decoderde 5.1, sinema moduna geçince oluyor.bu linkteki kulaklıkta da cinema ve music modu var.yani decoder kadar olmaz ama bir araştırın bence.avrupa elektroniğe sorun mutlaka.
hocam anlıyorum demek istedigini fakat benim demek istedigim su. 5.1 deki decoderde optic giris var, yani optik cıkısı olan bir cihazdan bu decodere baglantı yapılabiliyor. bu yuzden decoder onemli. yoksa kulaklık kolay, her turlu kulaklık alınır, fark etmez.
optik ayrı tabi :))
@ @dministrator
aldın mı adresi mi?
merhaba arkadaşlar...bende sony MDR-XD300 OLAN modeli var...4 veya 5 ay önce sony magzasından aldım...garantisi 3 yıl olması lazım...ben 171 ytl aldm ve taksidi devam ediyor...100 ytl satılıktır...üründe hiç bir arıza soyulma kırılma.ses bozuklugu gibi arızası yoktur..ps3 de dnemlerim oldu...film.müzik.oyun..5+1 özelliğini sunuyor..zaten arkdslar özelliklerine bakarsanız netten ingilizce olark verilmiş...film ve müzik için profesyenel bi ürün...kablosuna gelince plastik kablo değil..adını bilmedim için diyemicem... ve 2,5mtre uzatma kablosu var...GERÇEKTEN ALACAK OLAN ARKDS VARSA YA PM ATSIN YDA MSN EKLESİN...PLAYİNGFOTBALLER@HOTMAİL.COM...
MDR-DS1000 da kullanılan kulaklık sonuçta stereo değil mi? sanki cihaz optik 5.1 den stereo'ya çevirmeye yarıyormuş gibi... bazı kulaklıkların içinde ayrı ayrı 3-4 tane hoparlör oluyor. o tarz birşey değil demi bu?
Arkadaşlar az öce sony morfareyle goruştum 1 yıldır 5.1 kulaklık gelmediğini söyledi:( şaşırdım kaldım..Ben kulaklık almak istiyorum yarın gidip alacağım nereden bulabilir 7.1 bulursam tabikid 7.1 alacağım bana yer adres vs verebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler..
Ben mdr-ds1000 kulaklığı iki gün önce almış bulunuyorum. Bütün Bursa'yı gezdim hiçbir yerde yok. İnternette dahi yok sonra Bodrumda dandirik bi elektronik mağzası var onun sitesinde gördüm aradım görüştüm biraz tuzlu oldu 180 lira + kargo vs. ama nihayetinde elime geçti. Başka bi yerde de rastlamadım açıkçası Sony mağzalarının böyle bi üründen haberi bile yok.
Ürünü beğendim ama öyle inanılmaz bi ses de vermiyor açıkçası. Normal 5+1 de hoparlörlerin kulağınıza olan uzaklıklarını hesaba katarsanız normal 5+1 de daha gerçekçi surround olduğunu söyleyebiliriz ama PS3 ü yapan idiotların normal kulaklık girişi koymamaları, kaliteli ses sistemlerinin pahalı olması sebebiyle tercih ettim. Pişman değilim
Ayrıca kullanan arkadaşlara bir sorum olacak; oyunlarda efekt kapalı şekilde mi daha memnunsunuz yoksa sinema ayarı mı daha iyidir?
Arkadaşlar konuyu lütfen daha fazla uzatmayın.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orjinalden alıntı: rds
Referansım silinsin yeter.
Bu kulaklığın decoderi değilde sadece kulaklığını satın alabileceğim bir yer varmı.Alıp Z5500e takıp kullanmak istiyorumda.
Bu isteğinize ben yanıt vereyim, referans sistemi, bildiğiniz gibi yeni oluşturulan bir sistem, şu anki yapısı itibarı ile bırakılan yorumların değiştirilmesi yada silinmesi henüz mümkün değil. Bu mutlaka koyulacaktır ancak zamana ihtiyaç var, ara ara pm atarak sorabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: cemik
quote:
Orjinalden alıntı: rds
Referansım silinsin yeter.
Ne insanlar var şu forumda , hem suçlu hem güçlü
Bu ürün piyasadan kalkti galiba, nereye baksam bulamiyorum.
hortlatalım konuyu
arkadaşlar bu ürünü aradık bulamadık. maalesef eski model olmuş
aynı özelliklere sahip eşdeğer modeli nedir sonynin.
aradıklarımız.
5.1 optik giriş
ek olarak voice chat aparatı olsa iyi olur
teşekkürler
arkadaşlar bu kulaklığı almak istiyorum. satmak isteyen ya da nerden alabileceğimi söyleyebilecek olan var mı?
TR de bu ürün sıfır olarak hiç bir yerde yok. En azından ben bulamadım. Ancak denk gelirde 2. el satan birileri varsa alınabilir.
güle güle kullan :) fiyatı hakkında da bilgi verebilirmisin
Ben kulaklığımı satıyorum arkadaşlar..Ağırlıkla online oyun oynadığım için kullanamıyorum o yüzden satmak istiyorum..Temiz ve problemsizdirİsteyen PM atabilir..
Bu tarz kulaklik baska neler var, onerebilecek olan var mi??
Arkadaşlar ebay.com dan 01.10.2009 da siparişverdiğim MDR-DS1000 kulaklığım bugün (16.01.2009) elime geçti. Kulaklık için 109 USD ve kargo içinde 34 USD ödedim. Çok büyük bir kutu içinde geldi ama gümrükte hiç bir şekilde takılmadı. Satıcıya söylemiş olduğum gibi ürün değerini 60 USD olarak ve GIFT (hediye) olarak göstermiş!