Bildirim
Sony'nin yeni nesil tablet bilgisayarlarını inceledik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Amca nası da kaptı tableti öyle:)) -
hhahahahahah o adam neydi yaa kaptı oynuyo arkada -
bunun bi de kadın incelemesi vardı, kadın hareket felan çekiyodu. O yüzden korktum izlemedim, kadın hareket çekiyorsa bizimkiler çıkarır masaya vurur animallah. -
Tablet P'nin(küçük olan) arasındaki çerçeve dikkat dağıtacak kadar büyük gözüktü gözüme. Fakat aynı anda 2 iş yapmak isteyenler için güzel bir seçenek.
Tablet S' de fazla hoşuma gitmedi. Türkiye'ye gelirse 1000 TLden fazla olacağı için daha güzel seçenekler olacağını düşünüyorum -
yine en guzeli galaxy tab 10.1 -
evt galaxy tab güzel ama fanlığa gerek yok -
adam vücudunu ileri geri yaparak zoom yapıyor :S gözlüklerini optik zoom olarak mı kullanıyor tam anlamadım :D:D:d -
hala aynı mikrofon mu kullanılıyor .donanım haber yazılı mikrofon kullanılması çok iyi olur .. adı üstünde donanım haber !! -
Teşekkürler inceleme için. -
amca iki dakka bekleyemedin mi? :) -
Yaa kusura bakmayın arkadaşlar ama şu mikrofon birinizde kalsın ne olur :P -
ürünlerden başka her şeyi incelemişsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 18 Eylül 2011; 0:29:45 > -
tablet p gerçekten iyiymiş -
1 adet mikrofon hediye edecegim valla paylasamadilar mikrofonu bir turlu :D -
Sony gibi bir deve kendi işletim sistemi yakışır! Amca tableti alınca erdi ve erdinç abi de gülüyo ya koptum orda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 18 Eylül 2011; 2:43:03 > -
Tablet S gayet güzel. Özellikle tasarımı çok hoş ve bir şey okurken tel elle tutmak için çok pratik. Ağırlık o tarafta toplandığı için uzun süre yorulmadan tutma olanağı sağlıyor.
amazon.com dan ön siparişlere başlanmış ve şimdiden en çok satan tabletler arasına girmiş Tablet S. başarılı olacak gibi -
Tableti ne sahiplenmisti yazik oldu :) -
Cihaz hakkında bilgiler güzeldi, ama mikrofonu elden ele vermeniz, hatta verme değilde diğerinizin alması daha bir ilgi çekti videoda, şimdi mikrofon bende, bak şimdide bende, sıra benim.. :D
Yaşlı amcam neyi inceledi merak ediyorum, bi ara çantaya atacak sandım.. -
tablet biraz kalın olsun,biraz da ağır olsun (max 800gr) razıyım,yeter ki pili uzun gitsin.
anlamadım bu incelik yarışını,hafif bi cihaz istiyolarsa ya 7inch ya da tablet p gibi cihazlar uygundur ama 10 inch tabletlerin incelik yarışına girmeleri mantıklı değil bence.
Benzer içerikler
- tiktok gizli hesap görme
- telegram numarasız hesap açma
- telefon numarasından sosyal medya hesabı bulma
- snapchat st ne demek
- iphone film izleme programı ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X