Şimdi Ara

Sony NW-HD5 vs I-river H320

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Haftaya bi arkdaşım amerikaya gidecek bende ondan bi mp3 player almasını isitiyecem ama bir türlü karar veremedim. Forumu 2-3 aydır takip ediyorum Sony NW-HD3 ve 5 için yazılanları okudum I-river içinse çok fazla bilgim yok ama bidiğim kadarıyla +ları renkli lcd si radyosu ve ses kaydının olması -leri ise sonyden buyuk, ağır ve pil süresinin az olması. Bide azbi fiyat farkı verilerek 40GB olanıda alınabilinir
    Sony hd3ün sesini dinledim çok berrak bi sesi olduğunu söyleyebilirim ayrıca line out modunda da çok güçlü bi ses çıkşına sahip ancak i-riverın sesi hakkında yine bi bilgim yok.
    Karar vermeme yardım ederseniz çok sevinirim.

• evet ben de arkadaşla aynı durumdayım ama ben daha ekliycem bu sony hd5 in tüş kırılma sorunu varmış nedir bu sorun bi arkadaş aydınlatabilirmi bizi her alette görülürmü sony garanti kapsamına alıyomu gibi
  • Evet bu tuş kırılma problemini bende okudum. Genelde gri olan HD5 de daha çok oluyomuş. Ortaki + şekilindeli tuşların altında parlak bir kısım var bazı HD5 lerde + nın birleşim yerlerinde çatlama oluyomuş. Okuduğum ingiliz forumundakiler ingilteredeki sonynin servisine HD5 lerini gönderip ücretsiz olarak tamir ettirmişler.
  • benim bildiğim HD3 ile 5 arasında tip dışında çok büyük fark yok. Ben 3'ten çok memnunum. 3 alırsanız, aradaki farka da bir remote ya da güzel bir kulaklık alırsınız.
  • ama bide hd 5 in şarjı daha fazla dayanıyomuş ki bu benim için bayaa önemli
  • Eğer Amerikadan alıcaksan ve sana Pil süresi önemliyse, sana Cowon iAudio X5L öneririm. Çok övülen bir alet, büyük bir ihtimalle ben de alıcam - ama ben X5 alıcam X5L değil, aralarındaki farkı;

X5 - 15 Saat Pil
    X5L - 34 Saat Pil

bende H320 ve X5 arasında kaldım ve X5e karar verdim...

yalnız X5 ve X5L arasında kalınlık farkı var, burdan görebilirsin:

http://www.iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=2772&highlight=size

Burdanda H320 ve X5L arasındaki farkı görebilirsin:

http://www.iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=4257&highlight=size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 19 Ekim 2005, 17:43:45 >

• bende cowon X5l mi alsam toshiba gigabeat f20 mi alsam hangisini alsam bilemiyorum cowon : 385 $ toshiba : 320 $ Melik sen soyle yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x5 al ;)
  • daha son kararimi vermedim arkadasa hadi artik karar ver deyip duruyor .. x5 vs f20
  • arkadaslar iriver h340 yani 40gb olan : 520 milyon lira alinirmi bu fiyata
  • beyler benim bi sorum daha olacak (kusura bakmayın forumda yeniyim algılamam da yavaştır:) şimdi bu hd 5 in pil süresi amazonda 49 saatte kadar diyo hd3 içinde 30 diyodu bazı yerlerde (bu forumda) bunun doğru bazılarında da sadece 8 (sekiz) saat gittiğini okudum hangisi doğru
  • yeniden okuyunca soruyu tam anlatamadığımı anladım (algı yavaş) şimdi hd 3 de varsa bu sorun hd 5 dede olabilir diyo düşünüyorum ayrıca bende de mzn-10 vardı aynı sorun ondada vardı pili dayanmıyodu md nin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.