Şimdi Ara

SONY NW-E403 Ü NASIL BİLİRSİNİZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar yaptigim bi kısım arastırmadan sonra fiyat-performans uygunluğu sebebiyle bu cihazı almaya niyetlendim fakat daha once bunu kullanmış veya suan kullanan arkadaslardan ve konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerden yorum almak istiyorum.olumlu olumsuz yonleri nelerdir bu cihazın?benim dikkatimi ceken 256mb oluşu ve radyosuz oluşu fiyatın uygunluğuna yol acıyor.bunlarda benim için sorun teşkil etmiyor.ınternette ortalam olarak 170-180 milyon arasında bi fiyatı var.ben dah da uygun bi fiyata buldum 130 milyon.(guvenilir bir satış merkezi oldugunu belirtiyim).vede garantili herşeyi içinde sıfır bir cihaz. sizce hakkı bumu bu cihazın yoksa bu fiyatta kıllanmamız gereken bir durum barınıyormu?sony de kalitesini ispat etmiş bir marka.ama yinede bildigimiz üzere firmalar için en iyi reklam türü kulaktan kulaga olandır (veya kullanıcıdan kullanıcıya)bu yuzden sizin yorumlarınızı beklemeteyim. şimdiden teşekkürler.

• kimse kullanmıyo galiba bu cihazı.yada hiç adı sanı duyulmamış bi cihazmı acaba?hiç mi bilgisi olan yok ya?
  • iyi ya ben kendim kendime yorum yazarim siz üstadlarada teşekkürlerimi iletirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.