Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
38 Misafir (14 Mobil) - 24 Masaüstü14 Mobil
5 sn
36.251
Cevap
642
Favori
2.786.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Ps3 düşünenler için sıcak bir fırsat

Havale ve k.kartı tek çekim 625,00 TL ücretsiz kargo kapıda ödeme seçeneğizde var.Aktüel bilişim garantisi ile.

Site nasıl güvenilir mi ? bir de garanti sony mi yoksa kendileri mi veriyor

Alıntıları Göster
    @onea54

Güvenilir bir firma Antalya'da yıllardır varlar.Web siteleri yeni ancak yurt içi satışı olan bir firma.Garanti ise Türkiye'de aktüel bilişimden garantili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

http://www.teknolojix.com/?urun-detay_3472_SONY_PLAYSTATION_3_OYUN_KONSOLU__40_GB_.html

arkadaşımın baran88 dediğine göre ilanı bugün güncellemişler bi arayıp sorun isterseniz. biz 3 ay kadar önce 600 liraya aldık aletten gayet memnunuz sony eurasia garantili bu arada..

*eğer varsa baran88'e teşekkür edin de bana küfür etmekten vazgeçsin

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR DUBAYİDEN 500 TL YE GETİRECEKLER ÖNCEDEN ALAN VARMI BİR SORUN YAŞARMIYIM?

• quote:

Orijinalden alıntı: sibort

ARKADAŞLAR DUBAYİDEN 500 TL YE GETİRECEKLER ÖNCEDEN ALAN VARMI BİR SORUN YAŞARMIYIM?

625 tl'ye Tr garantili hemde 2 yıl.Dubaiden alıcan ya aldığın dvdleri okumazsa.Bir sorun çıkarsa.Artık ps3 Türkiye'de de uygun fiyatı bunu bence değerlendirin.
  • quote:

quote:

Havale ve k.kartı tek çekim 625,00 TL ücretsiz kargo kapıda ödeme seçeneğizde var.Aktüel bilişim garantisi ile.

ya sitesine giremiyorum hata olustu diuo

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

quote:

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama o tarayıcının gözatma geçmişini silerseniz girersiniz.Şuan İnt. Explorer ve Moz.Firefox'da girebiliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama o tarayıcının gözatma geçmişini silerseniz girersiniz.Şuan İnt. Explorer ve Moz.Firefox'da girebiliyorum.

Alıntıları Göster
    google chrome'da da herhangi bir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞPhotography™©

bende chrome var girmiyooo,explorerda girmioo

dns leri düzelttim girdi...yalnız bana pek cazip gelmedi..taksit secenegi olmayınca bi anlamı kalmıyooo...

bimeksten alsam aynı fiyata denk gelioo taksitli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn16 -- 8 Temmuz 2010; 10:54:55 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞPhotography�

dns leri düzelttim girdi...yalnız bana pek cazip gelmedi..taksit secenegi olmayınca bi anlamı kalmıyooo...

Bimeksten aynı fiyata gelmiyor.Hele hele taksitli fiyatları bizden bile fazlalar.Buyrun Bimeks fiyat bilgisi :
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1125/106853/sony-ps3-120-gb-konsol.aspx

Maximum ve Cardfinans'a taksitte daha uygunuz buyrun :

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• quote:

quote:

quote:

Bimeksten aynı fiyata gelmiyor.Hele hele taksitli fiyatları bizden bile fazlalar.Buyrun Bimeks fiyat bilgisi :

Alıntıları Göster
    ps3 almayı düşünüyorum 250 gb hdd li ps3 +2. ds3 +gow3 799 tl uygun mu fiyat bekleyeyim mi biraz daha

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

ps3 almayı düşünüyorum 250 gb hdd li ps3 +2. ds3 +gow3 799 tl uygun mu fiyat bekleyeyim mi biraz daha

nerde bu fiyat bende alayım hemen...ben bursadayım
  • quote:

quote:

quote:

bence hiç uygun değil bu fiyata taksit olsa ozaman kampanya demektir...bir ara bimeks 600 e 10 taksit yapmıstı..kampanya demek odur..media markkta alsan 700 bonusa pesine 10 a bölüoo o bile daha mantıklı...

herkeste maximum yada card finans yok..genelde bonus axcess world var... benim aardıgım bonusa 10 taksit olucak sekilde güzel bir fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn16 -- 8 Temmuz 2010; 16:04:30 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Fiyat epey iyi. Ben ilk baktığımda 120gb zannetmiştim, ona göre bile fiyat iyi, ki makina 250 Gb imiş (çok birşey fark ettiğinden değil de sadece 250 Gb'ın fiyatının 120 Gb'a göre daha pahalı olmasından dolayı dedim)
  • quote:

quote:

bestbuyhttp://62.244.213.26/visual/filemanager/files/8temmuzfinaldusuk.pdf

• quote:

quote:

quote:

bestbuyhttp://62.244.213.26/visual/filemanager/files/8temmuzfinaldusuk.pdf

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aynı kampanya ps3 250 gb + gow3 + 2. dualshock 789 lira media marktta 10 lira daha uygun. Arkadaşla öğlen media marktta gezerken sadece ps3 250 gb + gow3 800 küsür liraydı kampanya var mı diye sorunca hemen bi dualshock getirdi 789 lira dedi sanırım best buy indirimini duydular hemen fiyat etiketini kaldırdılar 30 dk filan gezdik yeni etiket koymadılar etiket alanı boş duruyordu izmirdeki arkadaşlara duyurulur garanti ve maximum'a peşin fiyatına 10 taksitti galiba emin değilim.Benim karta taksit yapsalardı şuan almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahsun Süpertitiz -- 8 Temmuz 2010; 17:18:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahsun Süpertitiz

Arkadaşlar aynı kampanya ps3 250 gb + gow3 + 2. dualshock 789 lira media marktta 10 lira daha uygun. Arkadaşla öğlen media marktta gezerken sadece ps3 250 gb + gow3 800 küsür liraydı kampanya var mı diye sorunca hemen bi dualshock getirdi 789 lira dedi sanırım best buy indirimini duydular hemen fiyat etiketini kaldırdılar 30 dk filan gezdik yeni etiket koymadılar etiket alanı boş duruyordu izmirdeki arkadaşlara duyurulur garanti ve maximum'a peşin fiyatına 10 taksitti galiba emin değilim.Benim karta taksit yapsalardı şuan almıştım.

Alıntıları Göster
    "Mediamarkt" ve "izmirdeki arkadaşlara duyurulur" derken sadece izmir mediamarkt mı yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

"Mediamarkt" ve "izmirdeki arkadaşlara duyurulur" derken sadece izmir mediamarkt mı yani?

evet mediamarkt öyle her mağazası bağımsız kampanya yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

evet mediamarkt öyle her mağazası bağımsız kampanya yapıyor

Alıntıları Göster
    Vay anasını ya. Direk bestbuy a misilleme o zaman yani
  • quote:

Vay anasını ya. Direk bestbuy a misilleme o zaman yani

Alıntıları Göster
    Best buy'a karşı media markt'ın kampanyası var mı diye arkadaşla gittik indirim o an oldu. Ankara da best buy var bu kampanya ankara best buy da geçerli ise Ankara daki media marktlarda da geçerli olabilir sitede media markt çalışanı bi arkadaş varsa diğer illerdeki media marktta kampanyanın olup olmadığı hakkında sağlıklı bir bilgi verirse iyi olur.
  • quote:

quote:

625 tl'ye Tr garantili hemde 2 yıl.Dubaiden alıcan ya aldığın dvdleri okumazsa.Bir sorun çıkarsa.Artık ps3 Türkiye'de de uygun fiyatı bunu bence değerlendirin.

Ben size Birlesik Arap Emirlikleri (dubai ve abu dhabi) fiyatlarini yazayim. Bu ulkeye urunler tek yetkili satici eliyle geliyor ve elektronik marketlerde carrefour ve diger supermarketlerde sabit ayni fiyattir. Meshur 2 kol + 2 oyunlu set 1 yildir vardi ama bugunlerde ortalikta yok sanirim bitmis urun fiyati ise 650 tl idi. Su anda tek kol ve 1 oyun (yeni oyunlardan tek bir boksor resmi olan UFC 2010 du galiba) hediyeli 600 tl den satiliyor (carrefourun najm diye bi kredi karti var o kartiniz varsa fiyat carrefourda 560 tl ye iniyor).

Birlesik Arap Emirliklerinde fiyat bu. Buradaki satici sony yetkili saticisi ama kiyi kose yerlerde gizliden kacak satan varmi bilmiyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

quote:

quote:

Ben size Birlesik Arap Emirlikleri (dubai ve abu dhabi) fiyatlarini yazayim. Bu ulkeye urunler tek yetkili satici eliyle geliyor ve elektronik marketlerde carrefour ve diger supermarketlerde sabit ayni fiyattir. Meshur 2 kol + 2 oyunlu set 1 yildir vardi ama bugunlerde ortalikta yok sanirim bitmis urun fiyati ise 650 tl idi. Su anda tek kol ve 1 oyun (yeni oyunlardan tek bir boksor resmi olan UFC 2010 du galiba) hediyeli 600 tl den satiliyor (carrefourun najm diye bi kredi karti var o kartiniz varsa fiyat carrefourda 560 tl ye iniyor).

Birlesik Arap Emirliklerinde fiyat bu. Buradaki satici sony yetkili saticisi ama kiyi kose yerlerde gizliden kacak satan varmi bilmiyom.

Alıntıları Göster
    yarın ŞOK'tan 650tl ye PS3 120gb alacağım. bonus karta peşin fiyatına 10 taksit olması benim için cazip olan kısım. sanırım taksitle bundan daha iyisini bulabilmem mümkün değil şu sıralar. garantisi de aktüel elektronik tarafından sağlanıyormuş. sizce aliyim mi arkadaşlar napiyim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.