisiniz, acaba bildiginiz "mikrofonlu kulakiçi kulaklık" varmı piyasada?
    şimdiden tesekkurler
  • Ya beyler bu kulaklığın bası hiç iyi değil arkadaşın cep telefonu için kullandığı bir kulaklıkla denedim super bass var ya size zahmet şöyle 50 civarına alabileceğim kulak içi bir kulaklık söyler misiniz sony ve bası iyi olan tskr
  • quote:

Orjinalden alıntı: hwwwest

Arkadaslar siz kulaklıklardan baya anlıyor gibisiniz, acaba bildiginiz "mikrofonlu kulakiçi kulaklık" varmı piyasada?
    şimdiden tesekkurler

Mikrofonlu kulak içi kulaklık hiç görmedim. Cep telefonu aksesuarcılarına sormalısın, orada belki normal girişe sahip kulaklıklar vardır. Cep telefonu kulaklıklarında mikrofon oluyor çünkü genellikle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Ya beyler bu kulaklığın bası hiç iyi değil arkadaşın cep telefonu için kullandığı bir kulaklıkla denedim super bass var ya size zahmet şöyle 50 civarına alabileceğim kulak içi bir kulaklık söyler misiniz sony ve bası iyi olan tskr

Kulak içine mecbur değilsen, Sennheiser HD202 öneririm. Bas konusunda mükemmeldir. Kulak içi olarak da, Sony'nin klasik modellerinin orjinallerini öneririm. Piyasada çok sahteleri dolaşıyor ama klasik modellerinin orjinalleri mükemmel basa sahip. Model kodunu unuttum ama klasik dediğin zaman zaten onu verirler büyük ihtimalle
  • Arkadaşlar bende ps3 ve bu kulaklık setini kullanıyorum.

Bugün bir bluray film aldım.Çalıştırdığımda herşey güzel ses flan ama oyunlarda yanan dolby digital ışığı filmde yanmıyor.Ses var ama ışık yanmıyor.Film 5.1 Dolby digital.display de görünüyor.nedeni ne olabilir ışığın yanmamasının?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyb3r Panda -- 9 Mayıs 2008; 18:53:26 >
  • Konu burda kulaklıklara kaymışken bende bir soru sorayım.Normalde Cod4 oynarken bluetooth kulaklıkla konuşuyorum.Ama şarj işi filan sıkıntı oluyor bazen.

Microsoft'un ve Logitech'in ürünleri var daha çok PC'de chat için yapılmış USB girişli.Acaba bunu PS3 taksak konuşmaları bu kulaklıkla yapabilirmiyiz.Herhangi bir fikri olan varmı?

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER

Bu da Microsoft'un kihttp://www.microsoft.com/turkiye/donanim/sayisaliletisim/productdetails.aspx?pid=006

• bende de z5500 var fakat artık burama geldi arızaydı golddu teknik servisti dün yine servise verdim bugün ds1000 aldım fiyatına gore iyi bir ürün tavsiye ederim fakat ben bassını çok beğenmedim cinema modunda sesi %75in uzerinde actıgınızda bayılıyor ama benden baska bassını begenmeyen yok sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.