Şimdi Ara

Sony Memory Stick Pro Duo adaptör olmadan PC ye bilgi aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başıma gelen pratik ve şansa keşfetiğim bir hadiseyi paylaşmak istedim.Sony fotoğraf makinemin data kablosu kayboldu, yenisinin 80tl civarı oldugunu gördüm. Memory Stick ten resimlerimi PCye atmam gerekiyordu, daha uydun bir yöntem Memory Stick Pro Duo yu SD Karta çeviren adaptör almaktı. Tesadüfen denememin sonucunda adaptöre gerek olmadığını farkettim, laptopumda olan SD kart girişine Memory Stick Pro Duo kartımı tam ortalayarak taktım ve laptopun kartı okuduğunu farkettim üstelik çok milimetrik bir ayar gerektirmiyor her takışımda hiç çaba göstermeden okuyor. Yardımcı olabildiysem nemutlu bana...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Memory Stick Pro Duo'yu Bilgisayara Adaptörsüz Aktarma

Memory Stick Pro Duo'nuzu adaptörsüz bilgisayarınıza aktarmak mümkün olsa da, bunu yapmadan önce aşağıdaki adımları dikkatlice takip etmeniz önemlidir:

Malzemeler:

• Memory Stick Pro Duo
    • Kart okuyuculu bilgisayar

Adımlar:

1. Kart Okuyucunun Doğrulanması: Bilgisayarınızda bir kart okuyucunun olduğundan emin olun. Çoğu modern bilgisayar, bu cihaza sahip olsa da, yoksa harici bir kart okuyucu satın alabilirsiniz.

2. Kart Okuyucuya Takma: Memory Stick Pro Duo'yu kart okuyucuya dikkatlice takın. Kartın doğru şekilde yerleştirildiğinden ve tüm pimlerin okuyucuyla temas ettiğinden emin olun.

3. Bilgisayara Bağlama: Kart okuyucuyu bilgisayarınıza bağlayın. Okuyucu genellikle bir USB bağlantısı aracılığıyla bağlanır.

4. Bilgisayarın Karşılaması: Bilgisayarınız kart okuyucuyu ve Memory Stick Pro Duo'yu tanıyacaktır. Çoğu durumda, içerik otomatik olarak açılır.

5. İçeriğe Erişme: Memory Stick Pro Duo'nun içeriğine dosya yöneticiniz veya fotoğraf görüntüleme yazılımınız aracılığıyla erişebilirsiniz.

Önemli Notlar:

• Bu yöntem yalnızca Memory Stick Pro Duo kartları için geçerlidir. Diğer Memory Stick türleri adaptör gerektirebilir.
    • Bilgisayarınız kart okuyucuyu tanımıyorsa, sürücülerini güncellemeniz gerekebilir.
    • Verilerinizi aktardıktan sonra, Memory Stick Pro Duo'yu kart okuyucudan ve kart okuyucuyu bilgisayarınızdan güvenli bir şekilde çıkarın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben denedim ama olmadı pc ye ne yapmam lazım 

• Bunu izleyip yapabilirsin sanırım bundan almak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.