Şimdi Ara

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
0
Favori
32.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın ilk iş sitelerde fiyat araştırması yapmak olacak Haftasonu da alırım ben bunu süper birşey...
  • herkes yeni gördü bu ürünü ya. ben alalı 1 yıl olacak. topladığım pc ile birlikte bunu da almıştım sony bayiden
  • Kimse Xbox 360 da kullanabilirmiyim soruma bi cevap vermemiş. bizim başka konsolumuz var diye mi yapıyosunuz bunu arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Kimse Xbox 360 da kullanabilirmiyim soruma bi cevap vermemiş. bizim başka konsolumuz var diye mi yapıyosunuz bunu arkadaşlar

evet pis zenci iyi bildin :PPPPP şaka şaka

eğer 360da optik çıkış varsa olur.yoksa analog çıkışı yok bu dekoderin
  • evet bu soruyu cevaplarmısın lütfen, bizim icin cok önemli, direk saat 4 yönünden ateş ettiğini anlaman biraz zorda sesin oralardan geldiğini anlayıp direk dönebiliyomusun? yada forza 2 prostreet pgr4 gibi araba yarışlarında arkadaki arabanın seni nereden gececeğini anlıyormusun, eğer denemediysen bi araba yarışında deneyip deneyimlerini yazarmısın... şimdiden saol...
    quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

Sagorap dostum ,şimdi bu kulaklıgı alsam cod4 te adamın biri saat 4 yönünde ateş etse, nereden attıgını anlayabilcekmiyim.Bi denermisinCiddiyim

• Wireless olsa bende alirim bundan ucuz diye ama iste wireless degil.Pionerr alicam galiba ben.Sevmiyorum kablo olayini,mesela sen bu kulakligi kullanmak icin dekodera yakin oturmak zorundasin degil mi?
  • hakikaten araba yarışlarında da harika olurdu şu kulaklık ama bizim evdeki canavar bu kabloyla piton yılanı gibi boğuşur insom burnout oynardım ne güzel
  • Adamın kulağını sağır eder bu yav

Dikkatli kullanın
  • @LOSTPLANET analog giriş var kardeşim yanılıyorsun.. ööyle bir giris oLmasa ön panelde digital analog secenekleri neden olsun
    -------------------------------
    @ ozngltkn

ben analog saatlerden pek anlamam saat 4 yönünü bilmem işin şakası merminin falan nerden sektiğini duyabiliyorumm oynarken belkide psikolojik 5.1 ses diye bi özelliği vardır ne dersin ama harbiden hissedebildim nerden geldiğini merminin...
    ------------------------------

@ american_camaro

evet burnout paradise oyununda denedim ben dedigin şeyi gercekten bu hisse kapılıyor insan...

• Benim alicagim alet iste bu :pionerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 20 Şubat 2008; 21:35:38 >
  • insom güzelmiş ,bununla blutooth un yaptığı her özelliği kullanabiliyoruz değil mi?
  • Evet.
    quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

insom güzelmiş ,bununla blutooth un yaptığı her özelliği kullanabiliyoruz değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: insom

Benim alicagim alet iste bu :pionerr

265 $ı bana verirsen daha kaliteli sesler çıkarabilirm

• quote:

Orjinalden alıntı: Junger

quote:

bu süperdi işte

hayırlı olsun bu arada

• haya allah iyiliğini versin gece gece koptum
    quote:

Orjinalden alıntı: Junger

quote:

• Piyasada 160-170 YTL civarlarında bulunabiliyor ama az önce Kadıköy Sony'yi aradım adamlar 190 YTL fiyat çektiler. Yuhh!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

@LOSTPLANET analog giriş var kardeşim yanılıyorsun.. ööyle bir giris oLmasa ön panelde digital analog secenekleri neden olsun
    -------------------------------

Sagorap arkadaş analog giriş yok derken 5.1 olarak analog giriş yok demek istemiş. Dekoderin üzerindeki analog-digital seçici anahtarı dijital (optik 5.1) giriş ile analog (stereo) girişleri arasında seçim yapıyor. Yani analog modunda, dekoder ya girişteki stereo sinyali sadece yükselterek bildiğimiz stereo olarak kulaklığa gönderiyor, ya da en fazla, girişteki stereo sinyali işleyerek sanal 5.1 sinyali kulaklığa gönderiyordur. Kaldıki 2. seçeneğin bile, optik girişten alınan gerçek 5.1 sinyalin sanal 5.1 olarak kulaklığa gönderilmesinin yerini tutacağını zannetmiyorum.

Kolay gelsin.

• Kablosuz olsa tadından yenmez.Ama bu da iyidir bu fiyata
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.