|
Bildirim
|
Bende Witcher 3'ü 2 ayda zor bitirdim. Çocuk olmadığı halde. Bizden geçmemiş üstadım, zaman yok. Uzak kalınca soğuyorsun, ama düğmesine bastıktan sonra 30 dakikaya bakar, sonra bir bakarsın 6 saat oluş...
Öğrenciliğinizin değerini bilin gençler. Az uyuyun, çok yaşayın. Sadece oyun için değil, başka şeyler için de. |
Almanyada asgari ucret 1300.1400 euro civari. Yani hemen hemen buradaki ve oradaki 1 euro 1 tl esitligi var. Buradaki adam 1400 ×× maas alacak. Ps4 almak istese neredeyse maasinin tamamini verecek. Oradaki adam 186 ×× sini verecek. 1000 ×× in bile altina inmemis olacak.
Sonrada avrupa bizi kiskaniyor.. ver mehteri... |
Arkadaş şu konunun içine eden tiplerden dolayı fırsat düşse haberimiz olmayacak. Kardeşim git ps3 ünü ikinci elde sat, git tv tavsiyeni ayrı konu açılmış ordan al. Her defasında bir heves giriyorum konuya millet ticarethaneye çevirmiş burayı. Şu konuyla bir yetkili arkadaş ilgilensin artık.
|
Ulan deli olacağım ya millet 1600 euro asgari alıyor 350 euro buna veriyor. Biz 1600 lira asgari alıyoruz 2500 lira veriyoruz. Neyse silivri soğuktur şimdi
|
aman ali rıza bey tadımız kaçmasın
|
Başlığı değiştirelim. Amozondan siparişi gelmeyenler diyelim. 1 haftadır habire birilerinin kargo durumunu okuyoruz. Bu mu sıcak fırsat. Tamam black friday gecti sipariş sonrası tartışmaların yeri burası mı. Buranın moderatoru nerde acaba. Sıcak fırsat diye giriyoruz adamın kartından para cekilmemiş onu okuyoruz. Bize ne kardesşim senin şahsi siparişinden. Ayrı bi başlık açın orda bekleyin cihazlarınızı. Baydı cidden.
|
Şu canım konu 50 sayfadır, kargom geldi, gelecek, gelmek üzere, gelebilir, geldi mesajlarıyla doldu, neyapalım yani kargo ya verildiyse hepbaraber mi sevinelim, oh çıkmış yola yandan
|
ohh bi tane kendinize bi tane de devlete alın inşşşallah bunca vergiye sesini çıkarmayıp hala bişeyleri sonuna kadar savunanların çocuğu tutturur almak zorunda kalır aminnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamyonlu34 -- 18 Mayıs 2010; 23:56:59 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|