Şimdi Ara

SONY MHC GNZ 9D ACİLLL YARDIMM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Dvd film islenmiyor (cannot play)yazıo diger diske geçio
    2.ön yüzdeki Audıo-video İNPUT(giriş) ler ne işe yarıor nasıl kullanabilirim(ne takılabilir)
    3.arkadaki S video-VİDEO(output) çıkışlarını nasıl tv yada Lcd monitöre baglayabilirim

SONY MHC GNZ 9D ACİLLL YARDIMM!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusc -- 12 Aralık 2008; 16:16:05 >

• o kadar bakan oluyoda kimsebişey bilmiyomu yaaa
  • Bu tarz setleri pek kullanan yok kardeş, o yüzden pek bilende yoktur bende bilmiyorum inşallah biri yardım eder.
  • öncelıkle dvd de hata cermesının sebebi lazerde bir sorun ıomasından olabılır lazerın ustu cok temız olmalıdır ozel temızleyıce setler var onlardan kullan

lcd monıtorede baglayamsın ama yyıne de bi yetkılıye sor belkı cevırıcısı vardır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: enesarda

öncelıkle dvd de hata cermesının sebebi lazerde bir sorun ıomasından olabılır lazerın ustu cok temız olmalıdır ozel temızleyıce setler var onlardan kullan

lcd monıtorede baglayamsın ama yyıne de bi yetkılıye sor belkı cevırıcısı vardır....

arkadaşımm okumayla lazerle ilgisi yokk yep yeni dvd cd si takıorumm. lcd monitör çıkışları mevcut dvd de S video-video çıkışlar ;)
    yine de saol bilgilerinizi bekliorus arkadaşlar
  • Başlığı şimdi gördüm yardımcı olmaya çalışayım. Her dvd filmde bu hatayı mı alıyorsunuz? O zaman dvd sürücüsünde bir problem vardır muhakkak. Eğre ürün garantiliyse yetkili servise yollayın baksınlar derim.
    Ön yüzdeki sarı bağlantı kompozit bağlantıdır video sinyali için yani. Yanındaki kırmızı ve beyaz renkli bağlantılar da iki kanal ses içindir. Setin arkasında s-video çıkışı setinizi lcd tv ye veyahut lcd monitöre bağlayıp dvd filmlerde iyi görüntü almanızı sağlar tabi kompozite göre iyi bir görüntü alırsınız ama komponent bağlantı kadar iyi görüntü alamazsınız. S-video çıkışından Lcd monitöre bağlantı yapmak için araya bir cihaz koymanız gerekiyor çünkü lcd monitörlerde s-video çıkışına rastlamanız pek mümkün değil. Ben Avermedia'nın harici Tv Box 9 DVI modelini kullanıyorum ve üzerinde kompozit, komponent, s-video bağlantıları mevcut bunun gibi harici tv kartları aracılığıyla müzik setinizin s-video çıkışından tv kartına bağlantı yapıp dvd film leri dijital ses alarak lcd monitörünüzden seyredebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Başlığı şimdi gördüm yardımcı olmaya çalışayım. Her dvd filmde bu hatayı mı alıyorsunuz? O zaman dvd sürücüsünde bir problem vardır muhakkak. Eğre ürün garantiliyse yetkili servise yollayın baksınlar derim.
    Ön yüzdeki sarı bağlantı kompozit bağlantıdır video sinyali için yani. Yanındaki kırmızı ve beyaz renkli bağlantılar da iki kanal ses içindir. Setin arkasında s-video çıkışı setinizi lcd tv ye veyahut lcd monitöre bağlayıp dvd filmlerde iyi görüntü almanızı sağlar tabi kompozite göre iyi bir görüntü alırsınız ama komponent bağlantı kadar iyi görüntü alamazsınız. S-video çıkışından Lcd monitöre bağlantı yapmak için araya bir cihaz koymanız gerekiyor çünkü lcd monitörlerde s-video çıkışına rastlamanız pek mümkün değil. Ben Avermedia'nın harici Tv Box 9 DVI modelini kullanıyorum ve üzerinde kompozit, komponent, s-video bağlantıları mevcut bunun gibi harici tv kartları aracılığıyla müzik setinizin s-video çıkışından tv kartına bağlantı yapıp dvd film leri dijital ses alarak lcd monitörünüzden seyredebilirsiniz.

babacann çok çokk saol..bilgiler süper

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelsinn yorumlar pls..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.