Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36.251
Cevap
642
Favori
2.784.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Yani kol yok öylemi kusura bakma bu konuda pek bilgim yok

Standart paketin içinde bir tane kol var yani ekstra kol yok
  • bence eger sokta olursa kampanya güzel olur...649 tl normal fiyat...daha da düsmesi zor ben 20 gündür bekliyorum...

ben bu kampanyadan alırım...bide sıfır sixasis tama işte...720 ye.zaten oyunalrım duruoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn16 -- 23 Haziran 2010; 19:58:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsyn

quote:

Orijinalden alıntı: fleischman

Arkadaşlar çok sağlam istihbarat var 649 a slim paket 120GB 12 taksite Şok marketlerde haftasonu satışa çıkacakmış karne hediyesi kampanyası yapmışlar...

açıkçası çok da beklenen şok edici bir fiyat değil gibi geldi bana..

spot xbox 360 arcade packler 450 den satılıyorken bu fiyata 120gb slim ps3 çok iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleischman

Arkadaşlar çok sağlam istihbarat var 649 a slim paket 120GB 12 taksite Şok marketlerde haftasonu satışa çıkacakmış karne hediyesi kampanyası yapmışlar...

Evet gazetede de yayımlandı 10 taksit hayırlısı olsun bekleyen arkadaşlara
  • arkadaşlar şoktan geliyorum şimdi konuştum..
    -10 taksit maximum ve de world e varmış.
    -ürün stoklarda değilmiş sipariş üzerine getirtilecekmiş.
    -sipariş gelmesi 5 günde gelir falan dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi.
    -astek icetek mi ona benzer birşey söyledi ordan garantiliymiş.
    -money club cart varya ona da 10tl yüklenir dedi.nasıldır nedir tam bilmediğim için çıkartırız sorun değil dedi.
  • zaten best buyda 669lira baya bi zamandir sok'un garantisi pek saglam gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

zaten best buyda 669lira baya bi zamandir sok'un garantisi pek saglam gelmedi

ankara bestbuyda geçerli mi acaba?şokun taksit imkanı oldukça güzel. harcadıkça money clubtan puan kazanılıyor sanırım ordan 10tl denmek istendi. benim merak ettiğim 250 tl harcama yaparsam anında 25 tl yüklenebilir mi bana bu kampanya sayesinde(kişiye özel satış limiti kampanyası var ya migrosun). Eğer olursa 649-10-25=614tl gibi bir fiyata gelecek. sarı ışık hatası vermezse elimde patlamayacak gibi
  • Arkadaşlar bimeks'ten 780TL'ye (260x3) aldıgım 120gb slim ps3'ümü(2yıl garantili) ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Cihaz yepyeni durumda, istanbul içi oturanlar gelip görebilir. yanında fifa2010+hdmi kabloda veriyorum. Acil para ihtiyacı için satmak durumunda kaldım. ilgilenen olursa fiyat tercihini öm olarak gönderebilir...
  • arkadaslar bugun ankara da necatıbey caddesınden ızmır caddesıne gırıste hemen solda (teknosanın karsında) sony bayınde sordum hafta sonu ındırımlı paket

ps3 250gb + gow3 + ınfamous + ds3 = pesin 750 , 10taksit 799 dedi ihtiyacı olan kacırmasın bence

arkadaslar duzeltme yapıyorum kampanyayı ilk

ps3 120gb + 2 oyun (bıkac oyun saydı sanırsam aralarında modnatıon racers ta wardı) +ds3 =750 pesin , 799 10taksıt dedı

ben 10 gun once gow3 pack almıstım orda onun fıyatını sordum oda aynı ama onun yanında 1 oyun war dedi

bende ısrarla sordum
    ps3 250gb gow3 pack + 1 oyun + ds3 yanı 750 dedim

ewet dedı

o bı oyun hangısı modnatıon falan secebılıozmu dedım

ınfamous yada motostorm dedı

bıde bırı su sarı ısık hakkında bılgı werebılırmı ben 2 hafta oldu alalı bendekı hdd ısıgı hep sarı yanıo nedır bu sarı ısık olayı nerden anlıcaz ne yapıcaz acıl yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 26 Haziran 2010; 3:09:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanxmit

arkadaslar bugun ankara da necatıbey caddesınden ızmır caddesıne gırıste hemen solda (teknosanın karsında) sony bayınde sordum hafta sonu ındırımlı paket

ps3 250gb + gow3 + ınfamous + ds3 = pesin 750 , 10taksit 799 dedi ihtiyacı olan kacırmasın bence

bıde bırı su sarı ısık hakkında bılgı werebılırmı ben 2 hafta oldu alalı bendekı hdd ısıgı hep sarı yanıo nedır bu sarı ısık olayı nerden anlıcaz ne yapıcaz acıl yardım

Hepsinde geçerli mi acaba ?
  • bilmiyorum bi fikrim yok sormanız lazım bana ordak ıgorevli bu fıyatı werdi bende paylastım ama kendı fıkrımı sorarsanız hepsınde gecerlı degıldır cunku ben tesadufen sony bayı gorunce forumda bı arkadas sony bayılerınde ds3 kol +2 oyun = 140 tl yazmıstı onu sormak ıcın gırdım ole bı kampanyadan haberlerı olmadıgını soledıler
  • @serkanxmit

sarı ışık hatası genel hardware failure veya ısınma sorunu olduğu zaman ps3lerin verdiği bir hata. çoğunlukla 60gb lık modellerde görünüyor ama çok,çok küçük ihtimal de olsa tüm konsollarda bu risk mevcut. fazla detaylı bilgim yok ama forumlarda YLOD diye arama yaparsan birçok sonuç bulabilirsin.

750tl lik gördüğün paket sony eurasia garantili mi acaba? ayrıca satın aldığın yerin adını veya telefon numarasını öğrenebilirsem sevinirim.
  • hocam ilgin icin saol bi arastırıyım bakıyım sarı ısık ne oldugu hakkında okadar bılgım warda sarı ısıgı nerde weriyo hhd ısıgımı sarı yanıo yoksa acma kapama dugmesımi? gelelim sorularına

1. sony bayı olduguna gore eurasıa garantılıdır dıye dusunuyorum ama bılmıyorum farklı cıkabılırmı ben ordan almadım ps3 10 gun once carrefoure dan aldım

2. acık adresını werdım hocam telefonunu bılmıyorum tesadufen gırdım sordum ben yenıkentte oturuyorum 50km yol gıdıp ogrenenmem adına gelınce unuttum koskoca sony yazıo zaten ben sony ı gorunce gırdım 11818, 11880, 11824 gıbı numaralardan ızmır caddesı sony bayı dıyerek nosunu ogrenmeyı deneyebılırsın

umarım yardımcı olabılmısımdır...
    quote:

Orijinalden alıntı: ShotgunPadre

@serkanxmit

sarı ışık hatası genel hardware failure veya ısınma sorunu olduğu zaman ps3lerin verdiği bir hata. çoğunlukla 60gb lık modellerde görünüyor ama çok,çok küçük ihtimal de olsa tüm konsollarda bu risk mevcut. fazla detaylı bilgim yok ama forumlarda YLOD diye arama yaparsan birçok sonuç bulabilirsin.

750tl lik gördüğün paket sony eurasia garantili mi acaba? ayrıca satın aldığın yerin adını veya telefon numarasını öğrenebilirsem sevinirim.

• az önce aradım adamları.gow3 ve infamouslu paket için 800tl dediler ve içinde 2.gamepadin bulunmadığını söylediler. taksit olarak 8 taksitle 840 olur dediler. sanırım ben şok marketle şansımı deneyeceğim eğer ps3 gördüğünüz bir şok market varsa haber verirseniz sevinirim :)
  • desene ozaman o kalitesiz yerden bedava verseler alınmaz sebep
    1. elemanlar bilgisiz
    2. sordugum halde tegıt ettıklerıne gore bıldıgın ısportacı agzı cakma sony bayıı
    3. yada once ellerındekı 120 lıgı bıtırmek ıstıyolar cunku oda aynı fıyat ıdı ıkı oyunla kolla
    4. yada aradıgın kısı eskı fıyatını wermıs olabılır cunku ordakı adam bana haftasonu ındırımı dedı
    5. soktan 650 ye 120 alana kadar 750 ye ıkı oyun extra kol ıle ordan al ıstersen aradakı farkı ben sana nakit wereyım taksıtle 800 e al ben sana nakıt alırsan 150 werıyım kol+mod natıon+ dıger oyun ıcın takstli alırsan 180 cektiriyim karttan senınde ısıne gelsın benımde
    quote:

Orijinalden alıntı: ShotgunPadre

az önce aradım adamları.gow3 ve infamouslu paket için 800tl dediler ve içinde 2.gamepadin bulunmadığını söylediler. taksit olarak 8 taksitle 840 olur dediler. sanırım ben şok marketle şansımı deneyeceğim eğer ps3 gördüğünüz bir şok market varsa haber verirseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 26 Haziran 2010; 11:10:44 >

• adam içinde kol bulunmadığını söyledi.kol olsa koşa koşa alırdım ama kart limitim 700tl öğrenciyim o yüzden 700 lira altı olması ve taksitli olması benim daha çok işime gelir. 2. kol bana da lazım ucuza bulamazsam yurtdışından daha sonra alıcam gibi.
  • quote:

arkadaslar bugun ankara da necatıbey caddesınden ızmır caddesıne gırıste hemen solda (teknosanın karsında) sony bayınde sordum hafta sonu ındırımlı paket

ps3 120gb + 2 oyun (bıkac oyun saydı sanırsam aralarında modnatıon racers ta wardı) +ds3 =750 pesin , 799 10taksıt dedı

ben 10 gun once gow3 pack almıstım orda onun fıyatını sordum oda aynı ama onun yanında 1 oyun war dedi

bende ısrarla sordum

ewet dedı

Her Sony Bayii'nde geçerli mi bu?

• Adapazarı Sony bayisini aradım orada yokmuş böyle bir kampanya
  • bayi çakma sony bayisi degil sanırım Koç olması lazm adının armadada sony center var aynı isimli büyük ihtimalle sony eurasia garantili urun ve fiyat makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: New_Rockı

quote:

bende ısrarla sordum

ewet dedı

Her Sony Bayii'nde geçerli mi bu?

hocam bu konuda fıkrımı belırttım dıkkatlı okursanız

quote:

bilmiyorum bi fikrim yok sormanız lazım bana ordak ıgorevli bu fıyatı werdi bende paylastım ama kendı fıkrımı sorarsanız hepsınde gecerlı degıldır cunku ben tesadufen sony bayı gorunce forumda bı arkadas sony bayılerınde ds3 kol +2 oyun = 140 tl yazmıstı onu sormak ıcın gırdım ole bı kampanyadan haberlerı olmadıgını soledıler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.