Şimdi Ara

Sony MP4 Player.... Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MP4 player aldım..... İçine internetten indirdiğim bi program attim ve mp4 playerim bi daha çalışmadı forumda aradım nasıl yaparım diye net bi veriyede ulaşamadım.. Eğer nasıl yapabileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• alırken sana cd vermeleri lasım onlar hafızayı yenilicektin istersen bende var içindekileri atıyım cd cek bir tamirciye git mp4 ve cd ver halleder
  • cd vermediler..... ama cd' dekini atamam zate mp4 acilmiyo
  • arkadaşım ßana cd nin içeriğini upLoad edeßiLirmisin ßende de sony mp5 var onda çaLışır dimi hem mp4 hem mp5
  • YUH artık ya MP5 çıkmış ohaaa ya daha millet mp4'ün ne oludğunu bilmeden kazıklamak için baak bu yeni mp5 deyip satıyolar yuh artık ya çakma portable media playerlara mp4 adı altında satıp(ki bunları alanların yüzde 80'i mp4 ün ne olduğuna dair hiç bir fikirleri yok!)ciroyu arttırmak uğruna teknolojiyi PİSLETİYORLAR yuh ya mp5 nedir abi resim formatı mı ??? töbe töbe gidip bi de para veriyorlar yaa
  • quote:

YUH artık ya MP5 çıkmış ohaaa ya daha millet mp4'ün ne oludğunu bilmeden kazıklamak için baak bu yeni mp5 deyip satıyolar yuh artık ya çakma portable media playerlara mp4 adı altında satıp(ki bunları alanların yüzde 80'i mp4 ün ne olduğuna dair hiç bir fikirleri yok!)ciroyu arttırmak uğruna teknolojiyi PİSLETİYORLAR yuh ya mp5 nedir abi resim formatı mı ??? töbe töbe gidip bi de para veriyorlar yaa

arkadaşım mp5 te hem fotoğraf çekme var hemde video çekme ßu yüzden mp5 oLmuş ßende gördüm aLdım . . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.