Şimdi Ara

Sony'nin çılgın televizyonu Türkiye'de: OLED, 4K ve HDR bir arada! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nerede test ettin? Ben oyuncuyum ve tepki süresine bakarım A1 bu konuda sınıfta kalmış orası net! Ayrıca C7 bir çok özellikte daha başarılı olmasına rağmen neden 1300€ daha fazla para verelim sırf Sony yaptı diye mi? Fanboyluğu bırakalım ve gerçekleri görelim paneli bile LG olan bir tv yi övmenin anlamı yok sırf X1 işlemcisi var diye gidipte Sony almam! İşletim sistemi, Dolby Atmos, Akıllı kumandası, tepki süresi, fiyatı LG almak için bi rkaç nedenden biri... Sen Sony A1 al kazıklanmaya çok meraklıysan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: Cosster

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Android'li tv'lerden memnun olanlar var mı bilmiyorum fakat şahsen ben memnun değilim.Henüz televizyon sistemlerinde stabil olmadığını düşünüyorum.Philips mevcut bende.42 pfk'lı bir modeli.Tam hatırlayamadım.Donmalar,takılmalar,zaman zaman kumandayı görmemesi.Aylarca kumanda problemi yaşadık.Android markette zaten destekleyen uygulama yok denecek kadar az.Belki Sony bu konuda daha başarılı olabilir.Önyargılı olmamak lazım.Zaten tek alma sebebim amblight'tı.

O pfklı modellerdeki androidle bugün kullanılan androidin alakası yok yanlız. Onu philips kendi özelleştirmeye çalışıp bişeyler yapmıştı düz android bu tvlerdeki ise android tv flatformu googlrın yaptığı.

Anladım hocam. Çok hakim değilim televizyon konusuna doğrudur. Aslında çokta eski değil bir yıl önce almıştım çift çekirdekli falan bir cihaz. 2016 serisi diye biliyorum. Ama dediğim gibi elle tutulur bir yanı yok. Market çok gereksiz pfk serisinde. Diğer firmaların Android ürünlerini incelemedim. İncelemek isterim.

bizde sony nin 2016 serisi android modeli var. telefonum kadar hızlı çalışıyor diyebilirim 1 yıldır 1 kere bile takılma donma geç tepki verme gibi şeyler yaşamadık. kız kardeşimde samsung mevcut oda yavaşlığından şikayetçi sanırım bu firmalar arayüzü özelleştiriyim derken ağırlaştırıyor

• Sony de güzel.
    ama AMBILIGHT den vazgeçemediğim için PHILIPS OLED AMBILIGHT TV tam bana göre.. hiç bir TV ambilight kadar zevk vermiyor.

bu arada TV aldıktan sonrar PANEL KORUYUCU alın. çocuklar TV yi çöp eder :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Nerede test ettin? Ben oyuncuyum ve tepki süresine bakarım A1 bu konuda sınıfta kalmış orası net! Ayrıca C7 bir çok özellikte daha başarılı olmasına rağmen neden 1300€ daha fazla para verelim sırf Sony yaptı diye mi? Fanboyluğu bırakalım ve gerçekleri görelim paneli bile LG olan bir tv yi övmenin anlamı yok sırf X1 işlemcisi var diye gidipte Sony almam! İşletim sistemi, Dolby Atmos, Akıllı kumandası, tepki süresi, fiyatı LG almak için bi rkaç nedenden biri... Sen Sony A1 al kazıklanmaya çok meraklıysan

Çoluk çocukla muhabbet ederek hata yaptığımı görüyorum. Yaş kaç 14-15? LG kullanıyorum diyorum fanboyluğu bırak diyorsun. Hadi sana iyi eğlenceler.

• Teknoloji severler olarak her yeni teknoloji tanıtıldığında kalbimiz burkulacak çünkü ülkemiz iyiye gitmiyor. Alım gücümüz düştükçe teknolojiyi uzaktan izleyeceğiz.
  • bu paraya yürüyen uçak yapılır.

• yıllardır oled tv çıkıyor da hala alabilen yok.fiyatlar ucuzlamadıktan sonra napalım oled'i.haber diye okuyup geçiyoruz işte
  • Param olsada ben alsam :)

• aynen öyle parasızlığın gözü kör olsun
  • Neden çılgın? Yeni ne sunuyor?

• Kızı görünce erdi ağa temsili

Sony'nin çılgın televizyonu Türkiye'de: OLED, 4K ve HDR bir arada!
  • 65" 21.999 TL Gerçekten Çok Heyecan Verici !!!

• sony kardeş ayıran kalleş =)

• Alınabilecek seviyede bir fiyatı olmadıktan sonra neye yarar ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Çoluk çocukla muhabbet ederek hata yaptığımı görüyorum. Yaş kaç 14-15? LG kullanıyorum diyorum fanboyluğu bırak diyorsun. Hadi sana iyi eğlenceler.

Hacim bu arkadas icin hersey oyun uzerine kurulu. tv alirken tum dunyanin oyun icin aldigini dusunuyor her mesajinda ayni tema input lag input lag . tamam kardesim input lag senin icin en onemli deger ama dunyanin %95 tv yi film ve tv kanallari icin kullaniyor. Yorumlarda hepbi satasma icerisinde moderatorler gormuyormu anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 720P görüntüde bile hoşuma gitti, Bütçem müsait olsa acımadan alırdım :)

• tv denince aklıma gelen ilk aklıma marka sony
    paranın alabileceği en iyi panel
    fakat tasarım olarak panel dik durmuyor tavana bakıyor
    seyretmek için neredeyse ayağa kalkacağız

• sericik kullanıcısına yanıt
    O dedigin bundan 15-20 yil öncesine dayaniyor. Samsung,LG,Panasonic gibi firmalar Sony'i cokdan solladilar haci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prequel

Neden çılgın? Yeni ne sunuyor?

ses üretme yöntemi... fiyatı... fakir savar olması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Ah hocam yine bir alınganlık. Anlıyorum sizin markaya laf geldi sanıyorsunuz ama öyle değil. Bakın parantez içinde alıngan hissedarlar için " kabul edilebilir bir çizgi " kıstasından bahsetmişim. Yani bir kalite standardını uygun fiyata üretebilme. Yoksa Mercedes'de gider Çin'de yaptırır niye Renault'a yaptırsın ki?
    Alınmanıza gerek yok yani. Kendim de LG tv sahibiyim çok da memnunum. Sanki ben farklı bir şey söylüyormuşum gibi konuşuyorsunuz. Halbuki sizinle aynı şeyi söyledim. Sadece farklı kelimelerle. İlla şaşalı kelimelerle övgüler mi düzelim biz de sırf kullanıyoruz diye bir markayı?

Benim markaya laf geldi diye alınganlık mı yapıyorum?

Evimde televizyonum Panasonic PS55VT30 plazma tv, monitörlerim LG ve Benq, Laptop Samsung hangisi benim markam?
    Herkesi kendiniz gibi marka savunucusu zannetmeyin.

"Kabul edilebilir çizgide" en uygun fiyatlı TV'ler desen (yine yanlış tabiki) anlarım ancak en uygun panaller dersen kusura bakma komik oluyor.
    Çünkü AU Optronics, Chi Mei, TPV vs.. Bu adamlar senin dediğin gibi "Kabul edilebilir çizgide" en uygun fiyatlı PANEL üretiminde çok öndeler. G.Koreliler neredeyse tüm uygun fiyatlı ürünlerinde ve hatta Türkiye pazarında satılan senin üst segment zannettiğin ürünlerinde bile bu markaların panellerini kullanıyor.

Kısacası LG (IPS) ve Samsung (S-PVA) en uygun fiyatlı panelleri değil, maliyetten kısarak ve zaman zaman maalesef kaliteden de ödün vererek uygun fiyatlı TV satarlar. Son yıllarda çıkardıkları aynı seri yeni model ürünlerinde, önceki seneden daha zayıf kaldıklarını görebilirsin.

Şimdi bu yazdıklarımdan sonrada Panasonic fanı G.Kore düşmenı yaftası yapıştırmadan baştan söyleyeyim, Samsung marka geçen senenin 8 serisi, bir önceki senenin 7 serisi TV'leri en beğendiğim f/p ürünleridir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.