forumu inceledim ama sorumu tam bulamadım,Sony NW-E003F mi Creative Muvo N200 mü? evet arkadaşlar ikisinin de fiyatı aynı özellikleri falan birbirine benzer .. 1gb olmasını istiyorum sizce hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz?
300 milyonu geçmeyecek daha kaliteli bi ürün varsa onları da söyler misiniz?
şimdiden çok teşekkürler..
valla son yaptığım araştırmalar göre 240 ylt mpio fg100 boombox var 1 gb radyo line in giriş ve bir cok ek aparatıda var içinde bende almayı dşünüyorum dediğin gibi 300 kadar para verebilirim bende ama en uygun olarak bu ürünü buldum. ürünün en güzel özellikleri arasında 43 saat kalem pille calışıyor ayrıca radyodan ve line in girişi sayesinde mp3 kayır yapabiliyor bunun yanı sıra türkiyeye gelirken sesi biraz düşük geliyor ancak ozellikle ürünü gidip inceledim bence sorun yok sesi iyi bunun yanı sıra worldwide versiyonu yükleyerek sesi artırabilirsin ayrıca bu mpio markasını pioneer kurmuştur bunuda belirtmek isterim yani güvenme konusunda kendinde firmanın kimin kurdugunu bizzat görmek istiyorsan
buradan görebilirsin bu mpio amrkasını türkiye ye hızlı sistem getiriyor yani garantiside onların kontrolu altında bu güne kadar fazla ilgi görmemiş olmasının sebebide tek bir firma tarafından distrübütorlük kurulması creativein bir çok distrübütörü var türkiyede bu yüzden meşhur. Ancak şunuda söylüyorum creative kötü bir marka değil bende creative mp3 player hala kullanıyrum ama yetmiyor o yüzden 1 gb alacagım.
300 ytL ye Nw-A1000 bulabilirsin biraz araştırırsan. Ben Nw-A3000'i 370ytL ye aldım
quote:
Orjinalden alıntı: crOcUs_RoSe
forumu inceledim ama sorumu tam bulamadım,Sony NW-E003F mi Creative Muvo N200 mü? evet arkadaşlar ikisinin de fiyatı aynı özellikleri falan birbirine benzer .. 1gb olmasını istiyorum sizce hangisi daha iyi, hangisini önerirsiniz?
Sony'nin NW A1000/3000 dışında ki modellerinden mümkünse uzak durmak lazım. Ses limitlemesinden dolayı kimse tatmin edici bir ses alamıyor aletlerden. Creative N200 daha iyi bir seçenek bu durumda.
Sony NW A-1000 eğer o civardaysa o da güzel alet.
Ses limitini kırabiliyoruz. Alet o zaman bangır bangır ses veriyor. Ses limitini kırmakta o kadar zor birşey değil.Ama kırmadan dinlenildiği zaman evet, düşük ses çıkışlı bir alet. Kırmakta fayda var
quote:
Orjinalden alıntı: crOcUs_RoSe
sony nin sesini ben beğenmiyorum,tabiki bu benim fikrim,bana göre creative n200 veya aynı özelliklerde zen nano plus ın sesi kesinlikle daha güzel,ayrıca creative in kalem pil olması avantaj,yalnız creative in radyosunun çekim gücü zayıf bulunduğun yerde iyi çekiyorsa sesi güzel.eğer bulabilirsen iriver t 10 radyolu hepsinden güzel radyosuda iyi çekiyor,tercih sana kalmış.
quote:
Orjinalden alıntı: Odysseyy
Ses limitini kırabiliyoruz. Alet o zaman bangır bangır ses veriyor. Ses limitini kırmakta o kadar zor birşey değil.Ama kırmadan dinlenildiği zaman evet, düşük ses çıkışlı bir alet.
Ben ses limitinin kırıldığını biliyorum, farkındaysan NW A1000/3000 modelleri dışıda demişim Diper modelleri şimdilik kırılmıyor.
bi de şu creative'lerin ses limitlerini kırabilsek
quote:
Orjinalden alıntı: [hyper]
bi de şu creative'lerin ses limitlerini kırabilsek
Creative'lerin kırılacak bir limiti yok Amerikan versiyon yazılımını yükledikten sonra da tatmin etmiyorsa daha çok ses çıkışına sahip bir mp3 çalar alınması lazım. Mesela iRiver T serisi kanal başına 18mW veriyor, Creative'in 2 katından fazla
ben i river ile creative arasında ses konusunda 2 kat fark olduğunu zannetmiyorum tabiki emin değilim ama 2 kat fark varsa eger kimse creative almasın neden kazık yiyoruz ki zaten hep bu ithalatcılar yuzunden milleti zengin ediyoruz yaw arkadas bir yerden para cıksın bende ürün getirecem bu ülkeye
quote:
Orjinalden alıntı: cgr1903
ben i river ile creative arasında ses konusunda 2 kat fark olduğunu zannetmiyorum tabiki emin değilim ama 2 kat fark varsa eger kimse creative almasın neden kazık yiyoruz ki zaten hep bu ithalatcılar yuzunden milleti zengin ediyoruz yaw arkadas bir yerden para cıksın bende ürün getirecem bu ülkeye
Creative'in flash hafızalı mp3 çalarlarında ses çıkışı kanal başına 7mW iRiver'in flash hafızalı mp3 çalarlarında ses çıkışı kanal başına 18mW Cowon iAudio u3 mode mp3 çaların ses çıkışı kanal başına 30mW (!)
quote:
Orjinalden alıntı: soundchaser
quote:
Orjinalden alıntı: cgr1903
Creative'in flash hafızalı mp3 çalarlarında ses çıkışı kanal başına 7mW iRiver'in flash hafızalı mp3 çalarlarında ses çıkışı kanal başına 18mW Cowon iAudio u3 mode mp3 çaların ses çıkışı kanal başına 30mW (!)
creative lerin flash hafızalı olanların tamamı 7 mW mı? (Zen nano,muvo n 200,tx fm) ben de bu bilgiyi aramıştım bulamamıştım,eğer öyleyse gerçekten düşükmüş, bu konu nerede geçiyor link verebilirmisin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme