Şimdi Ara

SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
4.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SONY'NİN EN GÜZEL MODELLER,NDEN BİRİDİR, ORTA BÖLMEYE 60 CD/VCD TAKILIR,
    MÜKEMMEL SES KALİTESİ İLE EV SİNEMA SİSTEMİ VEYA TV SES SİTEMİ OLARAKTA KULLANILABİLİR,
    ORJİNAL KUMANDASI MEVCUTTUR İSTANBUL İÇİ ELDEN VERİLİR İSTANBUL DIŞI KARGO ALANA AİTTİR.
    CİHAZIN SADECE BİR KASETLİĞİ KAPANMAMAKTADIR BAŞKA SORUNU BULUNMAMAKTADIR....
    FİYAT 350 TL

ürün özellikleri;
    özellikler alttaki ingilizce paragrafta yazıyor ama ben izlenimlerimi söyleyeyim.

5 kanal anfisi var ve aktif subwoferlar için rca bass sinyal çıkışı var.

anfisi STK402-100 ve STK402-240 entegrelerinden yapılmış. 2x75watt 3x25watt toplamda 225watt rms güce sahip. 6-8 ohm luk hoparlörle çalışıyor(diğer ohm larlada çalısıyor ama önerilen değerler 6-8). 2500watt pmpo değerine sahip.

Dolby Surround/pro-logic özelliğine sahip(2 kanal sesi 6 kanal çevresel sese çeviriyor)

cd, radyo, kaset ve ses girişlerinde isteğe bağlı sesi 2 kanal, 4 kanal, 6 kanal olarak geçiş yapıp dinleyebiliyorsunuz.

tam fonksiyon uzaktan kumandaya sahiptir.

DBFB (Dynamic Bass Feedback) ile bass ı normal, güçlü vs gibi ayarlayabilyorsunuz.

cihazın cd okuyucu bölümüne aynı anda 60 adet cd yerleştirebilyorsunuz ve onlarıda elle değiştimeden istediğiniz cd yi seçip onu dinleyebilyorsunuz(kumandadan veyada ön panelden tuşla cd değiştirip)...

cihazın cd okuyucusu vcd ve track cd desteklemektedir mpeg çözücü vardır cihazda o sayede tv ye projeksiyona vs bağlayıp vcd film izleyebilyorsunuz ama mp3 çözücü olmadığı için cihazın cd oynatıcısından mp3 dinleyemiyorsunuz.

cihazın video girişlerinden uydu cihazı, dvd player gibi cihazlar bağlayabilyorsunuz ve bu cihazlar arası geçişi müzik setinden ayarlıyorsunuz.

cihazda klavye girişi, cd rw felan ve onun dışında ne işe yaradığını bilmediğim, kullanamadığım veyada farketmediğim tip tip özellikleride var .

cihazı alıp nerde kullanacam derseniz.. cihazın ses kalitesi güzel, güçlü bir anfisi var Dolby Surround/pro-logic var uzaktan kumanda var video giriş çıkışları var bu nedenlerle ev sinema sistemlerinde kullanabilrsiniz.. alttaki linteki gibi hoparlör setine bağlayıp ve birde aktif subwoofer bağlayıp güzel bir sistem yapabilrsiniz veyada başka hoparlörler ekleyip başka amaçlarla kullanabilrsiniz o size kalmış.. iyi çeken dijital radyosu var kaset çaları var vcd ve track oynatıyor bunlar içinde kullanabilrsiniz.. ama genel amaç için günüzmüzde anfi olarak kullanılabilr..

SONY MINI SYSTEM MHC VM330AV
    Power Output: 2500W PMPO with VCD Playback Power Source: 110/127 V - 220/240V, 50/60Hz 2 Band Radio (AM & FM) Digital Synthesizer Tuner 60 VCD/CD Changer CD-R/CD-RW and playback Full-Logic Dual Well Cassette Deck Feather Touch Dual Decks, with auto-reverse and tape program search Karaoke Function Game Sync (once connected, automatically switches to your game audio input) PC Keyboard Input Capability Super 3-D Sound EQ For Dynamic Sound at the touch of a button DBFB Bass Boost V-Groove Optical Output for MD Full Function Remote Control

SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1647177/1b9ebb29-269b-42db-a992-600479591476.jpg[simage] SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ
     SONY MHC- VM 330 AV 60CD Lİ MÜZİK SETİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMacro -- 23 Ağustos 2014; 11:16:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam Hayırlı Satışlar Cihazdan türkiye De bir tek bende kaldı sanıyordum
    Alacaklara faydam olsun cihazı optik kablo ile pc için kullanıp monitör yerine kullandığım 46" Lcd den Film İzliyorum Sesleri çok güze net/Berrak ve derin

Cihaz Stand by konumunda iken bile Demo modundan dolayı çok al benili duruyor kendinize 60 Adet Boş Cd alıp 60 * 15 Parçadan Track hazırlayın 900 Parçalıkplaylist hazırlarsınız :)
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMacro -- 9 Temmuz 2014; 1:04:47 >

• cthax kullanıcısına yanıt
    kardeşim tşkr ederim desteğin için lakin pek millet yanaşmıyor ee bende fiyatta revize yapmak istemiyorum oldukça iyi bir cihaz şimdiki çakmalar gibi değil ama gel görki payasada bilenden çok bilmeyen var ne adla kullananılabilir babında yinede azimle satışta tutuyorum aksi durumda zaten bir gün gelicek ben bunu ses sistemi niyetine illaki kullanıcam artık hayırlısı!!

• Gerçekten hayran oldugum bir cihaz fiyatını kesinlikle hakediyor ama malesef bütçem bu kadar yükske değil :)
  • merhaba. sizin ilanı görünce bir an kendi ilanım sandım. ilan fotolarını ve ürün özelliklerini daha öne sattığım müzik seti ilanımdan almışsınız. kaliteli ve güzel sistem, hayırlı satışlar.
  • doğrudur kardeş ordan aldım o an resim çekme imkanım yoktu kusura bakmazsın umarım!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat 350 tl olarak revze edildi!

• On numara cihaz bende vardı bunun dvddilisi çıkar diye çok bekledim yapmadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden aracılığı ile ordu fatsaya 300 tl ye satıldı..

• JrMacro kullanıcısına yanıt
    Bu cihazda dts ve optik giriş özelliği yoktu değil mi?
  • Hortlattım ama ürün bende de var ve satıyorum. ilgilenen olursa mesaj atabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.