|
Sony Playstation 5 Pro, 50 bin TL’lik fiyatıyla satışa çıktı (2. sayfa)
-
-
Ben herhangi bir şey hesaplatmadım.
İlgili sitede bu tarz ürünler için ayrı ayrı başlıklar mevcut.
Sitenin hatası AB de geçerli perakende satış fiyatlarını vergisiz fiyat olarak baz alması.
Ama bu durumda %70 civarı vergi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ki site zaten not olarak ek bilgilendirme yapmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 7 Kasım 2024; 13:7:12 >
-
maalesef %70 vergi yok, ötv ile türkiye satış fiyatı 32.828 TL olmalıydı. aradaki farkı Türkiye distribütörü yiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 7 Kasım 2024; 13:28:21 > -
avrupa ile vergi ve kdv aynı , tek fark ekstra alınan %20 ötv. 32.828 TL fiyat olmalıydı. devlet fazladan 5505 tl alıyor, normal kar dışında artı olarak aradaki farkı 17.172 tl'yi Türkiye distribütörü yiyor.
-
-
Almayınca esssssek gibi fiyat inecek tabi
Bak s24 feyi 28den 29dan soktular bu fiyata gitmez dedik
Esssssek gibi 24e indirdiler kampanya mampanya ayagina
Bu konsol satmasin esssssekler gibi indirecekler fiyatını yok öyle yağma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her halükarda toplam vergi %72,8 eder, bu ürünün fiyatına göre değişen bir oran değil.
Bu oranları sırası ile çaptığınızda %72.8 oranını bulursunuz.
Gümrük vergisi %20
ÖTV %20
KDV %20
-
Adamların çok umrumda olduğumuzu sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bize geciren zaten aracilar
Sony Türkiye'yi coktan satti terk etti
Suan bu malin satış fiyati 35i bilemedin 40ı gecemez vergileri yanlış hesapliyorsunuz
Bence alacak olan zaten ps5 alsin abi ne gerek var biri 10 TERAFLOPS digeri 16
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimbilir PS6 kaç liradan çıkacak? En iyisi radeon ekran kartlı bir pc.
-
Yanlış kişilere çemkiriyorsunuz pek kıymetli oyun severler.
Bütün dünyada en gelişmiş ülkelerden, ayak basılmadık kabilelere kadar ticari işlemlerin geçerli olduğu her toprak parçası üzerinde uygulanan kdv denen Delidumrul vergileri ne hikmetse bütün yer küre ülkelerinde kabul edilebilir oranlardayken, güzel yurdumda aldığınız her neyse %80 ini bir takım bıyıklı erkek kılığında gezen godoşlara vemek zorundasınız.
Bir de bunları yarın yokmuş gibi savunan dötünü diliyle silmek için birbiriyle yarışan dildo bağımlısı bir güruh var. Neymiş her yerde pahalılık varmış gibi büyük ihtimal herkesin cebinden gasp edilen paraların anca dumanından nemalanan bir takım ucubeler yaşanan bu şartları normalleştirme çabası içinde.
Kıssadan hisse Sony'e distribütöre Bilkom'a küfür edeceğinize kimin 7 ceddine küfür edeceğinizi bi iyice tartıp biçin sonra düz gidin. Birilerinin sayesinde tl ile bi taraflarını silmeye tenezzül bile etmeyen bir topluluk oluştu ve bunların yaratıcısı Frenkenştayn bozması zombi ve saz arkadaşları de La Fonten'den masallar anlatmakla meşgul yiyen varsa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myölnir -- 7 Kasım 2024; 18:34:44 >
-
şişik verginin kimlere gerektiği gerçeği hakkındaki mesajım en beğenilenlere girince silinmiş :) doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. gidin yurtdışından alın aynı paraya gelir.paranızın tümü size kalsın
-
600-800€ olan bir konsol nasıl 50000 oluyor yuh! (Evet 600 e bırakanı gördüm)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 7 Kasım 2024; 20:09:36 >
-
millet de deli gibi satın almasın bilinçli olsun
-
Şu teknolojik aleti ülkemizde şu anki kura göre söylüyorum 1450 dolara (1 dolar=34,34 TL) satılmasına vesile olanlara bol bol selam söylüyorum.
Selam olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X