arkadaşlar sonynin bu modelindnse ben amerikada üretilrn tritton ax360 modelini veya axpro modelini tavsiye ederim, sebebi fiyatları birbirine çok yakınve bu modellerde mikrofonda var ayrıca kulaklık gerçek 5.1 hoparlör taşıyor yani vitual değil aytıca titreşimde var bas efekleri sırasında,http://www.trittontechnologies.com/products/TRIGA600.htm ben ebay den aldım sizlerede tavsiye ederim
buda paket içerigi galiba
iyi görünüyor özellik olarakta iyi, Ebay'dan türkiyeye gönderildimi? evetse cevabın ne kadar ödedin kargo dahil ve kac günde geldi? bu arada mikrofon uzatması ayrı satılıyormus sitede yazılana göre
hocam pakette herşey var uzatma kablosu dahil , ben yaklaşık posta ücreti ile 150 dolara aldım ürünün kendisi sadece 110 -125 dolar arası ebay de yanlız alırsan fiayatı 100 doların altında yazmalarını söyle ptt 100 doların üstü için vergi alıyor ben bilmediğim için 69 tl vergi ödedim çok güzel bi ürün, bana 20 günde ulaştı sebebi ise 7 gün posta işleme merkezinde bkledi ilçede oyurduğum için ,bide xbox kullanıcıları için bu modelde live chat özelliğie var pc de de kullanabilyorsun, axpro modeli ps3 de de kullanılabiliyor chat için ,ax360 modelinde ara parça ile usb ile ps3 takıp mikrofonunuda kullanabiliyorsun takılduğın bi şey olursa cevablayabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles
quote:
Orjinalden alıntı: selcuk2555
arkadaşlar sonynin bu modelindnse ben amerikada üretilrn tritton ax360 modelini veya axpro modelini tavsiye ederim, sebebi fiyatları birbirine çok yakınve bu modellerde mikrofonda var ayrıca kulaklık gerçek 5.1 hoparlör taşıyor yani vitual değil aytıca titreşimde var bas efekleri sırasında,http://www.trittontechnologies.com/products/TRIGA600.htm ben ebay den aldım sizlerede tavsiye ederim
buda paket içerigi galiba
iyi görünüyor özellik olarakta iyi, Ebay'dan türkiyeye gönderildimi? evetse cevabın ne kadar ödedin kargo dahil ve kac günde geldi? bu arada mikrofon uzatması ayrı satılıyormus sitede yazılana göre
hocam pakette herşey var uzatma kablosu dahil , ben yaklaşık posta ücreti ile 150 dolara aldım ürünün kendisi sadece 110 -125 dolar arası ebay de yanlız alırsan fiayatı 100 doların altında yazmalarını söyle ptt 100 doların üstü için vergi alıyor ben bilmediğim için 69 tl vergi ödedim çok güzel bi ürün, bana 20 günde ulaştı sebebi ise 7 gün posta işleme merkezinde bkledi ilçede oyurduğum için ,bide xbox kullanıcıları için bu modelde live chat özelliğie var pc de de kullanabilyorsun, axpro modeli ps3 de de kullanılabiliyor chat için ,ax360 modelinde ara parça ile usb ile ps3 takıp mikrofonunuda kullanabiliyorsun takılduğın bi şey olursa cevablayabilirim
mrd ds1000 için 2. kulaklığı almak istiyorum. xd300 100 milyon civarında. yani mdr ds1000'le birlikte gelenin bir kaç model üstü. Alsam bir fark olur mu? Benzerlerini deneyen var mı?
artık bende de var bu cihaz
nereden aldın ?
benim bildigim artık hicbir yerde satılmıyor... belki ikinci el almıs olabilir arkadas. ama sıfır ise, bende merak ettim nereden aldıgını...
sıfır ayarında buldum birinden , aşırı temiz durumda
arkadaslar su kulaklıgı nerede ve ne kedara buluruz ben hangi sony'e sorsam yok!tabiki nerede var derken internet sitelerini sormuyorum!
bulabileceğini hiç sanmıyorum...
neyse ben isteyen birine satayım madem , 150 lira istiyorum , kutusu yok , yanında adaptörü kulaklığı receiverını vereceğim tam orjinal takım , en ufak bir sorunu yok , neredeyse sıfır gibi...
150 biraz fazla değil mi
isteyene satıyorum , şuanda kullandığım bir ürün satılıp satılmaması önemli değil
ben almayı düşünüyorumda peki aldıktan sonra niye satıyorsun hemen iyi bi ürün değil mi
quote:
Orjinalden alıntı: D_K
arkadaslar su kulaklıgı nerede ve ne kedara buluruz ben hangi sony'e sorsam yok!tabiki nerede var derken internet sitelerini sormuyorum!
bulamazsın, artık yok. yani en azından Türkiye'de yok.
çok çok iyi bir ürün , satmamın sebebi laptopumun malesef ki optik çıkış yerine coaxial çıkışa sahip olması
Yine de bence 150 TL cok fazla, sıfır zaten 165TL-170TL arasında degisiyordu piyasada satılırken. Sıfır ayarında da olsa, sonuc itibari ile acılmıs ve yinede ikinci el...
tesekkurler hocam ama biz sadece kulaklıktan bahsetmiyoruz. bu sadece kulaklık. asıl önemli olan decoder. mdr-ds1000 kulaklık hem ayrı sayılıyor, hemde mdr-ds1000 5.1 olarak satılıyor. bu pakette 5.1 decoderde var.
decoderde 5.1, sinema moduna geçince oluyor.bu linkteki kulaklıkta da cinema ve music modu var.yani decoder kadar olmaz ama bir araştırın bence.avrupa elektroniğe sorun mutlaka.