Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.251
Cevap
642
Favori
2.784.265
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel kapmanyaymış alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Arkadaslar istanbulda en uygun fiyatli ps3 slim nerede suanda? Yarin bi arkadasim almayi dusunuyor. 700 liraya falan bulunabilirmi?

Telefondan girdigim icin okuyamadim yazildiysa.
    Kusura bakmayin

teknosada 700 tl

Teşekkür ederim, iyi fiyat

Yalnız internetten baktım, 749 TL gözüküyor.
  • Haftasonu Gold Bilgisayar'da 700 TL olacak sanırım.

Bir de şimdi Electro World'te ps3 slim 120gb + 2 kol + god of war 3 + pes 2010 900 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecharı

quote:

Orijinalden alıntı: HiRsCH

Bende beklemekten yanayım.Zamanında Wii+wii fit i 450 tl ye tr den alan birisi olarak konsollara 500-600 den fazla para vermek bence çokta mantıklı değil....

böle bi fiyat TR de bende hiç görmedim hocam.. sadece wii konsol desen ok ama + wiifit ben görmedim görememde heralde ;)

kardeş dediği doğru olabilir çünkü o dediği wii fit plus değil, wii de resort paketi olan motion plus olan değil o nedenle olabilir arkadaşın dediği doğrudur.
  • Arkadaşlar bir saat kadar önce media markt tan. Takdir belgesini göstererek 30 tl indirimle 888 tl lik paketi aldım. Bonusa 12 ayda taksit yaptılar. Darısı ilgilenen arkadaşlarımın başına.
  • bütün firmalara mail atıyorumm .vatan bimeks falan...

eskiden ne güzel ps3 kampanyası yapıyordunuz diye..E3 sonrası herkes konsol almak için yeni güzel bir kampanya cıkmasını beklemekte..söyle 500-600 tl arası ps3 slim oyuna gerek yok ne güzel olur demi...YERLERSE
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

quote:

Arkadaslar istanbulda en uygun fiyatli ps3 slim nerede suanda? Yarin bi arkadasim almayi dusunuyor. 700 liraya falan bulunabilirmi?

Telefondan girdigim icin okuyamadim yazildiysa.
    Kusura bakmayin

teknosada 700 tl

Teşekkür ederim, iyi fiyat

Yalnız internetten baktım, 749 TL gözüküyor.

50 tl de hediye çeki var dostum
  • goldda 700 yapmış
  • gold bildiğim kadarıyla sony eurasia garantisi vermiyor. Birde Ps3 alıcaksanız 50-100 verin sony garantili ürün alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelmez

Arkadaşlar bir saat kadar önce media markt tan. Takdir belgesini göstererek 30 tl indirimle 888 tl lik paketi aldım. Bonusa 12 ayda taksit yaptılar. Darısı ilgilenen arkadaşlarımın başına.

Karne için 19-20 sinde geçerli diyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

bütün firmalara mail atıyorumm .vatan bimeks falan...

eskiden ne güzel ps3 kampanyası yapıyordunuz diye..E3 sonrası herkes konsol almak için yeni güzel bir kampanya cıkmasını beklemekte..söyle 500-600 tl arası ps3 slim oyuna gerek yok ne güzel olur demi...YERLERSE

• Darty'de Sony Garantili

Ps3 699 TL - 8 taksit - kargo bedava
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Oyun-konsolu/SONY/PS3-120-GB-SLIM-KILLZONE2-p-31777-c-34.htm

Ps3 + PES2010 + SUPERCAR CHALLENGE + 2. DUALSHOCK SIXAXIS (kablosuz) 889 TL - 8 taksit - kargo bedava (sadece internet mağazasında)
  • Beko yada arçelikden alırsanız bedava internet kampanyası var 1 yıl boyunca.
  • Doğru karne hediyesi için 19-20 imiş. Ama orda sordular soruşturdular madem gelmişiniz verebiliriz dediler. Tabi biyerlerden telefonla okey almayı ihmal etmediler.
  • En uygun fiyatı şu anda MM veriyor madnation racer ve joystick 888 TL.
  • Gun itibariyla Ankara'da, Armada AVM'de;

PS3 120Gb + 2.controller + 1 adet oyun: 770TL
    PS3 250GB + God Of War + 1 adet oyun: 800TL

Telefonlari: 0 312 219 1538, Ilker Bey'le gorusebilirsiniz.
  • BEYLER

MEDIAMARKTTA GUITAR HERO BUNDLE 250TL KACIRMAYIN

2 GITAR + 1 BATERI + GUITAR HERO 5 OYUNU

kaçmaz
  • arkadaşlar electro word de
    ps3 120gb+2 kol+god of war 3+pes 10=899 tl sizce nasıl fiyat alıyım mı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.