Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36.251
Cevap
642
Favori
2.784.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekonsada 750 tl 50 tl de hediye çeki veriyor 700 e geliyor
  • Arkadaşlar bende alıcam sıfırları bi araştırdım izmir için en iyi fiyat ps3 250 + world cup 799 la best buy da.Ama vatana gidemedim orda bazen izmire özel kampanyalar oluyor...Eğer izmirde daha iyi fiyata bulabilen varsa yazsın lütfen..
  • bekleyin

bu aksam e3 te sony sov var..elbet ucuzlıcak yeni ps3 slim gelirse fiyatlar iyice düser..psp 2 de gelirse oıf offf diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
    arkadaşlar teknosada hediye çekiyle beraber 700 tl oluyor sizce nasıl alıyım mı daha ucuzu var mı acill lütfen

dostum ben ps3 aldm ve cok arastirmistim best buy'dan ps3 250gb+world cup+2.kol 870 liraya aldim hemde 12 taksitle ve bundan daha ucuzu garantili olarak yok..

senin bestbuy dan aldığın da 700tl ye falan gelmiş + 2. kol 100 desek + world cup da 70 iyiymiş bu fiyat fena değil yani , ankarada kampanya yok ki başka arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

quote:

arkadaşlar teknosada hediye çekiyle beraber 700 tl oluyor sizce nasıl alıyım mı daha ucuzu var mı acill lütfen

dostum ben ps3 aldm ve cok arastirmistim best buy'dan ps3 250gb+world cup+2.kol 870 liraya aldim hemde 12 taksitle ve bundan daha ucuzu garantili olarak yok..

senin bestbuy dan aldığın da 700tl ye falan gelmiş + 2. kol 100 desek + world cup da 70 iyiymiş bu fiyat fena değil yani , ankarada kampanya yok ki başka arkadaş

ankarada bundan baska guzel kampanya yokki bu dedigim paketi carrefourdaki sony shop 1000lira nakit fiyat cekti en avantajli best buy.. Ama 2.kol sadece bu pakette %50 indirimli..

• 700 ne ne diyosunuz arkadaşlar güzel fiyat mı
  • quote:

700 ne ne diyosunuz arkadaşlar güzel fiyat mı

120gb bos ps3 660liraydi best buyda oyun fln olmayanindan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

bekleyin

bu aksam e3 te sony sov var..elbet ucuzlıcak yeni ps3 slim gelirse fiyatlar iyice düser..psp 2 de gelirse oıf offf diyorum

ikiside gelmedi sence hala düşer mi

• istanbulda 700 den aşağı gören duyan var mı
  • Oyun konsolu pazarı kızıştı

13:48 | 16 Haziran 2010

Nintendo’nun Wii ile öncüsü olduğu hareket algılama sistemli oyuns sistemi pazarında önceki gün Microsoft’un Kinect’i tanıtmasının ardında Japon Sony de, Playstation 3 için harekete duyarlı yeni sistemi "Move"u sundu.

Yeni oyun sistemi "Move" Avrupa pazarına 15 Eylülde, dört gün sonra da ABD’de satışa çıkacak.

Sony’nin Başkan Yardımcısı Peter Dille, Los Angeles’taki elektronik oyun fuarı Electronic Entertainment Expo’nun (E3) açılışında düzenlediği basın toplantısında, Playstation Move’un oyun düşkünleriyle ara sıra oyun oynayanlar arasındaki uçurumu derinleştireceğine inandıklarını söyledi.

"Move" sistemi 50 dolara, atış oyunlarında kullanılacak daha küçük bir aparat 30 ve joystick hareketlerini algılamaya yarayan "Eye" isimli kamera da 40 dolara satılacak. Tüm bu aparatlar ve bir oyunun bulunduğu paket de 100 dolara piyasaya çıkacak. Konsolun da içinde bulunduğu paket de 400 dolara satılacak.

Yeni yonu sistemi için özel tasarlanan ilk PS 3 oyunları arasında "Resident Evil 5 Gold Edition" ve "Tiger Woods PGA Tour 11" bulunuyor.

Nintendo’nun 2006’da piyasaya çıkardığı Wii ve yeni tanıtılan "Move"’un aksine Microsoft’un XBox 360 için tasarlanan oyun sistemi "Kinect" joystick gerektirmiyor, bir 3D kamera oyuncunun hareketlerini algılamaya yeterli oluyor.

Bu sistemde "XBox müzik çal" gibi sesli komutlar da verilebiliyor.

Amerikalı üretici Microsoft, Kinect’in güzün piyasaya çıkacağını bildirdi, ancak fiyatını henüz belirtmedi.

milliyet

• quote:

Orijinalden alıntı: zombisamuray

quote:

bekleyin

gelmedi ...SONY tam bir hayal kırıklığı yasattı..xbox ve nintendo show yaptı..

''fuarın bitmesini bekleyen kesim xbox a yönelince SONY PS3 satıs rakamında bir indirime gidecegini duyurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn16 -- 16 Haziran 2010; 20:14:50 >

• quote:

quote:

quote:

bekleyin

''fuarın bitmesini bekleyen kesim xbox a yönelince SONY PS3 satıs rakamında bir indirime gidecegini duyurdu..

Yeni ps3 slim ne alaka onu anlamadım ben? Slim daha yeni çıktı zaten bidaha mı çıkarsınlar

• Şimdilik en iyi fiyatlar aşağıda:

İstanbul'a özel %13 indirim.
    Ps3 slim 120gb + 2 dualshock + Infamous oyunu
    869tl

İstanbul'a özel %18 indirim.
    God Of War Pack 250gb
    899tl.

Beylikdüzü Migros'daki Teknosada oldukça mevcut!
    Bilginize.
  • arkadaşlar media markt de kampanya var..ps3 250gb-2 kol ve 1 oyun hediye 888 tl.bir bakın derim bence

www.mediamarkt.com.tr
    MediaMarkt - Avrupa'nın 1 Numaralı Elektronik Perakendecisi
    http://www.mediamarkt.com.tr/index.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

quote:

quote:

quote:

bekleyin

Yeni ps3 slim ne alaka onu anlamadım ben? Slim daha yeni çıktı zaten bidaha mı çıkarsınlar

http://forum.donanimhaber.com/m_40473405/tm.htm

ya 3 yeni model ps3 slim dediler farklı bir işlemci ve farklı renkler ile..bu slim fazla begenilmemiş..bende dahil bunalra bence bu slim iğrenc

cok basit malzeme kullanmıslar.fat ler daha şık duruooo

• quote:

Orijinalden alıntı: burjuvaa16

arkadaşlar media markt de kampanya var..ps3 250gb-2 kol ve 1 oyun hediye 888 tl.bir bakın derim bence

www.mediamarkt.com.tr
    MediaMarkt - Avrupa'nın 1 Numaralı Elektronik Perakendecisi
    http://www.mediamarkt.com.tr/index.php

,

kolun birini 100 e oyunuda 80 e satsan gene 700 e gelioo.bence 120 gb 700 e alıcagınıza bunu almak daha mantıklı

• arkadaslar ben ankara cepa carrefourdan ps3 250gb+gow3 paketi etiketi degiştirmeyi unutmuslar 969 lira yerine 849 liraya aldım artı %10 puan verdiler carrefour karta 85 lira 765 e geldi nasıl fiyat?
  • Arkadaslar istanbulda en uygun fiyatli ps3 slim nerede suanda? Yarin bi arkadasim almayi dusunuyor. 700 liraya falan bulunabilirmi?

Telefondan girdigim icin okuyamadim yazildiysa.
    Kusura bakmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Arkadaslar istanbulda en uygun fiyatli ps3 slim nerede suanda? Yarin bi arkadasim almayi dusunuyor. 700 liraya falan bulunabilirmi?

Telefondan girdigim icin okuyamadim yazildiysa.
    Kusura bakmayin

teknosada 700 tl
  • Arkadaşlar media markt'ta ki kampanyada takdir belgesini getiren öğrenciye 30 tl teşekkür belgesini getiren öğrenciye 20 tl indirim yapılıyor. Mod Nation Racers + ikinci kol + konsol 888 Tl ye satılıyor.

888 tl- 30 tl (çocuğun takdir belgesi) = 858 Tl
    858 tl -99 tl (modnationracers fiatı) = 759 Tl
    759 Tl - 100 tl (ikinci ps3 kol fiatı) = 659 tl Konsolun fiatı gelir. Broşürden 120 mi 250 gb mı anlayamadım.
    Ama 250 gb ise oldukça iyi gibi nedersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.