Şimdi Ara

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
0
Favori
32.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 dakikaya kadar deneyip sonucu buraya yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Bu kulaklıkta hiç CO-OP oyun denemedim çünkü CO-OP oyun oynayacaksam arkadaşımla aynı anda sesli konuşuyoruz bu yüzden XBOX360'ın kendi kulaklığını kullanıyorum ama bu kulaklık gerçekten çok iyi cidden, oyunlarda 5.1 deneyimini ve kalitesini yaşatıyor kullanıcıya.

İki kulaklık olayına gelirsek sen ne oynuyorsan diğer çıkışa bağlı kulaklıktanda senin duyduğun ses gelir herhalde tam emin değilim ama birazdan istersen denerim senin için...

yanlız online co-op dan bahsetmıyor aynı xbox dan co op dan bahsediyor ki bence o ayrımı yapması baya bir zor ikisindende aynı ses gelir
  • Evet üsteki arkadaş ne demek istediğimi gayet net anlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 6 Mart 2008; 17:53:33 >
  • Aynı sesi veriyormuş tam tahmin ettiğim gibi.
  • Sağolun beyler neyse yinede alacağım şunu ya yaza çok var sanrım dayanamıyacağım artık
  • Al tabi al çok güzel bir kulaklık memnun kalırsın ama sitede galiba piyasadan daha ucuz 160 YTL. Diğer arkadaşlar hep 180 - 190 YTL'ye falan almışlar...
  • Hangi sitede ben en ucuz weblebide gördüm 165 cardfinans vade farksız 12 taksit daha uygun bildiğin var mı birde bu siteye güvenilir mi
  • Ben aşağıdaki siteden aldım ama zam gelmiş sanırım KDV dahil 165 YTL olmuş.

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=MDR-DS1000/S

Başka sitede 165 YTL'nin altına bulabileceğinide pek sanmıyorum ama araştırmalarına devam et derim belki bulursun olmadı kafana göre bi yerden alırsın artık.
  • benım sayemde kac kişi aldı bu kulaklıktan merak ettim valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

benım sayemde kac kişi aldı bu kulaklıktan merak ettim valla

Biri ben sagocum. Aman kanatlar yanmasın.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

benım sayemde kac kişi aldı bu kulaklıktan merak ettim valla

Biri ben sagocum. Aman kanatlar yanmasın.

Kardeşim hayırlı olsun. Aldığına ve beğendiğine çok sevindim. Sanırım konuşmamız etkili oldu

• Hehe valla biraz öyle oldu birde bir kulaklık almam gerekiyordu bahanemde hazırdı yani kısmet 5.1 Sony almakmış.
  • quote:

Hehe valla biraz öyle oldu birde bir kulaklık almam gerekiyordu bahanemde hazırdı yani kısmet 5.1 Sony almakmış.

Senin Sony hastalığını bilirim zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldenShoot

quote:

Hehe valla biraz öyle oldu birde bir kulaklık almam gerekiyordu bahanemde hazırdı yani kısmet 5.1 Sony almakmış.

Senin Sony hastalığını bilirim zaten

Sony kaliteli işler çıkartıyor o yüzden ailecek Sony'ciyiz efem ama başka markalarada açığımdır.

• bende sony yi severim(servis aginin buyuklugu bile bana yeter), ismi bile bile insanin yuzunu gulduruyo kaldiki urunleri guldurmesin! fakat bu norvec denilen memlekette dukkanlari didik didik ettim ds 1000 bulamadim, internet siteleri desen yok yok! creative buldum burnumun dibindeku dukkanda oda 140 liraya tekabul ediyo inatlastim almicam!

Fiyat karsilastirmasi icin ps3 uyumlu kac kulaklik var bilen var mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vahitbudak

bende sony yi severim(servis aginin buyuklugu bile bana yeter), ismi bile bile insanin yuzunu gulduruyo kaldiki urunleri guldurmesin! fakat bu norvec denilen memlekette dukkanlari didik didik ettim ds 1000 bulamadim, internet siteleri desen yok yok! creative buldum burnumun dibindeku dukkanda oda 140 liraya tekabul ediyo inatlastim almicam!

Fiyat karsilastirmasi icin ps3 uyumlu kac kulaklik var bilen var mi?

ds-1000 eskidi, o yüzdendir.
    ds-2000-3000...-6000 bile çıkmış..
  • bugün sony kulakiçi kulaklık aldım fiyatı 170ytl . evet 170ytl.

mdr-ex90lp ama süper , basslar manyak
  • beyler en uygun bu sitede var

http://www.ekonomikticaret.com/Product.aspx?_pId=2000122&_catId=1512

bugün kargoyla gelecek...hadi hayırlısı artık
    yalnız...bende x360 var..onuda yeni aldın.. x360 da direkt oPtik çıkış yok bildiğim kadarıyla.....bunu oPtik kabloyla kullanmak için bir çevirici gibi bir aparat varmıdır...x360 da optik kabloyla kullanma Şansım varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAGON99 -- 7 Mart 2008; 12:22:14 >
  • XBOX360'da optik çıkış var ama konsola entegre değil optik çıkış XBOX360'a giren görüntü kablosunun üzerinde bulunuyor. Dikkatli bak görürsün.
  • bendee bugun MorFare den aldım bu kulaklıgı ama daha deneme fırasatım olmadı dukkandayım suan bu optık gırıs xbox da dedıgın yerde yok yada ben körümnerde bırazdaha detaylı bahsetsen
    quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

XBOX360'da optik çıkış var ama konsola entegre değil optik çıkış XBOX360'a giren görüntü kablosunun üzerinde bulunuyor. Dikkatli bak görürsün.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.