Şimdi Ara

Sony MDR ZX300 mü, Sony MDR V150 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel olarak evde kullanırım ancak ayda üç dört kez dışarıda da kullanırım. Dap olarak Sansa clip+ kullanıyorum. Genel olarak Türkçe/Yabancı Pop, arasıra R&B dinlerim. Taktığım zaman kafamda kaba durmaması önemli. Bass benim için tizden daha önemli. Sizce hangisi bana daha uygun olur? Ya da sizin önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? Bütçem 50/60TL ancak çok çok beğenirsem maksimum 70TL'ye çıkabilirim. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tercihiniz bas ise v150 dengeli bir ses istiyorsanız zx300 alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TabiOlumDeli T kullanıcısına yanıt
    Aslında dengeli istiyorum ancak bass da beni cezbediyor. Çok kararsız kaldım ikisi arasında ama görsel açıdan zx300 biraz daha kendine çekiyor beni.

• Ben olsam v150 alırım. görünüşe aldanmayın.Zx300 yüksek seste bası bozuyor.
  • Bugün mediamarkt'ta denedim. Param olsa kesinlikle zx600 alırdım. Iki sinden çok daha iyi bir ses veriyor. V150 nin bassları çok hoş. Zx300 ün ise dengeli bir sesi var. Zx300 ün tasarımı v150 de olsa düşünmeden v150 alırım ancak zx300 çok tatlı ve kaliteli duruyor v150 ye göre...

Genel Ses: ZX600>V150>ZX300
    Bass: V150>ZX600>ZX300
    Tiz: ZX600>ZX300>V150
    Tasarım: ZX300>ZX600>V150

Not: Odyofil değilim. Normal bir dinleyiciyim sadece. Kulaklık beğenisi kişiden kişiye değişir. İmkanınız varsa eğer gidip denemenizi öneririm...

• 8 mile'da rabbit'in kulaklığı buymuş (v150) alırım ben bunu.
  • Bassları güzel valla hocam. Bass seviyorsanız tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY MDR-1R Kulaklık İncelemesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malilion kullanıcısına yanıt
    bende v-150 vardı kardeşimde de zx300. şuanda zx600 var (basları falan uçruyo zaten. yok böyle bişey). zx serisi kafada potluk yapar (kulak üstünde boşluklar oluşur). yani "o" şeklindedir ama mdr v seisi "0" şeklindedir. kafaya tam oturur yani. kolay kolay kafadan çıkmaz. mesela zx600 de kafayı bi salladın mı düşüyo kulaklık. ona göre düşün taşın. evde dinlicem diyosun zaten genellikle. v-150 öyle zx300 kadar şatafatlı değil ama görüntü seni yanıltmasın. 10 numara bi sesi var zx300e göre. benim gözlemim bu.

he bide bass olsun diyosan kesin v150 al derim. zaten sansa clip kullanıyomuşsun. rockbox la tizleri hafiften biraz daha açarsın.. şahsen ben öyle yaptım ve v-150 kulaklıkla zx600ün tınısına çok yaklaştım (baslar hariç). zx serisinin mid leri v seisiyle boy ölçüşemez zaten (mid diyosan da v serisi yani). hem fiyat olarak hem de performans olarak zx300 den güzel bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haylaz1 -- 6 Mayıs 2014; 14:14:04 >

• haylaz1 kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler hocam. V150 alalı 1.5 ay oldu :)

• malilion kullanıcısına yanıt
    ovvvv. ben konu tarihine bakmamışım. kusura bakma
  • haylaz1 kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam yardımcı olmak istemişsin ama zaman aşımına takılmışsın :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.