Şimdi Ara

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
0
Favori
32.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum hayırlı olsun... Buna bi faydam olmussa ne mutlu bana..

Bu arada su Ekranın yanındaki Eli versene bana ya Bayılıyorum o zamazingoya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

@GoldenShoot

Teşekkür ederim @sagorap. Açıkçası senin açtığın konudan sonra bunu aldım. Yani etkin büyük oldu Daha önce @turkopol sanırım bir konu açmıştı ve orada da konuşulmuştu ama senin yorumların baya etkili oldu.

O el zaten monitörü acayip şirin hale getiriyor. Hem ıvır zıvır takılabiliyor kullanışlı yani

Edit: Ya bu arada adaptörü çok büyük neden o kadar hantal bir adaptörü var anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 22 Şubat 2008; 1:01:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldenShoot

quote:

@GoldenShoot

Teşekkür ederim @sagorap. Açıkçası senin açtığın konudan sonra bunu aldım. Yani etkin büyük oldu Daha önce @turkopol sanırım bir konu açmıştı ve orada da konuşulmuştu ama senin yorumların baya etkili oldu.

O el zaten monitörü acayip şirin hale getiriyor. Hem ıvır zıvır takılabiliyor kullanışlı yani

Edit: Ya bu arada adaptörü çok büyük neden o kadar hantal bir adaptörü var anlayamadım

Sevindim valla dostum.. evet o el beni cok fena baglamıstı biliyon 226bw almasaydım benq fp94 alcaktımm... sonuc olarak sen o eli veriyonmu vermiyonmu

Bu aarada adaptör dekoderden bile ağır valla

• quote:

Sevindim valla dostum.. evet o el beni cok fena baglamıstı biliyon 226bw almasaydım benq fp94 alcaktımm... sonuc olarak sen o eli veriyonmu vermiyonmu

Bu aarada adaptör dekoderden bile ağır valla

Biliyorum zamanında konuşmuştuk seninle baya. Ama neticede 226BW tabiki Benq'dan çok daha iyi. Kıyaslamak yanlış olur. Ben çok fazla para harcamak istemediğimden 19" aldım o da yetiyor. O eli vermem ben Birbirimize gireriz yoksa Bu arada COD4 oynuyorsun neden hiç rastlamadık birbirimize? Yoksa listenden sildin mi beni

• ya ben avrupa yakasında bulamadım bu aleti...netten de almak istemiyorum..
  • bir sorum olacak ;

ddw-790 5+1 ses sistemim var cihazdaki kulaklığı sadece kulaklığı satın aldığımda bu performansı alabilirmiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

ya ben avrupa yakasında bulamadım bu aleti...netten de almak istemiyorum..

Bakırköy Capacity alışveriş merkezindeki sony bayisinde vardı enson gördüğümde.
  • Az önce Weblebi den sipariş verdim, bakalım nasıl bir şey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KFY96

Az önce Weblebi den sipariş verdim, bakalım nasıl bir şey...

Hayırlı olsun. Aramıza biri daha katıldı Pişman olmayacaksın emin ol.

@turkopol Sony'nin sitesinden bayi telefonlarına ulaşıp bir sor. Avrupa yakasında sana en yakın bayiden hem stok var mı hem fiyatı nedir sorabilirsin.
  • kaan milletin başına masraf açtın yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: ///byr

bir sorum olacak ;

ddw-790 5+1 ses sistemim var cihazdaki kulaklığı sadece kulaklığı satın aldığımda bu performansı alabilirmiyim ?

• sagorap arkadaşım benim söylediğim cihaz 7.1 çıkışlı ve kablosuz sesın bu cihaz 5.1 ve kablolu yani arada ciddi farklar var yinede cihazın hayırlı olsun güle güle kullan
    http://www.i4u.com/article12114.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbülent -- 22 Şubat 2008; 16:56:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizbülent

sagorap arkadaşım benim söylediğim cihaz 7.1 çıkışlı ve kablosuz sesın bu cihaz 5.1 ve kablolu yani arada ciddi farklar var yinede cihazın hayırlı olsun güle güle kullan

Dostum bu ürün Türkiye'de bulunmuyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: denizbülent

sagorap arkadaşım benim söylediğim cihaz 7.1 çıkışlı ve kablosuz sesın bu cihaz 5.1 ve kablolu yani arada ciddi farklar var yinede cihazın hayırlı olsun güle güle kullan

bu ürün baya güzelmiş. wireless olması çok iyi

• levent abi sana da hayırlı olsun tekrardan . sagorap senin de etkin büyük gerçekten ben de inşallah bu haftasonu alıyorum . benm de hayalim z5500 dü ama hem çok pahalı hem de onu alacağım zaman gelene kadar başka şeyler çıkar üstelik geceleri oyun kullanamayacağım . bu yüzden ekonomik olduğu için ben de bu kulaklıktan almaya karar verdim . bir kaç ay önce yine düşünmüştüm bu kulaklığı fakat vazgeçmiştim . baktım ki sagorap almış ve memnun ben de almaya karar verdim . teşekkürler sagorap

not: DARTY de bu ürün 164 tl şu anda . hem mecidiyeköy hem güngören hem de istinyepark mağazalarında mevcut . arayıp da bulamayanlara duyurulur ...
  • berber olayı süpermiş yauuuu deli gibin :D

bu arada zaten kulaklıkla müzik film filan olayı süper oluo 5.1 oyun da kulaklıkla eminim ki inanılmaz olur

arkadaşlar yau oyun yerine bence matrix, black hawk down ı filan test edin süper oluodur kulaklıkla..
  • Benimde kanıma girdin sago alacağın olsun bende alacağım sanırım bu kulaklığı. :)

Peki bu kulaklığı PC'de de sorunsuz olarak kullanabilirmiyiz ? Birde kablosu uzunmu baya ? Amacım yattığım yerden film izlemek çünkü...
  • kulaklık iyi güzel de belli bi süre sonra kulağımız aşırı sıcaklıktan rahatsız olmazmıyız? hiç olmaması imkansız tabi de en azından az olsun bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: merenk

levent abi sana da hayırlı olsun tekrardan . sagorap senin de etkin büyük gerçekten ben de inşallah bu haftasonu alıyorum . benm de hayalim z5500 dü ama hem çok pahalı hem de onu alacağım zaman gelene kadar başka şeyler çıkar üstelik geceleri oyun kullanamayacağım . bu yüzden ekonomik olduğu için ben de bu kulaklıktan almaya karar verdim . bir kaç ay önce yine düşünmüştüm bu kulaklığı fakat vazgeçmiştim . baktım ki sagorap almış ve memnun ben de almaya karar verdim . teşekkürler sagorap

not: DARTY de bu ürün 164 tl şu anda . hem mecidiyeköy hem güngören hem de istinyepark mağazalarında mevcut . arayıp da bulamayanlara duyurulur ...

Erencim teşekkür ederim. Al pişman olmazsın
    quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Benimde kanıma girdin sago alacağın olsun bende alacağım sanırım bu kulaklığı. :)

Peki bu kulaklığı PC'de de sorunsuz olarak kullanabilirmiyiz ? Birde kablosu uzunmu baya ? Amacım yattığım yerden film izlemek çünkü...

Cyrax dostum PC'de denedim amasadece kulaklığı direkt PC çıkışına taktım o yüzden stereo deneyebildim. Filmlerde Dolby denemek gerek ama optikten PC ile bağlantıyı nasıl kuracağız bilmiyorum. Kablosu baya bir uzun. 2 mt var sanırım.

• PC'de işe yaramıyorsa bu kulaklık benim için çöptür valla kimse kusura bakmasın. Akşam eve gidince 5.1 Unreal Tournament III yapayım bari PC'de beni anca o keser. Bu kulaklık çok hoşuma gitmişti ama PC'de balon çıktı işe bak ya...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.