Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36.251
Cevap
642
Favori
2.784.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ecvdr

bayi çakma sony bayisi degil sanırım Koç olması lazm adının armadada sony center var aynı isimli büyük ihtimalle sony eurasia garantili urun ve fiyat makul.

bence gayet cakma olsa gerek bunu kampanyayı ben yazdım ama herkesten once fırmadan ben sogudum cunku ben durduk yere kımseyı kandıracak degılım yoksa nıe bu konuyla bukadar ılgılenıyım gıder alırım kendım kım napıosa yapsın derım ama bende oldugu halde forumdasların yararlanmasını ıstedım ancak baska bı arkadas arayıp sormus ona farklı fıyat wermısler oda aynı sekılde yalan solıcek olmadıgına gore bence bu fırma cok bılgısız ve guwenılmez ha yok kardesım ben gıder bakarım SONY EURASIA GARANTILIDIR GERISI BENI BAGLAMAZ BEN GARANTISINI BILIRIM DERSENIZ SIZE KALMIS

quote:

Orijinalden alıntı: ShotgunPadre

az önce aradım adamları.gow3 ve infamouslu paket için 800tl dediler ve içinde 2.gamepadin bulunmadığını söylediler. taksit olarak 8 taksitle 840 olur dediler. sanırım ben şok marketle şansımı deneyeceğim eğer ps3 gördüğünüz bir şok market varsa haber verirseniz sevinirim :)

• Konuyu açan arkadaş, madem konu açtın, ilk mesajında güncel fiyatlar ve firmaları verirsen millet bu kadar sayfa okumak zorunda kalmaz.
  • konuyu acan b en degılım ama bızım ınsanımız bole armut pıs agzıma dus arkadasım bırazda sen arastır yaz herkesın haberı olsun bak benım ps3 oldugu halde ugrasıom bıseler ıcın sıze kalsa gıdek arastırak bız nakıt alak getırek ewınıze kurak sız elınıze gectıkce 5-10 yılda taksıt taksıt odeyın ne kadar kıyak olur demı?
    ayrıca okumak zorunda degılsınız ısınıze gelıosa nerde daha once nekadar satılmıs sımdı fıyat ne kullananlar ne dıo bunlar senın faydana
    quote:

Orijinalden alıntı: eagen

Konuyu açan arkadaş, madem konu açtın, ilk mesajında güncel fiyatlar ve firmaları verirsen millet bu kadar sayfa okumak zorunda kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 26 Haziran 2010; 15:40:18 >
  • sokun ps3 ünde bi cacık olmaz.garanti farklı bir firma ve istege göre gelioo.

50 tl daha verin 700 e media markttan alın daha iyi.ben biraz daha beklicem...
  • hayır geçerli değil bugün gittim almak için kampanya bitti dedi elektroworld
  • Az önce Necatibey Sony'den geldim.
    İki paket vardı.
    120gb+DS3+Killzone(emin değilim)=peşin ve sadece bugüne özel 50tl indirimle 777tl olduğunu söylediler.
    10 taksitli fiyatı da 820tl
  • Şimdi en iyi 250 gb kampanyası nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Şimdi en iyi 250 gb kampanyası nerede?

arkadasın dediği sony güzel kampanya..

media marktta cok güzel kampanya var..oraya bak 250bg+2 kol+2 oyun 900
  • media markt izmir son kampanya

ps3 250gb + mag + pes 2010 = 889 lira

yanında 2. kol yok ama bu paketi alana bir kol 99 lira..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | PoSeidoN | -- 28 Haziran 2010; 19:45:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozwizard7

quote:

Orijinalden alıntı: | PoSeidoN |

media markt izmir son kampanya

ps3 250gb + mag + pes 2010 = 889 lira

yanında 2. kol yok ama bu paketi alana bir kol 99 lira..

mag yerine başka bir oyun alma ihtimalimiz var mıdır ??

ps3 120gb şokta 640tl ordan almalımıyım bir sıkıntı olur mu şoktan alınca ??

yok ama bence fiyat güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozwizard7

120gb veya 250gb bir ps3 slim .
    +pes2010 istiyorum
    ekstra kol da tabi lazım olcak kablolu var joystiğim ama ...

çıkınca da gt 5 alırım

diyorum en iyi fırsat nerede var arakadaşlar ??

garantili de olsun tabi çok saçma biryerdn almak istemem ...

Bu paketin aynısını bende arıyorum.
    Çok değil 1 hafta kadar önce Electroworld de bu 3 lü ve ekstra GOW3 vardı 899tl idi.O zaman almadık şimdi bitmiş ne yazık ki.

• bu paketleri inceleyein belki işinize yarar.ben 2.konsolumu alacagım için oyun gereksiz hepsini oynadım.

benim için gerekli olan sadece konsol oda 600 650 gibi bir fiyat baan uygun olur...ben arastırmaya devam..

bütün siteleri gezdim kampanya falan yok

• @hkn16

Bende senle ayni durumdayim dostum, 2. Yi alicam hediye olarak o yuzden arastiriyorum bende habire
  • Ben de uygun fiyata kol (gamepad) bakıyorum. Şuan 2 kol var, 2 tane daha ihtiyacım var.

Dual Shock 3 olmasına gerek yok, Sixaxis de olabilir (yanlış bilmiyorsam sixaxis daha düşük versiyondu, o yüzden yazdım. Öyle değilse bile şöyle izah edeyim: orjinal Sony kablosuz kol. Herhangi bir özelliği olmasına gerek yok)

Nereden bakabilirim kollara?
  • kadıkoy yazıcıoglu civarında sıfır sixasisler 85 tl. 2 3 hafta once almıstım
  • Sixaxis denilen benim de bildiğim gibi titreşimsiz oluyor da, dualshock 3 olunca titreşimli ve daha pahalı oluyor yani değil mi?
  • alıyokrsanız d3 alın arada 10-20 tl fark var bukadarcık fark için değmez. orjinal olmasına dikkat edin, spotçulardan alın 99 tl filan fiyatları gidip teknosaya 160 tl ödemeyin.
    Onur__
    kardeş gittigidiyor a bak, güvendiğin spotçular bak, ya da shopto dan filan uygun fiyata alırsın arkadaşın filan varsa shoptodan alışveriş yapan o alsın senin adına, olmadı en bilindik yer forumdan al sıfır ve çok uygun satanlar var ..
  • Yani DS3un ek olarak sadece titresimi var sanirim, sadece pes oynuyorum zaten titremiyor, titreyecek oyunda da 2si titresin 2si titremesin yani bisey olmaz (2 adet ds3 var ondan)

Ben DS3 100 liranin ustunde oldugu icin sixaxis dedim, yani 50-60 liraya bulamiyoruz mu sixaxis
  • Real in bugün gördüğüm kataloğunda PS3 için kampanya şöyle;

120gb+South Africa+Resistance+2.kol=999TL
  • Ankara Kentpark'tan taze fiyatlar...

Sony Bayisi --> 120Gb + 1 Oyun + 2.kol = 770TL (oyun olarak infamous, killzone, motorstorm gibi bişiler vardı)
    MediaMarkt --> 250Gb + ModNation Racer + 2.kol = 919TL
    Darty --> 250Gb + GOW3 --> 899TL
    Darty --> 250Gb + NFS:Shift --> 849TL (böle bişeydi tam hatırlamıyom)
    Darty --> vb çeşitler vardı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.