Bildirim
Sony MHC 881 kaset deck
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tavsiyesi olan yazsın lütfen, iş yoğunluğundan ilgilenip üzerine düşemiyorum. Fakat zamanı gelir de uygulamasını yapıp geri dönüş yaparım.
-
Çalma tuşuna basınca kendi kendine mi geri atıyor?
Zorlandığında yani kaset sonuna geldiğinde atardı bunlar. O tip bir sebep sorun çıkarıyor da olabilir.
-
881 de kullanılan tape deck mekanizması. okla gösterdiğim ufak dişli mile geçtiği yerden çatlamıştır. bu sonylerde kronik sıkıntıdır. ben kendi gr7 cihazımda bu dişliyi japonla yapıştırmıştım ve problem olmadı bir daha.
sökmüşken lastikleride değiştirin. 2 adet çap 50mm, 2 adet çap 70mm
lastik kesitleri 1.2mmx1.2mm kare olacak.
burda dişlinin çalışma sistemi görülüyor.
Celaleddin MadencanyoutubeBELTS: 2X 1.2mmX1.2mm SQUARE, DIAMETER 50mm 2X 1.2mmX1.2mm SQUARE, DIAMETER 70mmhttps://www.youtube.com/watch?v=ebRS8tpHHeokolay gelsin.
-
Destekleriniz adına teşekkürler @karafetva @Collezione. 2 günlük çift vardiyadan yeni ciktim, öncesinden biriken islerim var. Onları dağıtayım bu konu üzerine eğileyim tekrardan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X