Bildirim
SONY NW-E503-505-507 alanlar varsa izlenimlerini paylaşsın lütfeeennn!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben gördüm elime aldım biraz da kurcaladım çok deli bi alet ama bir kaç eksisi varmış ses çıkışı filan tipi pilinin uzun ömürlü olması çok iyi
ama bir arkadal pc ye bağlayınca harici disk olarak görmüyormuş mp3 atman için programı yüklemen gerekiyormuş dedi bu çok kötü bir olay
ama hergüzelin bir kusuru vardır prensibiyle 1gb lık olanı radyosuz 288 ytl fiyatı bence uygun alanınabilir radyolu olan 368 ytl arada 80 ytl var radyosuz olanının fiyatı bence makul -
atma 1 gb olanı 350 milyon 288 e kelepir nereden bulacaksınız 2. el mi alıyorsunuz radyolu olan 408 milyon falan 512 mb olanı 250 milyon 256 lar 200 milyon civarında
sony baya kazıklaştı fiyat lar da düşmüyor her enayi yumuluyor marka hevesine kapılarak sonuçta sony nin her yeni malı gibi bu da vitrinlerden tükeniyor özellikle 512 mb radyolu yok piyasada millet kapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate -- 10 Temmuz 2005, 19:24:03 > -
Sen elektronikten pek anlamıyosun herhal ekincif kardeş.Sony ninin kalitesi verilen parayı sonuna kadar hakediyor.Sadece alet çıktıktan 6 ay sonra alıcaksın o zaman fiyatlar oturuyo rayına.Ben 5 tane mp3 player kullandım ama sony gibisi yok -
ba sony alıom one göre tomemmi sözine güveneretten -
ben sony ni kalitesine güveniyorum sapına kadar. ama özellikleri konusunda kafamda soru işaretleri var. o yüzden sordum. bugüne kadar sony den başka marka elektronik alet kullanmadım..
fiyatların düşeceği fikrine katılmıyorum nitekim bi önceki nesil mp3 playerları çıktığından beri takip ettim düştü düşecek die. son zamanlarında bi 30 milyon düştü. o da euro dan.ondan sonra da piyasada bulamadım..
harici harddisk olarak tannmaması ben en büyük eksisi..başka ne eksileri var bilemiyorum.bu forumun amacı dA O ZATENN.
BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIN LÜTFEN -
quote:
Orjinalden alıntı: estimate
atma 1 gb olanı 350 milyon 288 e kelepir nereden bulacaksınız 2. el mi alıyorsunuz radyolu olan 408 milyon falan 512 mb olanı 250 milyon 256 lar 200 milyon civarında
sony baya kazıklaştı fiyat lar da düşmüyor her enayi yumuluyor marka hevesine kapılarak sonuçta sony nin her yeni malı gibi bu da vitrinlerden tükeniyor özellikle 512 mb radyolu yok piyasada millet kapıyor
sen salakmısın aptal herif 288 diyorsam öyledir -
spot alcam ben walla 130 milyona 512 mb radyolu sony nw -e bilmemkaç.. garantisiz ama 1 yil bile götürse 130 milyona süper.. -
sen salakmısın aptal herif 288 diyorsam öyledir
ule it herif ben ne diyorsam o kafamı kızdırma 1907 kadar seni tık tık .
sen sony nin yetkili verenisin galiba bütün malları almışsın
forumda polemik yaratma benimle işin varsa özele gel beyinsiz it cahil köpek kabsımal seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate -- 11 Temmuz 2005, 8:56:01 > -
özelde atmış olduğun mesaj lar bitarafına girsin seviyesiz herif ulan sinirlendiriyorsun sıktırtacan bi tarafına adamın kafasını bozma kiminle tartıştığına da dikkat et
modlarda bu olaya bi el atarlar o ettiği küfürlerin cezasını ben vereceğim böyle bi işle uğraşmak istemiyorum
kim olduğunu bil ona göre küfür et şimdi sayacam sabrımı zorluyorsun -
len banabak cüce burada 24 saat internete bağlıyım fıtık ederim küfür manyağı yaparım seni dedim ya sony nin yetkili verenisin sen bütün malları almışsın bi de ebeninkini al ben bi sıkarsam tam hoplatırım ona göre
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X