Şimdi Ara

SONY MDR P180 KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SIFIR GİBİ FİYATINA GÖRE ÇOK GÜZEL SES VEREN BİR CİHAZ BİLGİSAYARDA KULLANMAYA BİREBİR VE SADECE 15 LİRA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 13 Kasım 2008; 18:13:34 >

• arkadaş alıcıyım ....amaa ben istanbuldayım,nasıl anlaşırız bilemiyorum...
    ben sana parayı hvale etsem sen bana kargoyla göndersen bana nasılbir nasılbir kulaklık geleceğini nerden bileyim?..bi fikrin varsa ilet istersen.....
  • pm attım dostum

quote:

Orjinalden alıntı: Synthman

arkadaş alıcıyım ....amaa ben istanbuldayım,nasıl anlaşırız bilemiyorum...
    ben sana parayı hvale etsem sen bana kargoyla göndersen bana nasılbir nasılbir kulaklık geleceğini nerden bileyim?..bi fikrin varsa ilet istersen.....
  • Dsotum nasıl bu fiyata oluyor? eğer ki sıfır ise açıklayıcı bilgi verirrsen sevinirim. pm atacaktım ama belki benim gibi mrk edenelr olur diye buraya yazıyorum
  • dostum ürün sıfırdan farksız daha önce benden ürün alanlar bilirler sıfırından en ufak farkı olmayan ürünleri satarım bu da çok az kullanılmış bir kulaklıktır ve sıfırdan farkı yoktur... fiyat da çok uygun kaçırma derim...

quote:

Orjinalden alıntı: onki

Dsotum nasıl bu fiyata oluyor? eğer ki sıfır ise açıklayıcı bilgi verirrsen sevinirim. pm atacaktım ama belki benim gibi mrk edenelr olur diye buraya yazıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony MDR.XB450AP Sıfır 80TL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.