Şimdi Ara

Sony NX700 mü phılıps 7695 mı? Üstadlar Buraya !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki Cihaz Arasında Karasızım NX700 mü Phılıps 7695 mi ilk Alımda ki Cihaz Samsung 40C6000 idi. Yorumlarnını bekliyorum...

• arkadaşım bende iki ay bu iki tv arasında gittim geldim....7695 ambi. Ve açık kaynak internet için cazip gelmişti.ama yanyana durduğunda nx700 görüntüsü daha hoşuma gitti.ayrıca sony kalitesine güvenım daha fazla..tercihim sony oldu...ikisini aynı anda görüp karar vermelisin....aynı segmentin ürünleri bence..
  • Yan yana göreceğim biryer bulamadım gezmediğim elektronik market kalmadı.Sd yayın performansını bi göremedim gitti sonradan da pişman olmak isteiyrum.
  • bende uzun araştırmalar sonucunda philips 7695 de karar kıldım. Ve hafta sonu bu tv yi aldım. HD kalitesi mükemmel ayrıca renkler ve parlaklık kesinlikle sony den daha iyi sonuçta alman teknolojisi kesinlikle philipsi öneririm pişman olmazsınız. Büyük bir zevkle izliyorum. SD yayın performansı da çok iyi dediğim gibi philipsi tercih edin sonuçta insanlar fikirlerini beyan ederken sonuçta sony diye geçiştiriyorlar. Sony nin artık adı var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system41 -- 18 Ocak 2011; 22:26:34 >
  • diğer yorumlara pek katılmıyorum. 3 gun once aldık ve şahane bir led tv
  • arkadaşlar gerçekten her yönüyle mükemmel bir tv. hd full hd den hiç bahsetmeyeyim bence bu seviyedeki tv lerin performansı zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı. normal kanalları izlemedeki performansı ise gördüğüm lcd lerden çok çok iyi. tavsiye ederim.
  • Reis ,Çapulcu hocam Hangi tv Phılıpsmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Tv önerisi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iki üründe gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.