Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36.251
Cevap
642
Favori
2.784.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şok ta kampanya devam ediyor sizden önce ücreti alıyorlar 5 işgünü içinde gelir deniyor 2 yıl garantisi var ama bir türk firmasını garantisini veriyor adınıda söyledi ama aklımda kalmadı diğer ps3 media veya diğerleri 2 yıl garanti bunlarında arkasında migros var oda koç holding demek acaba bir yanlış olurmu nedersiniz beyler aradaki fark baya var nerdeyse 2.kol üstelik 10 taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih70

şok ta kampanya devam ediyor sizden önce ücreti alıyorlar 5 işgünü içinde gelir deniyor 2 yıl garantisi var ama bir türk firmasını garantisini veriyor adınıda söyledi ama aklımda kalmadı diğer ps3 media veya diğerleri 2 yıl garanti bunlarında arkasında migros var oda koç holding demek acaba bir yanlış olurmu nedersiniz beyler aradaki fark baya var nerdeyse 2.kol üstelik 10 taksit

ben koç migrosu sattı diye biliyorum
  • 1 ay içinde ps3 almayı dsnyorum.Sizce fiyatlar düşer mi daha .Bu arada benim arkadaşım kadıköy tarafında(söyledi adresi ama unuttum) ps3 + kol 500 tlye aldıgını söledi.6 ay garantisi varmış
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/1125/106853/sony-ps3-120-gb-konsol.aspx

Sony PS3 120 GB Konsol

592,36 TL + KDV *KDV Dahil: 698,98 TL **
    Maksimum ile KDV Dahil 116,50 TL x 6
  • Canlandirin su konuyu olmesin yahu
  • göz garantisi vermiyorlar onlara, bu meretin en büyük sorunu bu zaten

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

1 ay içinde ps3 almayı dsnyorum.Sizce fiyatlar düşer mi daha .Bu arada benim arkadaşım kadıköy tarafında(söyledi adresi ama unuttum) ps3 + kol 500 tlye aldıgını söledi.6 ay garantisi varmış
  • göz hatası eski xboxlarda oluyor diye biliyorum ben.
    quote:

Orijinalden alıntı: Christhof

göz garantisi vermiyorlar onlara, bu meretin en büyük sorunu bu zaten

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

1 ay içinde ps3 almayı dsnyorum.Sizce fiyatlar düşer mi daha .Bu arada benim arkadaşım kadıköy tarafında(söyledi adresi ama unuttum) ps3 + kol 500 tlye aldıgını söledi.6 ay garantisi varmış

• Arkadaşlar bu kentpark taki sony center daki ps3 slim olanı mı?Dün bende gördüm de tam bakamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odt

Arkadaşlar bu kentpark taki sony center daki ps3 slim olanı mı?Dün bende gördüm de tam bakamadım.

evet slim.
  • harb,den bu oyun konsolları hakkında zerre kadar bilgim yok. Şimdi gidip ana forumda sorsam "salak" muamelesi yaparlar diye burada sorayım dedim.
    120 GB 250GB ya da 40-60GB olması arasında ne farkediyor bu aletlerin, zaten diskten oynanmıyor mu bu oyunlar.
    İçine film atıp izlemek için deseniz zaten 250GB ile 120GB arasında bence birşey değişmez, external hdd'de tutup arada bir seyredip silmek daha iyi olmaz mı? biiris açıklarsa sevinirim. Ben sadece ama sadece Full HD TV'de arada bir arkadaşlar gelince bir iki oyun oynamak için bir oyun konsolu almak istiyorum. 40-60-80GB'lik PS3 var bildiğim kadarı ile onlar işimi görmez mi ?
  • İnternetten oyunların demoları indirilebiliyormuş, oyunların ek paketleri satın alınıp indirilebiliyormuş. Sanırım bu nedenden dolayı çok fazla şey indirenler için yüksek kapasiteli olanlar daha mantıklı geliyor.

40-80 eski kasa PS3'te vardı. 40 ile 80 arasında farklar vardı sanırım hafıza dışında. Yani yanlış bilmiyorsam 40'lıkta wifi yoktu galiba ama 80'likte vardı.

Yeni kasada yani PS3 Slim kasada 120 ve 250 GB var. Fark sadece hafıza
  • arkadaşlar,

ankara gordion daki sony center. da haftasonu 120gb slim +2.kol + infamous veya motorstorm = 770 TL idi,

biraz geç yazdım internet yok evde, belki bu haftasonu yeniden olur, ilgilenen arkadaşlara duyurulur,

bu dönemde büyük elektronik mağazalarına kıyasla sony.centerlar daha uygun veriyorlar gibi geldi bana ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcuksystem06 -- 5 Temmuz 2010; 14:20:53 >
  • Arkdaşlar hard disk meselesine bence fazla takılmayın. Orjinal aldığınız oyunlar hard diskte çok cüzi bir yer kaplıyorlar. Onlarda kurulum için değil. ilk oyun takıldığında sistem bir nevi indeksleme tablosu gibi birşey kaydediyor hard diske oyunu diskten hızlı erişim yapabilsin diye. ondan sonra oyunu biyerde save lediyseniz kaldığınız yer bilgisini, dışarıdan eklenen karakterler veya oyun modlarını, kullanıcı seçeneklerini falan kaydediyor. 250 gb lik versiyonunu almıştım ben. içindeki versiyon eski olduğundan aldığım oyunların kurulumunu yapabilmem için versiyon yükseltmesi istedi. iki defa girip versiyon update i yaptım. şuan 3.40 yanlış hatırlamıyorsam. bütün bu yükseltmelerde hard diske kaydedildiğinden bunlar yer kaplıyor. bunun dışında kişisel fotoğraf galerisi açabiliyorsunuz yükleyeceğiniz fotoğraflar mp3 dosyaları filmler bunlar hard diskten yer kaplayacak. ama tüm bu yükseltme ve demolara rağmen benim hard diskim 220 gb ın altına düşmedi yane.

Bazı arkadaşlarım usb den hard disk takmaktan bahsetmiş elimde 250 gb lık bir 2,5" disk vardı denedim görmedi. Ama 8 gblik usb bellekleri rahatlıkla görüyor. Demekki usbden desteklenen diskin bir sınırı var. Hani içindeki disk ne olursa olsun dışarıdan bir usb disk bağlar sorunu aşarımda hatalı bir görüş oluyor bu durumda.

Bunun dışında play statio'nu ilk aldığınızdan bir kurulum süreci oluyor. kullanıcı adı ve internet bağlantısı yapıyorsunuz. güncellemeler için internet gerekli. Burada açacağınız kullanıcı hesabını türkiye olarak yapacaksanız eğer hemen bir uyarıda bulunuyorum internetten demo indiremiyorsunuz. Ya direkt yabancı bir ülkeden kayıt ettireceksiniz. yada ikici bir kullanıcı hesabı açacaksınız. İkinci kullanıcı hesabını açarkende ingiltere, amerika gibi ülkeleri tercih edin. Türkiye olarak tanımlı kullanıcımla internette bağlandığımda tüm demoları ve eyni ürünleri görebildiğim halde indirmeye kaldığımda ülkenize ve konumunuza ait uygun materyal sağlanamadı diye hata veriyor. Eğer amerikalı ve ingiliz kullanıcı olarak oturum açarsanız tüm demolar video ve müzik dosyaları emrinize amede.

Bu arada yurt dışından kayıt girmekte biraz sıkıntılı bir işti. birkaç denememde hata mesajı aldım. girilen adres ve mail bilgilerinin kontrol edilmesi gerektiğini söyleyen ekranı aşmakta sorun yaşadım. Onuda şöyle aştım. Ameralı kullanıcı olarak kendimi kayıt ettirirken newyork merkez postahaneyi gooogle dan arattırdım çıkan adresi kendi adresim gibi girdim. Hatayı veren kısım ise girdiğiniz adresin posta kodunu mutlak doğru yazmalısınız. sisteminden kontrol ediyor. Yanlışsa o ekranı geçemiyorsunuz.

İndirilen demolardan biri africa cup dı. yaklaşık 1 gb ın üzerinde bir veriyi iki saatlik bir sürede indirebildi. Demo yükler kullanırım diyen arkadaşlarımada biraz bu işin sıkıntılı olduğunu söylemeliyim. İndirdiğiniz oyunların içindeki sürüm ve model bilgilerine dikkat etmelisiniz. Ben yanlışlık la taşınabilir psp için oyun demosu indirip onu ps3 de çalıştırmaya çalıştığım için biraz bocaladım. Eeee acemeliğe verin ben siz yapmayasınız diye anlatıyorum zaten. Şimdilik bukadar
    tekrar görüşmek üzere

• teşekkür ederim arkadaşlar.
    Kasası ve wi-fi'si çok önemli değil benim için. Sadece dediğim gibi bir iki arkadaş misafir geldiğinde iki oyun oynayıp birbirimizi öldürsek yeter :)
    tavsiye edeceğiniz eski model PS3 var mı? bir de bu eski PS3'lerde güncel oyunlar da oynanabiliyor mu ?
    HDMI çıkışı falan var mı ?
  • Oynanır, HDMI da vardır.
  • fiyat ne civarda bulurum ? bulabilir miyim ?
  • 400 civarı felan bulursun
  • Benim ps3'üm oLduğu hâLde bana hediye geLdiği için satıyorum.

Sony Play Station 3 SLİM 250 GB KONSOL. 2 Yıl Garantili + HDMI Kablo + 1 adet kol

700 tL.
    Ambalajında duruyor açıLmamı$tır, 2. eL fLn değiL yani.iLgiLenen arkadaşLar oLursa:

0(538) 472 18 80
    0(212) 535 00 35

some0n3@live.com

Numaralardan veya e-mail'den uLaşabiLirsiniz. Tercihen istanbuL eLden satıştır. Veyahut kargo ile yollanacaktır.
  • Arkadaşlar cumartesi günü Satürn de 120GB 695TL di.Pek sıcak değil yinede bilginiz olsun.
  • Disk boyutunu dert etmeyin.
    Hard Diski değiştirmek çok kolay, aletin kasasını falan açmanıza gerek yok. Yan tarafında bir kapak var onu açıp diski çıkartıp yerine yenisini takabiliryosunuz, ancak tabi önceki diskin backup'ını alıp yapmanız gerkiyor ki eskisi gibi olsun.
    Sony'nin sitesinde okudum disk değiştirmek garanti kapsamından çıkartmaz ancak oluşabilcek konplikasyonlardan sorumlu değiliz demişler. Yani adam değiştirirken bir sorun yaşamazsanız (pinleri kırmak gibi) garanti de bozulmuyor. Ne bilim lensi bozludu diye götürüp sen bunun diski değiştirmişsin garanti olmaz diyen olursa pabuç bırakmayın. Hani sony eurasia garantisindekiler yapmaz ama diğerlerini bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.