Bildirim
Sony NW-E 507
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeş geçen ay mesaj atmıştım sony.com.tr deki e maile. ne zaman gelcek die sordum. bana haziranda türkiyede die cevap geldi ertesi gün..
fakat geçen hafta baktım hala ses seda yok. tekrar mail attım nerde kaldı bizim ufaklıklar die. dün cevap geldi iki hafta içinde türkiyede die. artık ben onların yalancısıyım... ama alet süper bişey gerçekten yabancı sitelere baktım 200 $ falan. inş burda da çok pahalı olmazda tadına bakarız.. -
çok sagol ekincif. yine haberin olursa yazarsan sevinirim. mp3 player almak için bu aleti bekliyorum. 407 serisinde farklı olarak sadece rayda farkı var her halde -
bende sürekli e507 arıyorum halen bulamadım (e407 ler 300 milyon) -
bu ay gelir inşallah. cok güzel alet. radyosu olsa 407 alacam ama onunda radyosu yok
fiyatının 350 ytl civarında olacagını tahmim ediyorum -
407 den farkı ne arkadasım? -
bildiğim kadarıyla radyosu var farklı olarak. sizin bildiğiniz bi farkı varmı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dust absorber ne demek
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- kendi kendini arama kodu
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- gps nedir, ne işe yarar
- sim araç kiti nedir
- telefon yönlendirme
- silicon carbon batarya nedir
- 18000 mah telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X