Şimdi Ara

Sony NWZ-W202 mi yoksa Creative Zen X-Fi mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki mp3 player arasındaki farklılıkları biliyorum. Benim için tek önemli olan ses kalitesi. Bildiğim kadarıyla Creative X-Fi nin yanında EP-830 veriliyor. Önceden kullanmıştım o kulaklığı.
    Sizden istediğim hangisinin ses kalitesinin iyi olduğunu söylemeniz. (tiz, bass vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hako93 -- 4 Ekim 2009; 19:42:30 >

• Tiz bakımından w202'yi bilemiyorum ama Zen X-fi gerçekten çok ileride. Bassları iyi verebilecek bir kulaklıkla da çok tatlı ve ayarından basslar alabilirsiniz. Enstrüman ayrımı harika ayrıca. Zaten w202 pek üst bir model değil ve taşınabilirliği ile ön planda. Sizi tatmin eder belki ama çok üst düzey bir performans beklemek yanlış. Nitekim incelemelerde de iyi olduğu ama çok üst düzeyde olmadığı belirtiliyor. Zen X-fi'ın karşılaştırılabileceği seriler S veya A serileridir.
  • Sony kullanıcısı olarak bass ve tizler ne çok iyi nede çok kötü orta fakat ben sürekli yüksek seste dinliyorum o yüzden beni pek tatmin etmiyor. Birde dikkat çekiyor.. Kulakçıkları'da değişebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.