Şimdi Ara

SONY NW-E507 1 GB FM RADYOLU MP3 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bekleyenler . nihyet satışta. yanlız fiyatı benim için hayal kırıklıgı 440 ytl hepsibura.com da. sizce dfüşüermi fiyatları

• acayip pahalı türkiyede. yurtdışında aynı cihaz 167 euro. farka bakarmısın..
    512mb alınabilecek seviyede. fiyatlar düşse düşse %10 düşer. fazla bekleme bence. ben bi önceki serisinin fiyatları düşsün die bekledim 20 milyon düştü o da eurodan. daha sonra piyasada kalmadı..
  • bence de bunun yerine creavite zen 5 gb düşünüyorum ne dersin
  • 440 mu yuh, gecenlerde 380 di hepsiburada o paraya değmez.
  • Valla Türkiye'de çok pahalı satılıyor, yurtdışındaki fiyatlar uygun bence Sony kalitesine göre. Hemen de ucuzlamıyor Sony ler. Spot alınabilir belki, ben öyle almayı düşünüyorum Discmanimi satabilirsem.
  • Bunun radyosuzu 300 ytl garantili 140 ytl radyo farki mi alinir
  • peki creative zen e ne dersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu incele istersen;
    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=F7BGSSIUZ3705900ORNY

diğer tüm MP3'lerle ilgili bilgim olsun dersen buyur, fiyat ve özellik karşılaştırabilirsin...

http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/kategori_urun.asp?tree=09001009

• 256 mb radyosuzu 220 ye kadar indi ankara da peşin fiyata tabii 512 mb lığı 300 küsür radyolu 512 mb lığı 370 falan heralde
  • abi radyaosuz u 297 ytl morfare.com da

bu kadar fark varsa alınmaz ben yurtdışından alacam sanırım amerikada 200 dolar
  • niye bu kadar kazık zıçtğm ankara da en kazık yere mi sorduk nedir i river larda öyle 370 den aşağı değil kalite arıyorsan vericen parayı
  • YORUMLAR
    dikkat netten alıntıdır .

Ürünü aldım. ses kalitesi mükemmel. bass ı hissettiriyo. benim hoşuma gitmeyen ilk özelliği şu. resimde sanki ufacık bi aletmiş gibi duruyo fakat resimden kat kat büyük bu bir. ikincisi şarj olayı sadece usb den şarj oluyo çok kullanışsız düşünsenize tatile çıkıyosunuz bilgisayarınız yoksa şarj edemiyceksiniz dinleyemiyceksiniz. bence bir mp3 çalar alırken ya pilli alıcaksın yada bi şarj adaptörü muhakkak olucak. bu özelliği ürünün en kötü yanı bence. üçüncüsü olarak kutunun içinden araç kiti diye bi plastik parça çıkıyor güldüm sadece. benim bildiğim araç kiti bi kaset şeklindedir teyibe takarsın kasdedi kaset içinden çıkan kabloyuda mp3 çalara takarsın. yanıltıcı tabi bunuda beğenmedim. dördüncüsü xp ye taktım mp3 ü direk tanıdı ama usb dizk olarak attım bi kaç mp3 sonra çıkardım usbden taktım kulaklığı açtım baktımki no data diyo görmedi içindeki programla yarım saat uğraştım türkçe kullanma klavuzu yok bu programın kutunun içinden çıkan kitapçıkta da programın kullanma kılavuzunu oku diyo buda komik kitapçık türkçe ama başvurduğu diğer klavuz ingilizce driver yüklemeden kullanamıyosun o programı yükledikten sonra bi kaç müzik attım sonra girdim baktım mp3 leri dönüştürüp atmış artık hangi mantıkla dönüştürüyosa. buda en olumsuz yanı program kullanışsız kısaca beğenmedim almak için 40 defa düşünün. kullanışsızlığını çekeceğiniz zorlukları düşünün öyle alın bu ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate -- 8 Temmuz 2005, 11:14:06 >

• yazdıklarından sonra artık hayırlı olsunumu geçmiş olsunmu diyelim. ama cok sagol.. diğer seceneklerimi degerlendirecem. cok sagol
  • arkadaşım benim yorumum değil ama netten buldum yani ürün çok kullanışsız düşünsenize bi aleti her defasında şarja götürdüğünde elinde usb kablosu bir de driver cd si alet driver kurulmadan sanırım sarj bile olamıyor heralde . sony heralde ek bir adaptör girişi yapıp aletin tasarımını bozmak külfetine girmemiş bence i river daha iyi ama sony nin de ses kalitesine kanıyor insan ama kullanışsız hem hardware olarak hem software olarak
  • ya ben bu alate hayran dım be yorunları okuyunca şok oldum ama yanlış şeyler var

mesela şarj 3dk lık şarj la 3 saat dinleye biliyorsun vede ta mşarj oldukta nsonra mp3 dinlerseniz 36 saat gidiyor pil yani 1 hafta çok rahat yeter günde 3 saat dinlesen nerdeyse 2 hafta daha ne olsun bence şarj ın usb de nolması hiç sorun değil çünkü 10 gün içinde zaten pc ye takarsın alaeti

bence şu olay kötü usb li değil kablo yardımıyla yapıyorsun buda çok kötü değil aslında sony kendine has bir kablo ile çzömemiş bunu herkesi nkullandığı usb girişini kullanmış o yüzden herkeste bulunabilecek arkadaşında işyerinde veya tatile çıktığın zaman bile bu kabloya sahip bir çok kişiyi bulabilirsin
    büyük lük olarak eve talet çok küçük değil ama büyük te değil sadece resimdekine göre büyük

tabi pc ye takınca dire k harici disk diye tanımorsa bu çok çok kötü bir olay bu olmadı işte bunu düzeltmeleri lazım bi şekilde yani böyle de saçmalık olmaz ama bence kesinlikle alınabilecek bir alet radyosuz u 288 ytl www.morfare.com da havale ile bu fiyat

• Yaw ben bu aleti almayı düşünüyorum ses kalitesi falan nasıldır acaba? Aletin büyüklüğü pek fazla önemli değil benim için önemli olan işlevi(ses hafıza vs..) bunu dinleyen var mı hiç? Bi alt modeli de olsa olur ses kalitesini öğrenmek istiyorum malum fiyatı biraz uçuk ama nihayette sony...
  • arkadaşlar uzun süredir inceleiyorum bu ürünü doğsusu fiyatı pek uygun değil ama düşünen olursa en ucuz bulduğum yer şu andawww.pcdepo.com .
  • arkadaşlar son yorumum son derece kulak zevkine düşkün birisi ve ürünün kullanıcısı olarak söylerim bu aletin ses çıkış gücü herkesi tatmin etmeyecek seviyede fakat bassları kaliteli ve dış sesleri bastırmaya yetiyor çok kaliteli ve temiz aynı zamanda derin bir stereo etkisine sahip bir ürün . 1 gb lık modeline gelince aslında benim düşüncem 512 nin üstünde mp3 player lara hele de sony gibi kazık bir ürüne para vermenin hiç anlamı yok 512 mb a 120 küsür parça sığdı firmware ile sadece bir saat eklemişler kesinlikle firmware de ses kalitesinin artmasını beklemeyin . hele sony çıkardığı ürünü böylesine derinden değiştirecek modifikasyona uğratacak yazılımı mümkünse bile piyasaya sürmez . sony nw e serisi ses çıkış gücü olarak orta seviyede beklentisi olan kullanıcılara göre ama artıları çok portatif ben bir i pod alıp dışarıda dolaşmam yada hd serisi ürünlere yatırım yapmam
    flash bellekli olsun portatif olsun standart kalite radyosu olsun ses gücü ortalama olsun derseni nw - 3 505 en iyisi ben 300 e aldım daha da bilemiyorum ne kadar ucuza alabilirsiniz .
    bence radyolusunu da düşünmeyin nasılsa kayıt özelliği yok radyo ses gücü de ortalamanın biraz altı ama dediğim gibi kanal stereo ise çok hoş bir stereo ses geliyor .
    yazılımla mp3 yüklemeye alternatif olarak gidin cafeye elinizde usb kablosu ile boş alan bırakın yükleyin mp3 leri üzerine atarak evde yeni klasör yaratıp üzerine atın sonic stage ile dönüştürün bu 10 parça için 3 dakika bile sürmez . ayrıca aletin beraberinde gelen son kalite kulaklık da uncomfortable gidin mdr serisi güzel bir kulaklık alın . rahatsız edici bir kulaklığı var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate -- 21 Temmuz 2005, 19:55:40 >

• aletın ses kalıtesı super aynı zamanda elektırıklı sarj ıcın ek olarka ı pod un eletı satılıyor 50 saat sarjı gıdıyor fıyatı bıraz pahalı gıbı duruyor fakat ucuza bulabılırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.