Şimdi Ara

sony nx 700 ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba bende 1 hafta önce 40" nx 700 aldım.tercihimde burada yazan arkadaşların çok etkisi oldu.öncelikle forumda yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.evde tvyi izleyince doğru tercih yaptığımı anladım.sanıyorum bu seri kalkmak üzere ancak ikilemde kalan arkadaşlar varsa kesinlikle öneririm.benim yansıma ile ilgili endişem vardı.bu olay izlenme açısına göre değişiyor.ancak rahatsız edici boyutta değil.burada kullanan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var ben şimdilik. goldmaster cı55000 uydu alıcısı ve standart scart kablo ile izliyorum.bu donanımla olabileceği kadar iyi bir görüntü var.ancak akşam ezel dizisinde(sadece bu programda)insanların yüzlerine yakın çekim yapıldığı planlarda yüz görüntüsünde oynamalar oldu.daha çok aşağı yukarı şeklinde ve bir hareketten sonra durdu.dediğim gibi sadece bu programda ve her sahnede değil.acaba yayına mı bağlı? ayarlar ile mi ilgili? ya da programdan mı kaynaklanıyor.teledünya abonesi olmak için başvurdum ozaman değişir mi?ya da tv de bir sorun olabilir mi ?bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• 2,5 aydır bu modeli Digiturk SD yayınla kullanıyorum. Bahsettiğiniz problemin uydu yayınıyla ilgili anlık bir düşüşten ileri gelmiş olabileceğini düşünüyorum. Ben şimdiye kadar böyle bir şey farketmedim. Ancak zaman zaman yayının kalitesinde epeyce düşmeler de yaşamıyor değilim. Bunun için Digitürk'e de buradan selam ederim! Bu modeli kayınpederimle aynı zamanda aldık. O uydu bağlantısıyla izliyor ve benim aldığım yayın kalitesinden çok daha iyi. Yani TV'nizle ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum.
  • ilginize teşekkür ederim.bende servise sordum.yayın kalitesi düşük olduğunda tv işlemci ile düzeltmeye çalışır dolayısıyla bu durum normaldir dedi.zaten sadece bir kanal ve programda rastladım.sizinde dediğiniz bib tv de sorun olacağını sanmıyorum.
  • bende bu tvyi çok beğeniyorum .taşınınca tv değiştirip nx700 alacağım. önce altyapı olsun diye hd receiver hiremco x3 aldım. sadece hd kalitesinde yayın alabilmek için. tüplüde şuan farkı pek anlayamadım. umarım nx 700 de fark anlaşılır.

sd yayınlariçin nekadar kaliteli sinyal gönderseler bile ; hd kanalların tadı olmuyor dediler. ama neyazıkki türk kanalları çok sayıda değil. tek sıkıntı bu şuan. ama uyduda çok sayıda hd yayın var.
  • Ben bu tvyi digiturk hd kutu ile izliyorum. Gerçektende bu tv + hd yayın bir araya gelince mükkemmel bir kalite var. Almak isteyen tüm arkadaşlar gözü kapalı alsınlar. Ayrıca internete bağlanıp video sitelerde video izleme özelliğide çok güzel bir alternatif olmuş. Bilginize şuan hd yayın yapan kanallar: Atv showtv kanald startv trthd atvhaberhd benim bildiğim türk kannalları bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.