Şimdi Ara

Sony Playstation 5 Pro, 50 bin TL’lik fiyatıyla satışa çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    italya'da gittiğim ülke olduğu için bildiğimi anlatayım. ps5 500€ fakat bunun içinde gümrük vergisi ve %22 kdv de var, sadece ötv yok. öyle mantıksız hesaplatmışınız ki avrupa'da kdv ve gümrük vergisi dahil olan fiyatı türkiye'ye gelen vergisiz fiyat gibi göstermişsin. 799$ içinde orada satılırken kdv ve gümrük vergisi var. o fiyata sadece %20 ötv ekleyeceksin.

• ahmetkaraci kullanıcısına yanıt

Ben herhangi bir şey hesaplatmadım.

İlgili sitede bu tarz ürünler için ayrı ayrı başlıklar mevcut.

Sitenin hatası AB de geçerli perakende satış fiyatlarını vergisiz fiyat olarak baz alması.

Ama bu durumda %70 civarı vergi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ki site zaten not olarak ek bilgilendirme yapmış.

Sony Playstation 5 Pro, 50 bin TL’lik fiyatıyla satışa çıktı

Sony Playstation 5 Pro, 50 bin TL’lik fiyatıyla satışa çıktı
    Sony Playstation 5 Pro, 50 bin TL’lik fiyatıyla satışa çıktıvergi hesaplayıcı
    Vergi Hesaplayıcı
    https://vergihesaplayici.com/konsol-vergisi-hesaplayici/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 7 Kasım 2024; 13:7:12 >

• Vega V kullanıcısına yanıt

maalesef %70 vergi yok, ötv ile türkiye satış fiyatı 32.828 TL olmalıydı. aradaki farkı Türkiye distribütörü yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 7 Kasım 2024; 13:28:21 >
  • avrupa ile vergi ve kdv aynı , tek fark ekstra alınan %20 ötv. 32.828 TL fiyat olmalıydı. devlet fazladan 5505 tl alıyor, normal kar dışında artı olarak aradaki farkı 17.172 tl'yi Türkiye distribütörü yiyor.

• Sony Playstation 5 Pro, 50 bin TL’lik fiyatıyla satışa çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt
    Almayınca esssssek gibi fiyat inecek tabi

Bak s24 feyi 28den 29dan soktular bu fiyata gitmez dedik

Esssssek gibi 24e indirdiler kampanya mampanya ayagina

Bu konsol satmasin esssssekler gibi indirecekler fiyatını yok öyle yağma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetkaraci kullanıcısına yanıt

Her halükarda toplam vergi %72,8 eder, bu ürünün fiyatına göre değişen bir oran değil.

Bu oranları sırası ile çaptığınızda %72.8 oranını bulursunuz.

Gümrük vergisi %20

ÖTV %20

KDV %20

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Adamların çok umrumda olduğumuzu sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre00 E kullanıcısına yanıt
    Dostum bize geciren zaten aracilar

Sony Türkiye'yi coktan satti terk etti

Suan bu malin satış fiyati 35i bilemedin 40ı gecemez vergileri yanlış hesapliyorsunuz

Bence alacak olan zaten ps5 alsin abi ne gerek var biri 10 TERAFLOPS digeri 16

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimbilir PS6 kaç liradan çıkacak? En iyisi radeon ekran kartlı bir pc.

• Yanlış kişilere çemkiriyorsunuz pek kıymetli oyun severler.

Bütün dünyada en gelişmiş ülkelerden, ayak basılmadık kabilelere kadar ticari işlemlerin geçerli olduğu her toprak parçası üzerinde uygulanan kdv denen Delidumrul vergileri ne hikmetse bütün yer küre ülkelerinde kabul edilebilir oranlardayken, güzel yurdumda aldığınız her neyse %80 ini bir takım bıyıklı erkek kılığında gezen godoşlara vemek zorundasınız.

Bir de bunları yarın yokmuş gibi savunan dötünü diliyle silmek için birbiriyle yarışan dildo bağımlısı bir güruh var. Neymiş her yerde pahalılık varmış gibi büyük ihtimal herkesin cebinden gasp edilen paraların anca dumanından nemalanan bir takım ucubeler yaşanan bu şartları normalleştirme çabası içinde.

Kıssadan hisse Sony'e distribütöre Bilkom'a küfür edeceğinize kimin 7 ceddine küfür edeceğinizi bi iyice tartıp biçin sonra düz gidin. Birilerinin sayesinde tl ile bi taraflarını silmeye tenezzül bile etmeyen bir topluluk oluştu ve bunların yaratıcısı Frenkenştayn bozması zombi ve saz arkadaşları de La Fonten'den masallar anlatmakla meşgul yiyen varsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myölnir -- 7 Kasım 2024; 18:34:44 >

• şişik verginin kimlere gerektiği gerçeği hakkındaki mesajım en beğenilenlere girince silinmiş :) doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. gidin yurtdışından alın aynı paraya gelir.paranızın tümü size kalsın

• 600-800€ olan bir konsol nasıl 50000 oluyor yuh! (Evet 600 e bırakanı gördüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 7 Kasım 2024; 20:09:36 >
  • Vain kullanıcısına yanıt

millet de deli gibi satın almasın bilinçli olsun

• Şu teknolojik aleti ülkemizde şu anki kura göre söylüyorum 1450 dolara (1 dolar=34,34 TL) satılmasına vesile olanlara bol bol selam söylüyorum.

Selam olsunSony Playstation 5 Pro, 50 bin TL’lik fiyatıyla satışa çıktı 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.