Şimdi Ara

sony mi pioneer mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
19.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: otomüzik

lütfen konuları dikkatli okuyalım

konuyu acan arkadas sormus bızde yardımcı olmaya calısıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cADDy -- 29 Temmuz 2007; 20:38:57 >
  • evet ne var bunda ilginç kişilik
  • anıl kardeşim merhaba ben de 6900 kullanıcısıyım izmirde oturuyorum 15 gün filan oldu alalı ve çok güzel bir teyp aldığım fşyatta 470 ytl bence alacaksan 50 serisini alma hem garanti yok sanırım kumanda da yok zaten fabrikadan çıkşı bunların sorunlu oluyormuş 50 serilerin ne kadar doğru bilemem ama benim sana tercihim pıonner 6900 almanı tavsiye ederim şimdiden hayırlısı olsun
  • kumandası hepsinde mevcut..tek eksiği garantisiz olamsı.
    arkadaşım sen canın sıkma fabrikadan çıkıştada sorun olmaz, zaten bazı 50 li modeller eş 00 larına göre özellik olarak ek + fazlalıkalrıda mevcut.

pioneer ın malına güvenmiyorsan garantili alırsın kardeşim.
  • Arkadaşlarında dediği gibi 00 ile 50 arasında sadece garanti farkı ve animasyonlarda farklılık var benim bildiğim... Eğer sende bu tür elektronik eşya yada cihazlarda biraz titizsen bence garantiliyi seç..sonra başın ağrımasın...(Elektronik eşya biraz da şans işi)Aldığın yerde önemli,garantisi olmayan bi ürün alırsın ama problem çıktığında sana yardımcı olabilir..eğer böle bi yerden alacaksan
    50 li teyplerde çok güzel ve ucuz..sonuçta pioneer...Dediğim gibi garantisiz alacaksan güvenilir bir yer olsun..Bende şu an 6800 var,oldukça memnunum..benim için önemli olan teypte subwoofer çıkışı olmasıydı oda 6800 de var,üst modelerde de vardır mutlaka...6900 güzeldir
  • garanti dışında 50 ile biten modellerin radyosu rds li değil bir de ayrıca satın alınan aracınızın orijinal direksiyon kumandası için adaptör girişleri yoktur
  • pioneer çok apaçi oldu artık. sony güzel bence. hem sırıtmıyor araçlarda.
  • pionnerdan şaşmayın hata yapmayın
  • dostum ana ünite olarak pioneer sonyden daha üstün ve de spot ürünleri çok ucuz olduğundan pioneerin üst seri ana ünitelerinden almak en mantıklısı. subwoofer deseydin sony derdim ama ana ünite pioneer.
  • Arkadaşlar her markanın uzman olduğu dal var...oto müzik sisteminde pioneer üzerine tanımam..gerek teyp,gerek kolon ,gerek anfi,gerek subwofer artık başka ne kullanılıyorsa sistemde...Pioneer 1 numaradır...kim ne derse desin..orjinalini,garantilisini alacaksın rahat 10 sene kullanacaksın...Belirli bazı modeller var hele onlarla müziğe doyum olmuyor...mesela efsane 6985 kabinler ve 904 anfisi... 98 de almıştım hala kullanıyorum..gerçi anfiyi 4 ay önce sattım.mono anfi aldım yerine... Sony'de ev müzik sistemini iyi yapıyor...Lcd de pioneer yine 1 numara...sony'de onu takip ediyo...ikiside ekol aslında ama oto müzikte PİONEER.........
  • oto pioneer herzaman daha iyidir
  • pioneer deh 6900
  • bn yaklaşik oto teyp hayatim sirf pioneer kullandim şimdiye kadar hiç bi sorun çikarmadi bni yolda birakmadi ama sony de kötü bi marka demiorm ama yurt dişindaki tesisatlarin hiç birinde ana ünite olarak görmedim alicaksan pioneer 6900
  • kardeşim cs12 ne güzel anlatmış pioneerdan şaşma derim haa durumun el veriyosa al garantili 6900 rahat et
    ben yaklaşık 3 ay önce 600e aldım ve cok memnunum 2 tanede pioneer hoparlörün olsun yetiyor ama insan hiç bi zaman yetinmez elindekiyle anfi hariç full pioner ses sitemi döşeticem bası da aldım pioneer 307d2 bide anfi alsam işlem tamam
    sözün kısası PİONERR dan vazgeçme
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.