Şimdi Ara

Sony Tv önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese, 7-8K bütçe derken ve şu iyi kötü vs derken kafayı sony ile bozdum :)

Evet pahalı ama TCL vs yorumlardan sonra kaçtım biraz.

12K civarında sony'ler var ama öneriniz nedir ?

12K vermişken 100Hz olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 10 Şubat 2022; 21:49:16 >

• sony de xj90 altı modeller alınmaz hocam adı sony diye 8 serisini almak gibi bir hata yapmayın derim...

Sony Tv önerisi ?
    Sony Tv önerisi ?
    Sony Tv önerisi ?
    Sony Tv önerisi ?
    Sony Tv önerisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 11 Şubat 2022; 2:29:5 >

• RNNN kullanıcısına yanıt

Hocam her şey iyi güzel de para yetişmiyor. Anlamadım ki ne alayım, ne edeyim.

48" LG OLED var. Acaba onu mu alayım. ilk TV LG idi. Sorun çıkınca biraz ön yargılı olmaya başladım ki benim aldığım modelden arkadaşlara da aldırdım aynı şekilde sorunlar yaşadık. Para da olmayınca diğer TV'lerde durumları belli olunca " mecbur" bu fiyatlara çıkayım dedim

• mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt

hocam elektronik şans işidir yanık durumu olmasa kesinlikle 48oled alın derim ondaki görüntü kalitesini başka modelde bulamazsınız ama ips panellere gerçekten yazık bu paralar verilmez artı sony markasını sorunsuz olsun diye tercih edeceksiniz sanırım ama sony dede sıkıntı çıkmaz diye bi durum yok çünkü sony eski sony değil oda diğer markalar gibi çoğu parçayı başkasından alıp montajlıyor yani madem o kadar çıktınız yıllarca kullanılacak bi cihaz sonuçta tv almışken iş görür bişey alın derim ülkemizde az paralar değil artık tv ler 2 yılda bir alınmıyor...

• sony için

ucuzdan pahalıya alınacak tv ler

50-55 inch x85j yaklaşık 13-14bin

va direct (fald yok) 100hz 8bit x1 işlemci

55 inch xh9005 15bin

va fald 100hz 10bit x1 işlemci

xh9096 yerine bu sene bunu sürmüşler piyasaya

55 inch x90j 16bin

va fald 100hz 10bit XR yeni işlemci

tcl ye ben bulaşmazdım motion sıkıntılı buldum ben

12bin bütçeye çıktıysan tcl ve sony 81yerine x85j incele

81'e göre daha makul seçenek

• Sony 8 serisinden x85j 120 hz Va paneli ve wide color gamut ile en alınası tv lerdendir. Kendisi başkasından parça almayan üretici olmadığı gibi her kaliteli bileşen de üreticinin talebine göre üretilir. Boş boş insanları hataya iten pazarlamacı tayfasından uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q60A ve Philips 8506 bir bakın derim.Bunlar 50 hz tabi.100 hz için en az 13bin gerekiyor gibi.Merak ettiğiniz soru olursa sorabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv box önerisi
    5 yıl önce açıldı
    LED TV Toshiba mı Philips mi?
    13 yıl önce açıldı
    TV Tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendini bilirkişi sanan bazı arkadaşlar var içinde 5 yıllık işlemci olan karartma ayarı bile olmayan çakma 10bit tv ye 14-15bin gibi rakamlarla alınası diyorlar komedi...arkadaşlar sony markasında bu sene alınacak en düşük model x90j modelidir sadece 2bin farkla hem yeni işlemci hem fald aydınlatma hemde gerçek 10bit bir tv ye sahip oluyorsunuz bu forumda o kadar iş bilmez f/p nedir bilmez adamlar varki işleri güçleri boş muhalefet...

• özelikle sony istemiş başlığı açan
    bütçesi x90j ye yetmiyorsa ne öneriyorsun

sence motion fakiri hangi zamzungu alsın
    12 bine 50hz 8 bit q60a
    13 bine 8 bit edge led q70a
    14 bine ips 8 bit q80a ?

ve ya para biriktirsin
    soğutmalı sony oled mi alsın
    önerin nedir
    yazımızda kusur yok bilirkişilik taslamak hiç yok
    kibir yok yönlendirme yok
    sony sorulmuş temel özellikler ile cevap verilmiş
    5 yıllık yeaaa diye kuçumsediğin x1 hala diğerlerine nal toplatıyor özelikle çok sevdiğin en yeni zamzunglara
    acaba sen kendini ne sanıyorsun .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 11 Şubat 2022; 23:2:58 >
  • recep R kullanıcısına yanıt

15binlik önerimi istemiş arkadaş ? 12 bin demiş 12bine sony de ne alınıyor x80j gidip 12bin bu tv ye versin diyorsanız haklısınız yok değilseniz haksızsınız f/p denen bişey var insanlara öneri verirken aradaki farkları bu farkların önemini para olarak karşılığınıda anlatır kararı ona bıraksınız 2binlik fark için x85j alırmısınız mesela kendinize x90j varken ? yada x90j için bütçe artması gerekirken parayla alakalı bir yorumunuz varda x85j için aradaki farkı sizmi vereceksiniz ? sizin yazdığınız özellikleri o arkadaş zaten googledan yazıp görüyor ha sorunuza gelirsekte 50hz parlaklığı konrtrastı yerlerde ips panele 12 bin vereceğine yukarda görüldüğü gibi q60a alması çok daha hayrına bu tv ler aynı fiyatta olduğuna göre...bütçe yukarı çıkarsada alınacak tv x90j modelidir karartmasız 8bit 5 yıllık işlemcisi olan tv değil bu kadar basit...

• evet anlaşıldı
    12 bine q60 alıyoruz
    teşekkürler

siz olsanız ne alırdınız yada ne önerirdiniz 12 bine ? belki bu gereksiz muhalefet mesajlarınızdan sonra konu sahibi arkadaşa bi faydanız olmuş olur...

• tartışmaya veya uzatmaya gerek yok
    samsung q60 tavsiyene uymasını
    salık vereceğiz ne yapalım
    o paraya en iyisi buymuş

meşajını aldık samsung diyor musun sen de Recep kardeşim :)))

• Bu tv lerde pentium amd işlemci çıkmadı mı daha ya nedir bu? Biz 8 çekirdek office windows 11 işlemcili tv istiyoruz bir de tüm parçaları kendi fabırkasında çinli ablaların baldırında sarılsın istiyohk :))

gerçekten soruyorum varmı 12bine alınacak bi tv size göre şu piyasada lg markasının alayı ads ips 50inchler harici...tcl deseniz konuşmaya bile gerek yok sizce varmı bilmiyorum...philips deseniz aynı...sony de x85j x90j parası nerdeyse zaten bütçesi uygun olsa x90j önerir geçeriz ama uymuyor q60a çokmu iyi değil ama bu fiyat aralığında benim bildiğim başka bi seçenek yok...hocam bakın benim her yazdığımın altında bişey aramanıza gerek yok benim burda elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaktan başka bir amacım yada çıkarımda yok yıllardır bana karşı tutumunuz aynı ha yanlışım olur düzeltin problem değil ama doğru söylediğim bişey için üstü kapalı beni suçlamayın mesela işlemci karşılaştırması yapmışsınız samsunga nal toplatıyor demişsiniz toplatsın bana faydasımı var zararımı var benim için bir önemi yok konusu bile geçmediği halde bana bunu söylemenize gerek yok ha dersinizki x1 yeni xr dan daha iyi onuda farklı bi konuda tartışalım problem değil ama bu konuyla hiçbir alakası yok umarım anlatabilmişimdir kendimi...

• sevgili kardeşim yapma bunu
    q60 İlk çıktığı günden tavseye edip durdunuz
    ilk serilerde hemde 100 hz iken
    taa ilk serilerde verdik notumuzu iyi değil dedik
    kullanıcılarda neler çıktı neler bulutlanmalar kasa açılmaları vs. ben sana ne diyeyim şimdi
    kaldı ki samsung çoktandır yerli atmaca montaj
    q60 alacağıma yerli grunding va alırım aynı şey
    3-4-bin belki 5bin daha ucuza
    hiç x1 ile emsal olur mu
    neyse boş yere tartışmak soru soran arkadaşa faydası olmaz
    81 alma çıkabiliyorsan 85 te başla dedik

iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 11 Şubat 2022; 23:52:36 >
  • Ptolomeo kullanıcısına yanıt

hürmetler

sevgili kardeşim

• grundig ile q60 aynı şey diyorsanız ne konuşsak boşa sizede iyi akşamlar...

• X90J iyi.
    Ama sanırım şu aşamada o kadar çıkamam. He acelem de yok aslında. Alıp kapalı kutu bir köşeye bırakcan. Yarın bir gün fiyatların artacağı kesin. Evlilik vs durumları olursa alır onu kullanırım. Olmazsa da evde ki Sony 7596 serisini köye, bunu eve kurarım. Ama aklıma böyle bir şey gelmişken daha da atmadan almaktan yanayım. Bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz bu fikrim için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.