Şimdi Ara

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
0
Favori
32.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • addidas_85 PM attım
  • Hort :)

Arkadaslar nerede bulabilirim bu urunu simdi? Yardimci olabilecek var mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Hort :)

Arkadaslar nerede bulabilirim bu urunu simdi? Yardimci olabilecek var mi

http://www.yonjastore.com/pinfo.asp?pid=35646

http://urun.gittigidiyor.com/ps3-40-GB-2-KOL-Sony-MDR-DS1000-4-OYUN_W0QQidZZ15697495

Bu linkteki satıcı ps3 ile satıyor mesaj atıp sadece onu satıp satamayacagını ögrenebilirsin

• Teşekkürler ilgilendiğin için
  • www.yonjastore.com Güvenilir bir yer mi?Daha önce hiç alış verişim olmadı bu site ile..
  • quote:

Teşekkürler ilgilendiğin için

rica ederim bende kullanıyorum bu kulaklıgı gercekten cok güzel...

sordugun site hakkında pek bilgim yok malesef...

www.morfare.com sitesinde stoklarda kalmamıs aslında arayıp temin edip edemeyceklerini sorabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Teşekkürler ilgilendiğin için

rica ederim bende kullanıyorum bu kulaklıgı gercekten cok güzel...

sordugun site hakkında pek bilgim yok malesef...

www.morfare.com sitesinde stoklarda kalmamıs aslında arayıp temin edip edemeyceklerini sorabilirsin

ordan alma çok pahalı.sony resmi bayiden al. 2.el için 100tl pahalı.ben 2sene oldu alalı 150tl mi 160 mi neydi.

• Beyler madem pahalı dediniz size 130 ytlye cx300 ile beraber verebilirim tabi kulaklık da 2. el ona göre
  • cx300 olmadan sadece MDR-1000 decoder'in kendisini ne kadara satıyorsun peki?
  • 100ytl kardeş garantisi devan ediyor kutusu dahil herşeyi yerli yerince
  • Arkadaşlar bu kulaklığı şuan nereden temin edebilirim?
  • Çok zor dostum bulman.Ben çok aradım,1 ay önce satacak olan bir arkadaştan alabildim ancak..
  • peki ses kalitesi hakkaten güzel mi? yani codda adamların ayak seslerine göre nereden geldiklerni anlayabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

peki ses kalitesi hakkaten güzel mi? yani codda adamların ayak seslerine göre nereden geldiklerni anlayabilir miyim?

evet cok kaliteli ben 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum.. sordugun seyi anlaman cok kolay MDR-DS1000 de
  • arkadaşlar sonynin bu modelindnse ben amerikada üretilrn tritton ax360 modelini veya axpro modelini tavsiye ederim, sebebi fiyatları birbirine çok yakınve bu modellerde mikrofonda var ayrıca kulaklık gerçek 5.1 hoparlör taşıyor yani vitual değil aytıca titreşimde var bas efekleri sırasında,http://www.trittontechnologies.com/products/TRIGA600.htm ben ebay den aldım sizlerede tavsiye ederim
  • quote:

Çok zor dostum bulman.Ben çok aradım,1 ay önce satacak olan bir arkadaştan alabildim ancak..

Doğubank veya Yazıcıoğlunda yokmudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcuk2555

arkadaşlar sonynin bu modelindnse ben amerikada üretilrn tritton ax360 modelini veya axpro modelini tavsiye ederim, sebebi fiyatları birbirine çok yakınve bu modellerde mikrofonda var ayrıca kulaklık gerçek 5.1 hoparlör taşıyor yani vitual değil aytıca titreşimde var bas efekleri sırasında,http://www.trittontechnologies.com/products/TRIGA600.htm ben ebay den aldım sizlerede tavsiye ederim

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER

buda paket içerigi galiba

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER

iyi görünüyor özellik olarakta iyi, Ebay'dan türkiyeye gönderildimi? evetse cevabın ne kadar ödedin kargo dahil ve kac günde geldi? bu arada mikrofon uzatması ayrı satılıyormus sitede yazılana göre

• Sonuç olarak almak isteyen adam hangisi alsın brolar
  • merhaba arkadaşlar...bende sony MDR-XD300 OLAN modeli var...4 veya 5 ay önce sony magzasından aldım...garantisi 3 yıl olması lazım...ben 171 ytl aldm ve taksidi devam ediyor...100 ytl satılıktır...üründe hiç bir arıza soyulma kırılma.ses bozuklugu gibi arızası yoktur..ps3 de dnemlerim oldu...film.müzik.oyun..5+1 özelliğini sunuyor..zaten arkdslar özelliklerine bakarsanız netten ingilizce olark verilmiş...film ve müzik için profesyenel bi ürün...kablosuna gelince plastik kablo değil..adını bilmedim için diyemicem...ve 2,5mtre uzatma kablosu var...GERÇEKTEN ALACAK OLAN ARKDS VARSA YA PM ATSIN YDA MSN EKLESİN...PLAYİNGFOTBALLER@HOTMAİL.COM...

ürünün sıfır fiyatı aşagıdaki linkte....

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=MDR-XD300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan86fb -- 26 Nisan 2009; 19:04:02 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.