Forumda daha önce verildi mi bilmiyorum ama sonicstageden bezmiş arkadaşların çoğunlukta oldugunu düşünerek edindiğim prpgramı paylaşmak istiyorum.Daha önce voidMp3 kullandım ancak bazı sarkıların çalmaması ya da bozuk çalması sonrası tekrar dan sonicstage döndüm taki düne kadar SourgeForce da gezerken bu projeye denk geldim programı denedim 200kb a yakın bir dosyası ve stabil çalışıyor windows sistemlerde
programı indirmek için bu sayfaya girin iki adet dosya olacak optionals dahil indirin omgaudio klasörünü daha önce formatladıgınız nw e-00x e atın (üzerine yazmasına izin verin) ffmpeg ve dahili ddl yi de mp3 player a atın ve indiridiginiz jar dosyasını da burada dikkat etmemiz gereken bu dosyaları direkt root a atmamız yani her hangi bir klasore koymayın işlem bu kadar jar dosyasını çalıştırın NOT: jar dosyaları genelde winrar ile ilişkilendirildigi için çalışmıyor bazen bunun için komut satırında mp3 playerımıza girip "java -jar XXX.jar " yazıyoruz ve programımız calısıyor ( "" işaretlerini yazmayınız...)
Güle güle kullanın umarım faydalı olmuştur
pek ilgi görmedi herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: derebey95
pek ilgi görmedi herhalde
hocam ilk başta yapamadım ama sonra denedim oldu teşekkürlerimi iletmekten kendimi alıkoyamıyorum
teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: onguryıl
hocam ilk başta yapamadım ama sonra denedim oldu teşekkürlerimi iletmekten kendimi alıkoyamıyorum
teşekkürler...
Alıntıları Göster
yardımcı olabildiysem ne ala iyi günlerde kullanın...
quote:
yardımcı olabildiysem ne ala iyi günlerde kullanın...
Alıntıları Göster
ben s603 te denemeye çalışıyorum. ffmpeg i açamadım ve dahili ddl yi bulamadım. ama buna rağmen yazılım çalıştı. dosya da attı. ama cihaz görmedi, çalmadı. fakat program içinde görüyor. bir yerlerde bir hata var bulmaya çalışıyorum. sanırım ffmpeg ve dahili ddl yi halledemediğim için. Ne yapabilirim..
quote:
Orijinalden alıntı: katilimci
ben s603 te denemeye çalışıyorum. ffmpeg i açamadım ve dahili ddl yi bulamadım. ama buna rağmen yazılım çalıştı. dosya da attı. ama cihaz görmedi, çalmadı. fakat program içinde görüyor. bir yerlerde bir hata var bulmaya çalışıyorum. sanırım ffmpeg ve dahili ddl yi halledemediğim için. Ne yapabilirim..
Alıntıları Göster
Program nw-e00 serisi için arkadaş başlıkta da belirtmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: fifo
Program nw-e00 serisi için arkadaş başlıkta da belirtmiş.
Alıntıları Göster
ok. sağol. ben de denemeye çalışıyorum derken onu kastettim, önemli değil. Fakat iyi haber şu: yarı yarıya başardım. müzik atabildim. fakat bazı playlist özellikleri gitti. Bu gayet normal olabilir. Version uyumsuzluğu olabileceği gibi zaten e00x serisinde olmayan öezellikler de olabilir, ürünü bilmiyorum. s603 de "son yüklediklerin hangisi", "en çok dinlediklerin hangisi görülebiliyor gibi" bazı şıklar da vardı. Bunlar sonic stage den geliyor olmalı. bunlar çalışmıyor.
Şimdi şarkılar atıldı. Bir başkasının da makinesinde UMS olarak bağlanılıp oradan müzik atılabilir sanırım. s-603 açıldığında "simple mode" diye yazıyor. Bu şekli ile kullanmaya razı olanlar için bir çözüm olabilir.
Daha da ilerletebilirsem bilgi paylaşacağım.
quote:
ok. sağol. ben de denemeye çalışıyorum derken onu kastettim, önemli değil. Fakat iyi haber şu: yarı yarıya başardım. müzik atabildim. fakat bazı playlist özellikleri gitti. Bu gayet normal olabilir. Version uyumsuzluğu olabileceği gibi zaten e00x serisinde olmayan öezellikler de olabilir, ürünü bilmiyorum. s603 de "son yüklediklerin hangisi", "en çok dinlediklerin hangisi görülebiliyor gibi" bazı şıklar da vardı. Bunlar sonic stage den geliyor olmalı. bunlar çalışmıyor.
Şimdi şarkılar atıldı. Bir başkasının da makinesinde UMS olarak bağlanılıp oradan müzik atılabilir sanırım. s-603 açıldığında "simple mode" diye yazıyor. Bu şekli ile kullanmaya razı olanlar için bir çözüm olabilir.
Alıntıları Göster
file manager olarak adlandırıldıgına göre fonksiyonlarını sadece bu dogrultuda tahminlemek yerinde olur. Sonicstage eş değer bir şey ummayın isterseniz.
quote:
file manager olarak adlandırıldıgına göre fonksiyonlarını sadece bu dogrultuda tahminlemek yerinde olur. Sonicstage eş değer bir şey ummayın isterseniz.
Alıntıları Göster
tabi tabi, olabilenin en iyi faydasını bulduktan sonra ve amaç sonic stage bağımlılığını ortadan kaldırmaksa, yazılım işe yarıyor. Ya bu da olmasaydı. Diğer bir başlıkta bu yazılımı aradaığımı yazmıştım. şimdi elime geldi :) Gerçekten teşekkürler.
quote:
tabi tabi, olabilenin en iyi faydasını bulduktan sonra ve amaç sonic stage bağımlılığını ortadan kaldırmaksa, yazılım işe yarıyor. Ya bu da olmasaydı. Diğer bir başlıkta bu yazılımı aradaığımı yazmıştım. şimdi elime geldi :) Gerçekten teşekkürler.
Alıntıları Göster
programa baktıgınızda ffmpeg ile sıkıştırma yapıyor bu da demek oluyorki programcılıktan anlayanlar diğer sonylere de bu tip file manager yapabilirler umarım sizde alternatif bir file manager oluşturursunuz bizde yerli sürüm diye kullanırız
quote:
programa baktıgınızda ffmpeg ile sıkıştırma yapıyor bu da demek oluyorki programcılıktan anlayanlar diğer sonylere de bu tip file manager yapabilirler umarım sizde alternatif bir file manager oluşturursunuz bizde yerli sürüm diye kullanırız
Alıntıları Göster
Güzel temenni ama, benim elimden ancak yapanlara teşekkür etmek gelir
quote:
Güzel temenni ama, benim elimden ancak yapanlara teşekkür etmek gelir
Alıntıları Göster
düşünmeniz yeter ...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: katilimci
bir de bu şekilde kullandıktan sonra sonic stage e bağlanmamak lazım. yapı bozuluyor :) ya biri ya biri. anlaşılan sonic stage playlistleri yazmaya çalışırken için de ne var diye bakmıyor ve en son o yazdığı için kendi anlayacağı gibi yapıyı dağıtıyor.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: katilimci
bir de bu şekilde kullandıktan sonra sonic stage e bağlanmamak lazım. yapı bozuluyor :) ya biri ya biri. anlaşılan sonic stage playlistleri yazmaya çalışırken için de ne var diye bakmıyor ve en son o yazdığı için kendi anlayacağı gibi yapıyı dağıtıyor.
Alıntıları Göster
jar dosyasını neyle açıcam açılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Dinc90
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: kimi1179
Alıntıları Göster
sağolun çok faydalı oldu , ama öğrendiğime göre aynı hdd den mp3 playere 3 kez aynı şarkı atılamıyomuş , peki bu programla o kalkıyo mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: gstrance
sağolun çok faydalı oldu , ama öğrendiğime göre aynı hdd den mp3 playere 3 kez aynı şarkı atılamıyomuş , peki bu programla o kalkıyo mu ?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hoguzkhan
sanırım kalkıyor.. derebey çok sağol bide;)
quote:
Orijinalden alıntı: Dinc90
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: fxxd
verilen dosya executable jar dır.yani son sürüm java yüklemesi ardında çift tıklamayla çalıştıra bilirsin.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: fxxd
verilen dosya executable jar dır.yani son sürüm java yüklemesi ardında çift tıklamayla çalıştıra bilirsin.
Alıntıları Göster
Ben hic birsey anlamadim daha acik bi sekilde anlatabilirmisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Silinebilir
Ben hic birsey anlamadim daha acik bi sekilde anlatabilirmisiniz.