Şimdi Ara

Sony'nin çılgın televizyonu Türkiye'de: OLED, 4K ve HDR bir arada! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel ablamızın yüzü suyu hürmetine 1080p izledim...

• Erdi Bey kıpır kıpır ??

• Nedense bu tv olayı hiç ilgimi çekmiyor. Çünkü nekadar iyi bir tv alırsanız alın sonunda kendinizi dizi izlerken bulacaksınız

• bir aile babası edasında olacak belki ama;

10 sene sonra ucuzlar beyler raad olun.

• 55"15.999 -65"21.999 tl.cik
  • 55"15.999 -- 65"21.999 tl.cik

• Bu TV'ye para verenlere gercekden bi anlam veremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 inc uygun fiyatlı yani uygunda değil insanın alabiliceği bir fiyatlı oled tv getirseler harika olurdu ama ısrarla devasa tv getiriyorlar sadece milyonerlere özel

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Android'li tv'lerden memnun olanlar var mı bilmiyorum fakat şahsen ben memnun değilim.Henüz televizyon sistemlerinde stabil olmadığını düşünüyorum.Philips mevcut bende.42 pfk'lı bir modeli.Tam hatırlayamadım.Donmalar,takılmalar,zaman zaman kumandayı görmemesi.Aylarca kumanda problemi yaşadık.Android markette zaten destekleyen uygulama yok denecek kadar az.Belki Sony bu konuda daha başarılı olabilir.Önyargılı olmamak lazım.Zaten tek alma sebebim amblight'tı.

O pfklı modellerdeki androidle bugün kullanılan androidin alakası yok yanlız. Onu philips kendi özelleştirmeye çalışıp bişeyler yapmıştı düz android bu tvlerdeki ise android tv flatformu googlrın yaptığı.

• türkiyeye gelir gelmez alıyorum. para bok ne de olsa ;)

• Bu Lg neymiş arkadaş ya,adamlar dünyaya panel yapıyor,bu en kaliteli Lg demek değil,ama helal olsun.

VİDEO SONU MESAJI :) O fiyatlar ne ya,güler misin ağlar mısın,15000 ler 21000 ler havada uçuyor, yok arkadaş kendimden ümidi kestim,umutsuz vaka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 25 Mayıs 2017; 20:39:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosster

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Android'li tv'lerden memnun olanlar var mı bilmiyorum fakat şahsen ben memnun değilim.Henüz televizyon sistemlerinde stabil olmadığını düşünüyorum.Philips mevcut bende.42 pfk'lı bir modeli.Tam hatırlayamadım.Donmalar,takılmalar,zaman zaman kumandayı görmemesi.Aylarca kumanda problemi yaşadık.Android markette zaten destekleyen uygulama yok denecek kadar az.Belki Sony bu konuda daha başarılı olabilir.Önyargılı olmamak lazım.Zaten tek alma sebebim amblight'tı.

O pfklı modellerdeki androidle bugün kullanılan androidin alakası yok yanlız. Onu philips kendi özelleştirmeye çalışıp bişeyler yapmıştı düz android bu tvlerdeki ise android tv flatformu googlrın yaptığı.

Anladım hocam. Çok hakim değilim televizyon konusuna doğrudur. Aslında çokta eski değil bir yıl önce almıştım çift çekirdekli falan bir cihaz. 2016 serisi diye biliyorum. Ama dediğim gibi elle tutulur bir yanı yok. Market çok gereksiz pfk serisinde. Diğer firmaların Android ürünlerini incelemedim. İncelemek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Bu Lg neymiş arkadaş ya,adamlar dünyaya panel yapıyor,bu en kaliteli Lg demek değil,ama helal olsun.

VİDEO SONU MESAJI :) O fiyatlar ne ya,güler misin ağlar mısın,15000 ler 21000 ler havada uçuyor, yok arkadaş kendimden ümidi kestim,umutsuz vaka...

Dünyanın en çok satan araba markaları Toyota, Fiat, Renault. Çünkü uygun fiyatlı üretiyorlar. Mesela bazı düşük Mercedes modellerinin motorlarını Renault üretir.
    TV işinde de öyle. En uygun fiyatlı panelleri ( kabul edilebilir bir çizgi var elbette ) LG ve Samsung yapar. Ama LG ve Samsung dahil üst seviye ürünlerin panellerini Japan Display, Sharp falan yapar.
    Şuan TV pazarında en çok paneli LG ve Samsung satıyor. G. Koreliler f/p oranını iyi tutturdu. Ve bence gayet iyi iş yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

quote:

Bu Lg neymiş arkadaş ya,adamlar dünyaya panel yapıyor,bu en kaliteli Lg demek değil,ama helal olsun.

Dünyanın en çok satan araba markaları Toyota, Fiat, Renault. Çünkü uygun fiyatlı üretiyorlar. Mesela bazı düşük Mercedes modellerinin motorlarını Renault üretir.
    TV işinde de öyle. En uygun fiyatlı panelleri ( kabul edilebilir bir çizgi var elbette ) LG ve Samsung yapar. Ama LG ve Samsung dahil üst seviye ürünlerin panellerini Japan Display, Sharp falan yapar.
    Şuan TV pazarında en çok paneli LG ve Samsung satıyor. G. Koreliler f/p oranını iyi tutturdu. Ve bence gayet iyi iş yapıyorlar.

En uygun tv panellerini LG, Samsung yapar demek komik olmus.

Panel uretimi yapan devasa Cin markalari var dostum.

Lg ve Samsung uygun fiyatli TV'lerdinde bile bu paneller kullanilir.

G.Korelilerin pazari ele gecirme nedenleri tamamen maliyeti dusuk tutabilmeleri.

Dusuk maliyet dusuk fiyat, agresif pazarlama politikalari ve reklam butceleri.

Japonlar kaliteyi belli bir seviyenin altina indirmemeye calistiklarindan rekabet edemediler ve pazarda artik soz sahibi degiller malesef.

• SMOKE S kullanıcısına yanıt
    Ah hocam yine bir alınganlık. Anlıyorum sizin markaya laf geldi sanıyorsunuz ama öyle değil. Bakın parantez içinde alıngan hissedarlar için " kabul edilebilir bir çizgi " kıstasından bahsetmişim. Yani bir kalite standardını uygun fiyata üretebilme. Yoksa Mercedes'de gider Çin'de yaptırır niye Renault'a yaptırsın ki?
    Alınmanıza gerek yok yani. Kendim de LG tv sahibiyim çok da memnunum. Sanki ben farklı bir şey söylüyormuşum gibi konuşuyorsunuz. Halbuki sizinle aynı şeyi söyledim. Sadece farklı kelimelerle. İlla şaşalı kelimelerle övgüler mi düzelim biz de sırf kullanıyoruz diye bir markayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

quote:

Yazïlanlarin çoğu yanliş tek dogru sharp ın kaliteli paneller ürettiği japon display tv ler için panel üretmiyor samsung ve lg nin ucuz panel ürettiğide yanlış aksine samsung ve lg kaliteli ve ucuz olmayan paneller üretiyor ve bunları sadece pahali tv lerinde kullaniyorlar ucuz modellerde genellikle taiwan firmasindan panel aliyor firmalar sony panasonic dahil aoc firmasindan hatta bildiğim kadariyla samsung lcd uretimini tamamen birakiyor

https://en.m.wikipedia.org/wiki/AOC_International

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsli61 -- 25 Mayıs 2017; 22:44:55 >

• marsli61 kullanıcısına yanıt
    A1 oled türkçe videosunu izledim sony se paneli ni LG den alıyormuş. Sadece tv nin icerigini ozelliklerini kendi yapıyor .

• Her sene daha gerçekçi görüntü ve ses deniliyor. Demekki hiç bir zaman gerçek bir teknolojiyle karşılaşmayacağız. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

A1 bence TV tarihinin en iyi TV'si olmuş. Ben inceledim ve tek kelime ile bayıldım.

LG C7 varken A1'e ne düşür tahmin et bakalım?

Hiç bir şey düşmez. İmzamda gördüğün gibi LG Oled TV kullanıcısıyım. C7'yi de bizzat tecrübe ettim. Yani sağdan soldan web siteleriyle değil yaşayarak tecrübe ettim. Sony A1 hepsinin üstüne çıkmış. Gerek panel kalitesi, gerek görüntü işlemcisi gerekse de komponentlerde kalite her yönden Sony A1'i gelmiş geçmiş en iyi TV yapıyor. Daha önce Pioneer Kuro, Panasonic VT50 plazmaları kullandım. Sonra Sony'nin x4500'ünü, onda sonra da Sony HX920'yi. En son olarak da LG G6V'yi satın aldım. Memnun muyum, evet memnunum. Ama Sony A1 bambaşka bir TV olmuş. Mutlaka gidip incelenmesi gerekir. Öyle 2 test sitesinin karşılaştırmasıyla fark anlaşılamaz.

• yap boşunu kraaal

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.