Şimdi Ara

Sony NW-E405B mp3 çalar kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mp3 çalar almayı düşünüyorum. Sony NW-E405B modelinin şekli ve özellikleri(en önemlileri 50 saat pil ömrü ve her dakika için 1 saat çalma süresi, 3 satır lcd ekran) çok hoşuma gitti. Belki biraz pahalı ama alınabilir diye düşünüyorum. Kullanan veya herhangi bir yorum duyan arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim.

ürünün bağlantısı
    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=2%20NW-E405B

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeLLTaLe -- 23 Ağustos 2005, 23:08:49 >

• Kullanan olmaması güzel. Zaten sadece Atrac3 formatında çalıyormuş şarkıları ve güvenlik için bari korumaları varmış. (Örneğin aynı dosya 3 kere mp3 çalar a atılamıyor) Ve bir usb girişi yok (var da flash diskler gibi değil, yanınızda bir kablo taşımanız gerekiyor.) Ben de bu özelliklerden dolayı creative muvo v200 modelini aldım. Ama sony nin 50 saat çalma süresine hala içim gidiyor

Saygılar...
  • ben de e-107 modeli var hemen hemen ayni ozellikleri ama 107 modelinin secmemdeki sebep ufak pillerle calisiyor sarj etme yok. 400 serisinde sadece usb den sarj edebiliosun diye biliorum ama bu aletler sadece atrac3 formatini calmio mp3 ve wav dosyalarini da calabilio. ve sarjinin uzun gitmesi cok buyuk avantaj
  • senının az cıktıgını duydum
    ama bır numara ıle sesını yukseltıyormususn
    alet hold konumunda ıken
    degısık tus kombınasyonlarını kullanarak system menusune gırıyormussun ve ordan sesı acıyormussun,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.